2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia özel mesaj atamadım ya

Şimdi dene canım .

İyi olmaniza sevindim şimdi bir şeyi düzenlemeden takilmanin keyfine bakin

inşallah.

Ile göre çok değişiyor .
Ben 200 vereceğim , ama burda 650 de duydum 400 de arkadaşlardan .

canım fiyatlar her yerde farklı ben radyoloji uzmanına gidecegim zaten zekai tahirde de radyoloji uzmanı inceliyor 5 dk sürüyormuş arkadaşım gitti ondan biliyorum
gideceğim dr un ücreti 300 tl olmus ama ben 14. haftada da gelmiştim 250 tl ydi çok üzüldüm değişmesine dedim tamam o zaman size 250 den bakalım dedi haftaya cuma gidecegim cukurambarda muayenehanesi
eyüp ekinciyiaramıştık o zaman 475 tl demişti yanlış hatırlamıyorsam
bir de ali ipek 375 ya da 325 gibi bir rakam söylemişti
körü hastanesine gidiyorum koru da çukurambar koruya öneriyor Aydan Biri oda 500 tl canım

kızlar yine kaç aylığım muhabbetleri olmuş.. Önde olanı görmek her zaman mutluluk verse de bence tam zamanını bilmek daha iyidir bana sorarsanız..Bakın diğer listeyi paylaşıyorum..
ben bugün tam 19 oldum.. yani tam 4 buçuk aylık hamileyim.

14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.

15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.

16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.

17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.

17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.

18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.

19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.

20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.

21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.

21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.

22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.

23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.

24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.

25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.

25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.

26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.

27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.

28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.

29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.

30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.

31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.

32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.

33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.

34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.

34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.

35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.

36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.

37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.

38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.

38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.

39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.

40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.

öyleyse çok iyi ben ilk hamileliğimde eczaneden bildiğin şeker alıp suyla karıştırıp öyle içmiştim kötüydü

Ankaradamsn canm .

Yok canım Bursadayım.. Çok il gördüm de yağmurun insan dövdüğü bir şehir burası.. İlk geldiğimde eşim, buraya şemsiye dayanmaz demişti.. Üstelik 3yıl önce 70liraya şemsiye almıştı da, kızmıştım.. Eşimin haklı olduğu ender konulardanmış..
Bu arada Zekai Tahir Burak benim ve kardeşlerimin doğduğu hastanedir.. Bursada ben 300tl'ye yaptıracağım, ayrıntılıyı..

Günaydın güzel anneler. Ben ayrıntılı için doktora geldim,10da başlayacak. İnşallah güzel haberlerle çıkarım, dualarınızı eksik etmeyin

Çok güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.. Yağmurun rahmeti, bereketi yavrularımıza, yuvalarımıza dolsun inşallah..

canım ben geçen hamileliğimde çamlıcada bir görüntüleme merkezinde 20+5 te

bu hamileliğimde 22 gibi radistanbul görüntülemede yaptıracağım.. 3 kere ücretsiz tekrar ediliyor.. radyoloji uzmanı çok iyiymiş. 250-300 civarında. aynı zamanda çzeldeki doktorumda yapacak ama o rapor vermiyor hatta strese girmeyeyim diye karın tüm kilosunu şimdiye kadar hiç söylemedi.. be çok araştırma yaptığım için

Günaydın güzel anneler. Ben ayrıntılı için doktora geldim,10da başlayacak. İnşallah güzel haberlerle çıkarım, dualarınızı eksik etmeyin

hadi güzel haberlerini paylaş inşallah canım..

benim de ağırlaşmadan yapmam lazım bunları ne alemdeler acaba :) bizim aynı döneme geliyor allahtan kıyafetler işe yarayacak :)

Noluyoruz yaaa altinci aylara ne ara gectik ben hala dort bucuk diyorum.cuma gunu bes dolmaya bi hafta kalmis olcak ama nasi anlatcam onu bilmiyorum haftaya bes aylik olcaz insaallah saka maka zaman geciyor
gerçekten yaa ne çabuk 5 oluyor dün patronla konuşurken işleri naparız diye aman daha 5 ay var dedim :)) halbuki doğuma 4 ay kalmış

aynen ya ben de geriden söylüyorum ilk oğlum 40+6 doğdu ama ben doğurana kadar akrabalar dokuz doğurduydu meraktan

aynen ya ben de geriden söylüyorum ilk oğlum 40+6 doğdu ama ben doğurana kadar akrabalar dokuz doğurduydu meraktan
aynen valla bi yerden sonra bana soramayıp hergün kayınvalidemi arıyolardı doğdu mu doğacak mı ?.. yani doğsa zaten haberiniz olur niye bu kadar panik, sanki çocuğu doğurup onlara vericez. Arayanların çoğu görmeye bile gelmediler bebeğimi, bana bi geçmiş olsun diyen olmadı. Çoğunun ki pis meraklılık. Bi de sosyal medyadan hemen fotoğraf derdine düşmüşlerdi eşim yüklemişti hemen, bunda daha hamileliğin başında özellikle uyardım eğer tek bir fotoğraf yüklerse kıyameti koparıcam. Görmek isteyen gelip görür.

Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah canım

Hayırlı haberler inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar şimdi çıktım doktordan.. Maşallah çok tatliydi,herseyimiz çok iyi çıktı şükür Allah'a :) iki eliyle yüzünü kapatıp açtı sonra ceee yaptı annesine :) 21 cm 330 Gr. Hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah

diş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Benim de kaniyordu hem de resmen kan tukuruyordum cok fenaydi dis doktoru arkadasima danistim parodontaks kullan dedi dis etine iyi geliyo hamilelikte dedi cidden kullandigimdna beri daha az kaniyo eskiisi kadar degil azaldi

Ne güzel yaa maşallah kuzucuğuna, darısı benim de başıma inşallah. Detaylıya daha 3-4 hafta zaman var benim. Çok heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…