2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Merhaba naturmax omegamax verdi eczacı bunu kullansam bebeğime zararı olur mu biliyosanız .

Tablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilm

hayır canım , her şey yolunda

herhangi bir sorumluluk yüklenmeden sitede kalmak istedim ...
Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindim

Ba
Başka grulariniz da varsa işiniz zor cidden ben bile birkaç sayfa olunca offf çok olmuş nekadar konuşmuş kızlar diyorum.takibi çok zordur.burda olun sohbete fırsat buldukça dahil olun güzel olur.

Kızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm
Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli mi

Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli mi

Wallahi bende bilmiyorum ama çocuğun odaklanması el kol kullanması zihinsel ve fiziksel gelişimi kullanmayanlara göre daha iyiymiş arastrdm

hangi cihazı kullanıyorsun? bana da dr cihaz markası vereceğini söyledi bir de ilk denemelerde değerler normal çıkarsa ne kadar süre daha kontrol ediliyor?
On call plas cnm markası bebegin plesantasi büyüdükçe riskte artıyor o yüzden 24 haftada yüklemeye yapıyorlar cnm 24 haftadan sonra bir iki hafta ölç doktoruna göster sonuçlarını ona göre devam et yada bırak der

Gözün aydın canım sevindim iyi olmasina Rabbim hepimizin iyi sonuçlar almasını nasip eder inşallah

kızlar yemenize dikkat ediyorsanız ( etinize, balığınıza, sütünüze yoğurdunuza, meyvenize) vitamin haplarına çok da takılmamak gerek ben sadece D vitamini ve demir alıyorum en önemlileri bunlar çünkü kışın maalesef D vitamini alamıoruz demir de hamilelikte çok öenmli kanımız illaki azalıyor her gün yeteli demri alacak kadar et yiyemeyiz diye

Amin aynen hiç fark etmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…