2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Noluyoruz yaaa altinci aylara ne ara gectik ben hala dort bucuk diyorum.cuma gunu bes dolmaya bi hafta kalmis olcak ama nasi anlatcam onu bilmiyorum haftaya bes aylik olcaz insaallah saka maka zaman geciyor

Ayy çok saçma hem bebek ne kadar dursa o kadar iyi kilo alır. Hemde kendi sancin dururken neden suni sancı isteyelim.. çok acaipmis
Ömrümde görüp görebileceğim en acayip insanlardan biri. F....k’ tan birbirimizi silmiştik bu hatta beni engellemişti bi ara, sonra hamile olduğumu duymuş önce farklı bi numaradan mesaj attı numarayı engelledim sonra messengerdan yazdı hamile misin falan diye, bi de istek atmış yüzsüzce evet hamileyim dedim arkadaşlık isteğini de onaylamadım daha da bişey yazmadı isteği de geri çekti. Hiç gerek duymuyorum böyle samimiyetsiz akrabalara. Sinir bozmaktan başka yaptıkları birşey yok

Noluyoruz yaaa altinci aylara ne ara gectik ben hala dort bucuk diyorum.cuma gunu bes dolmaya bi hafta kalmis olcak ama nasi anlatcam onu bilmiyorum haftaya bes aylik olcaz insaallah saka maka zaman geciyor
Geçiyor tabi ki kızlar birden 6 deyince bana da aşırı çok gibi geliyor ama olan bu..

Tamamen hayatından çıkarmak en iyisi çok iyi yapmışsın:)

Ya duyduğuma göre suni sancı çok zor bir şeymiş . Zorunlu olmadıkça neden bebeği zorlamış ki doğmaya :/ bence çok gereksiz bir davranış

Bilemiyorum canım geçmişi okuyorum sürekli ama zor bi yanı yok gibi yaparim insallah

yok tatlım , zaten geçmiş okuyana .. bi de dediğim gibi ilk zamanlar yoğundu ..a rtık tabloda pek değişiklik yok .

bana da zor bir yanı kalmadı artık ...zorluğundan değil ..belki gelemem diye sorumluluk duygusu ile devredeyim dedim

Anlıyorum sıkıntı yok

5 inci aya yeni girmişsin canim

Benim göbüşüm hiç 5 aylık gibi değil, ben 4 bitti diyeyim de o sanki daha iyi

Ben en son kan verdiğimde şeker yüklemesi için gelen hamileler vardı. elinde bir kutu kola gibi bişey içer içmez ölçüyorlardı. Hatta hamile bayan yavaş yavaş içti hemşire öyle olmaz birden içeceksin öbür türlü ölçüm yalnış olur hiçbir anlamı kalmaz dedi aklınızda bulunsun sizinde. Birden fondip yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…