- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.981
Aynen herkeste kaç aylık diye soruyor.
21 hafta desen yani kaç ay oluyor diyolar bu seferde .. 5 'in içindeyiz diyebilirsin kısa yoldan..
Ben de 5in içindeyiz diyordum. Önümüzdeki hafta itibari ile 6. Ayın içindeyiz diycem
Ömrümde görüp görebileceğim en acayip insanlardan biri. F....k’ tan birbirimizi silmiştik bu hatta beni engellemişti bi ara, sonra hamile olduğumu duymuş önce farklı bi numaradan mesaj attı numarayı engelledim sonra messengerdan yazdı hamile misin falan diye, bi de istek atmış yüzsüzceAyy çok saçma hem bebek ne kadar dursa o kadar iyi kilo alır. Hemde kendi sancin dururken neden suni sancı isteyelim.. çok acaipmis
Geçiyor tabi ki kızlar birden 6 deyince bana da aşırı çok gibi geliyor ama olan bu..Noluyoruz yaaa altinci aylara ne ara gectikben hala dort bucuk diyorum.cuma gunu bes dolmaya bi hafta kalmis olcak ama nasi anlatcam onu bilmiyorum haftaya bes aylik olcaz insaallah saka maka zaman geciyor
Bende senden bi hafta ondeyim bana da zaman gecmiyor gibi geliyor :)Biz 16+3 üz topiğin en küçüklerinden zaman bana geçmiyorbende cuma sağlık ocağına uğrayacağım. Onlar çağırıyor diye değil kalp atışını bahaneyle duyayım diye
Ömrümde görüp görebileceğim en acayip insanlardan biri. F....k’ tan birbirimizi silmiştik bu hatta beni engellemişti bi ara, sonra hamile olduğumu duymuş önce farklı bi numaradan mesaj attı numarayı engelledim sonra messengerdan yazdı hamile misin falan diye, bi de istek atmış yüzsüzceevet hamileyim dedim arkadaşlık isteğini de onaylamadım daha da bişey yazmadı isteği de geri çekti. Hiç gerek duymuyorum böyle samimiyetsiz akrabalara. Sinir bozmaktan başka yaptıkları birşey yok
Sen bilirsin canım :) telden yapilabilirse yapabilirsin bu işi bencekuzum ya aslında düşündüm ama benim oğlan var ya düzenli olarak pc açıp girmem zor olur düzenli olarak geçmişi de okuyamıyorum yaparım deyip kimsenin hakkına girmeyeyim
Ya duyduğuma göre suni sancı çok zor bir şeymiş . Zorunlu olmadıkça neden bebeği zorlamış ki doğmaya :/ bence çok gereksiz bir davranışBen biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolarogluma hamileyken 36-37. haftada kuzenim aramisti dogum ne zaman diye sancin var mi falan diye sordu bende ara ara oluyor duzenli degil demistim. Bana dedigi; git hastaneye suni sanci iste iki saate kalmaz dogurursun ben iki cocugumda da suni aldim hemencik dogdular, dedi. Ben şok acelem yok bebek ne zaman doğmak isterse o zaman gelir demiştim ama yine de şartellerim atmıştı o gün bugündür o kuzenimle görüşmüyorum.
Canim benim karnımın altındaki damarlar hafif belirgin kasık hizasında acaba bu Normal mibenim de çok kanıyor normal diye biliyorum canım diş etlerim de hep dolgun ve şiş fırça değer değmez baya bir kanıyor
Olabilir beni çok oyalayan bir iş olacağını sanmıyorum
Tadi nasil peki bana elevit verdiler ictigim gibi istifra ediyirun decavitte ayni kucuk hap mi yani onu sorcaktim asil :)
Bilemiyorum canım geçmişi okuyorum sürekli ama zor bi yanı yok gibi yaparim insallah
Bilemiyorum canım geçmişi okuyorum sürekli ama zor bi yanı yok gibi yaparim insallah
yok tatlım , zaten geçmiş okuyana .. bi de dediğim gibi ilk zamanlar yoğundu ..a rtık tabloda pek değişiklik yok .
bana da zor bir yanı kalmadı artık ...zorluğundan değil ..belki gelemem diye sorumluluk duygusu ile devredeyim dedim
Canım 17+0 da 4. Ay bitiyor.. Senin 4. Atın bitmiş, 5. Ayın içerisindesin, 21. Haftaya kadar..
Bu arada dünkü yazdığına cevap verememiştim.. Haklısın, multivitaminlerde D vitamini ve Mg olunca vermiyorlar.. Geri kalanını besinlerden almamızı bekliyorlar.. Biraz daha haftalarımız ilerleyince kesin başlatırlar bence..
5 inci aya yeni girmişsin canim
Ben en son kan verdiğimde şeker yüklemesi için gelen hamileler vardı. elinde bir kutu kola gibi bişey içer içmez ölçüyorlardı. Hatta hamile bayan yavaş yavaş içti hemşire öyle olmaz birden içeceksin öbür türlü ölçüm yalnış olur hiçbir anlamı kalmaz dedi aklınızda bulunsun sizinde. Birden fondip yapıngözünüz aydın canım darısı bizlere
arkadaşlarım yeni yaptırdı 1 kutu kola içmiş gibi düşün demişler zaten gün içerisinde alıyoruzdur o kadar şeker
Her yerde aynı mı bilmem ama kutu içinde meyveli soda gibiymiş eskisi gibi şekerli limonlu su içmemiş ikiside
Bende bu ay hesabından anlamıyorum, ısrarla sordukları zaman 4-4.5 deyip geçiyorum
Aynen o sana kalmışBenim göbüşüm hiç 5 aylık gibi değil, ben 4 bitti diyeyim de o sanki daha iyi
Yaparsin canim inşallahBilemiyorum canım geçmişi okuyorum sürekli ama zor bi yanı yok gibi yaparim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?