- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #17.921
Decavit ve Elevit birbirinin muadili olan ilaçlar.ben ilaç sektöründe çalışıyorum.tablet olan birçok ilacın üretiminin son basamağında etanol kullanılıyor fakat bu ilacın son ürününde bulunmuyor.bulunuyorsa da sağlık Bakanlığı'nın belirlediği sınırlarda ve ppm düzeyinde.alkole aklınız takildiysa her iki ilacı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.elevitte sığır jelatini var mı yok mu bilemem ama decavitte kesinlikle yok.ilac sektöründe bir çok ilaçta alkol bulunuyor zaten ama dediğim gibi en son aşamada ppm düzeyinde.eger buna bakarak ilaç tercihi yaparsaniz birçok ilacı icemezsiniz.
O ilaçlar hakkında bilgim yok ama decavit ve Elevit teki alkolü aklıniza takmaniza gerek yok ppm düzeyinde .Merhaba naturmax omegamax verdi eczacı bunu kullansam bebeğime zararı olur mu biliyosanız .
hayırdır canım bir sorun mu var?
Tablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilmMerhaba naturmax omegamax verdi eczacı bunu kullansam bebeğime zararı olur mu biliyosanız .
Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindimhayır canım , her şey yolunda
herhangi bir sorumluluk yüklenmeden sitede kalmak istedim ...
Başka grulariniz da varsa işiniz zor cidden ben bile birkaç sayfa olunca offf çok olmuş nekadar konuşmuş kızlar diyorum.takibi çok zordur.burda olun sohbete fırsat buldukça dahil olun güzel olur.arkadaşlar selamlar her birinize
gelemedim 3-4 gündür ... bu ara sık gelemem sanırım .
tabii ki de uğrayıp haber vereceğim bizdensizleri okuyacağım
İlk sayfada tablomuz var biliyorsunuz , güncellenmesi gerekiyor sayfa sahibi tarafından ...
Bu işle ilgilenemeyeceğim ... Dileyen bir arkadaşıma sayfa sahipliğini devretmek istiyorum
Biz iyiyiz , kızım ve ben :) biraz keyif yapacağım :) site ..sitedeki editörlük görevi .. diyet takımları ..buradaki tüm geçmişi okumak (güncelleme için ) vs ... sadece bunlardan sıyrılayım
sayfa sahipliği için beni etiketlerseniz sevinirimbu işler azalınca , keyfi olarak sohbete daha çok gelirim kim bilir
Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli miKızlar ben eczaciyla konuştum decavit te de alkol war dedi naturmax omegamax die balık yağı takviyeli vitamin verdi çocuk için çok faydalı dedi onu aldm
AMİN CANIM İNŞALLAHmasallah canim benden 9 gun ondesin allahim saglikla kucagina almak nasip eder insallah
Tablet olmadığı için içerisinde alkol bulunmaz ama omegamax multivitamin değil.balik yağı kapsülü.yani decavit ve Elevit muadili bir ilaç degilm
Şu vitamin konusunda yaşadığım karmaşayı başka bir şeyde yaşamadım. Bana doktorum balık yağı vermedi mesela kullanmak gerekli mi
On call plas cnm markası bebegin plesantasi büyüdükçe riskte artıyor o yüzden 24 haftada yüklemeye yapıyorlar cnm 24 haftadan sonra bir iki hafta ölç doktoruna göster sonuçlarını ona göre devam et yada bırak derhangi cihazı kullanıyorsun? bana da dr cihaz markası vereceğini söyledi bir de ilk denemelerde değerler normal çıkarsa ne kadar süre daha kontrol ediliyor?
Şükür iş yerinde forma giyiyorum da dışarısı için pantolon ve tayt aldım ama zor buldumBacaklar bol geliyor değilmi.. ben sürekli işyerinde elbise giyiyorum hamile corabı ile .. rahat oluyor
Gözün aydın canım sevindim iyi olmasina Rabbim hepimizin iyi sonuçlar almasını nasip eder inşallahBen detaylidan ciktimm kizimiz iyi cok sukur yuzunu eliyle kapatiyordu genelde ama gorduk yinede.sorun yok dedi dr muz kadin dogumcu prof 200lira verdik on dk kadar sürdü kisa geldi bana ama adam her seyi olctu yorumunu da yazdı bitirdi.toplamda 15dk surmustur.cd verdiler goruntulerin eve gidince izlicem hemencok sukur bundan da gectik Allah saglikla kavustursun
çok sağolOn call plas cnm markası bebegin plesantasi büyüdükçe riskte artıyor o yüzden 24 haftada yüklemeye yapıyorlar cnm 24 haftadan sonra bir iki hafta ölç doktoruna göster sonuçlarını ona göre devam et yada bırak der
Canım konu sahibeliğini almayı düşünmez misin :) kimse almamış ...Sürekli geçmişi okumak güncelleme yapmak filan cidden zor iş, sohbet etmeye fırsat bulamıyosun. Yönetici olmasan da burda ol, senin bilgilerine her zaman ihtiyacımız var iyi olmanıza da çok sevindim
Rica ederimçok sağol
Amin aynen hiç fark etmez :)Ah ah benim doktorum ayni doktor 15 haftada erkek daha degismez dedi.hatta esime pipi cikintisini gosterdi.2 hafta sonra bugun gittik.unutmus erkek dedigini %80 kiz dedi.ölduk gulmekten sonra dedigini hatirlatinca cikinti goremiyorum kapamis bacaklarini dedi.ben bebegimi okadar cok istedimki kiz erkek farketmiyor allahim sagliklisini versinde hayirlisiyla kucagima almayi nasip etsinde farketmiyor kiz erkek.tabi netlesmesi icin detayliyi bekliyoruz
Hele bu zihniyet erkek çocuk içinse.. İlla erkek olsun zihniyeti..Yobazlığa şaşırıyorum gerçekten..cinsiyet için olumsuz yorum yapanları hayatınızdan silin bence hala bu zihniyette insanlar gördükçe deliriyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?