- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #18.021
Ausencia özel mesaj atamadım ya
İyi olmaniza sevindim şimdi bir şeyi düzenlemeden takilmanin keyfine bakin
Kizlar benim 3lu tarama temiz ama bi değer 2.50 olmasi gerekirken 2.75 cıkmış yüksek bişey değil bi sıkıntı da teşkil etmez ikili de temiz sadece böyle durumlarda ayrıntılı ultrasonu biraz erkene alıyoruz ama sıkıntı yok sonuçlarda dedi tip merkezine gidiyorum orda ayrıntılı yok Anlarda olanlar bilirler Zekai Tahir Buraga gidicem büyük doguma ama orası bana çok uzak sincandayim ben eşimin arabası yok ev için satmstk şimdi işten de izin alamıyor 2 kere gitmem lazm bi ayrıntılı için randevuya bide ultrasona girmek için. Tek gidince uzun süren yolculuktan dolayı baygınlık ve aşırı bitkinlik geçiriyorum Sorum şu ki özelde kaça yapıyorlar ayrıntılı ultrasonu .
Günaydın güzel anneler. Ben ayrıntılı için doktora geldim,10da başlayacak. İnşallah güzel haberlerle çıkarım, dualarınızı eksik etmeyin
canım fiyatlar her yerde farklı ben radyoloji uzmanına gidecegim zaten zekai tahirde de radyoloji uzmanı inceliyor 5 dk sürüyormuş arkadaşım gitti ondan biliyorumKizlar benim 3lu tarama temiz ama bi değer 2.50 olmasi gerekirken 2.75 cıkmış yüksek bişey değil bi sıkıntı da teşkil etmez ikili de temiz sadece böyle durumlarda ayrıntılı ultrasonu biraz erkene alıyoruz ama sıkıntı yok sonuçlarda dedi tip merkezine gidiyorum orda ayrıntılı yok Anlarda olanlar bilirler Zekai Tahir Buraga gidicem büyük doguma ama orası bana çok uzak sincandayim ben eşimin arabası yok ev için satmstk şimdi işten de izin alamıyor 2 kere gitmem lazm bi ayrıntılı için randevuya bide ultrasona girmek için. Tek gidince uzun süren yolculuktan dolayı baygınlık ve aşırı bitkinlik geçiriyorum Sorum şu ki özelde kaça yapıyorlar ayrıntılı ultrasonu .
Hayırlı haberler inşallahGünaydın güzel anneler. Ben ayrıntılı için doktora geldim,10da başlayacak. İnşallah güzel haberlerle çıkarım, dualarınızı eksik etmeyin
gözünüz aydın canım darısı bizlere
arkadaşlarım yeni yaptırdı 1 kutu kola içmiş gibi düşün demişler zaten gün içerisinde alıyoruzdur o kadar şeker
Her yerde aynı mı bilmem ama kutu içinde meyveli soda gibiymiş eskisi gibi şekerli limonlu su içmemiş ikiside
Ankaradamsn canm .
Günaydın güzel anneler. Ben ayrıntılı için doktora geldim,10da başlayacak. İnşallah güzel haberlerle çıkarım, dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba kızlar belki daha önce konuşmuşsunuzdur ama geçmiş okuyamadım..o yüzden tekrardan soruyorsam kusura bakmayın 17+0 im doktor bir sonraki kontrole detaylı usg sonuçları ile gel dedi. Istanbul da siz nerede yaptırdınız. Ve özellikle kaçıncı hafta da yapılıyor. Yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi ?
İlk bebeden kalan eşyalari indirdim hurclara bakiyim dedim cogu sandik lekesi olmus hepte sevdiklerimhangisi 0-3 ay hangisi 6 ay bilemedim belim sirtim koptu kasigim zaten agriyordu.tamamen curuge çıktım Birde ilki kış cocuguydu bu yaz cocugu hangisi olacak bilemedim herhalde en cok citcitli body gider 0 dan almak daha kolaydi
gerçekten yaa ne çabuk 5 oluyor dün patronla konuşurken işleri naparız diye aman daha 5 ay var dedim :)) halbuki doğuma 4 ay kalmışNoluyoruz yaaa altinci aylara ne ara gectikben hala dort bucuk diyorum.cuma gunu bes dolmaya bi hafta kalmis olcak ama nasi anlatcam onu bilmiyorum haftaya bes aylik olcaz insaallah saka maka zaman geciyor
Ben biraz gecikmeli söyliycem bu sefer yoksa doğuma bir iki ay kala başlıyo millet aramaya doğurdun mu doğurucan mı diye çıldırtıyolarogluma hamileyken 36-37. haftada kuzenim aramisti dogum ne zaman diye sancin var mi falan diye sordu bende ara ara oluyor duzenli degil demistim. Bana dedigi; git hastaneye suni sanci iste iki saate kalmaz dogurursun ben iki cocugumda da suni aldim hemencik dogdular, dedi. Ben şok acelem yok bebek ne zaman doğmak isterse o zaman gelir demiştim ama yine de şartellerim atmıştı o gün bugündür o kuzenimle görüşmüyorum.
Ya bu ara ben de böyleyim baş ağrısıyla yatıyorum yine ağrıyla uyanıyorumAşırı baş ağrısı ile başladığım günden herkese günaydınlar :) Sabah 6 da kalk , hazırlan, çocuğu okula bırak ve saat 16:30 a kadar çalış :) geçer mi acaba zaman ...
aynen valla bi yerden sonra bana soramayıp hergün kayınvalidemi arıyolardı doğdu mu doğacak mı ?.. yani doğsa zaten haberiniz olur niye bu kadar panik, sanki çocuğu doğurup onlara vericez. Arayanların çoğu görmeye bile gelmediler bebeğimi, bana bi geçmiş olsun diyen olmadı. Çoğunun ki pis meraklılık. Bi de sosyal medyadan hemen fotoğraf derdine düşmüşlerdi eşim yüklemişti hemen, bunda daha hamileliğin başında özellikle uyardım eğer tek bir fotoğraf yüklerse kıyameti koparıcam. Görmek isteyen gelip görür.aynen ya ben de geriden söylüyorum ilk oğlum 40+6 doğdu ama ben doğurana kadar akrabalar dokuz doğurduydu meraktan
Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah canım
Hayırlı haberler inşallah
Yok canım Bursadayım.. Çok il gördüm de yağmurun insan dövdüğü bir şehir burası.. İlk geldiğimde eşim, buraya şemsiye dayanmaz demişti.. Üstelik 3yıl önce 70liraya şemsiye almıştı da, kızmıştım.. Eşimin haklı olduğu ender konulardanmış..
Bu arada Zekai Tahir Burak benim ve kardeşlerimin doğduğu hastanedir.. Bursada ben 300tl'ye yaptıracağım, ayrıntılıyı..
Çok güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.. Yağmurun rahmeti, bereketi yavrularımıza, yuvalarımıza dolsun inşallah..
canım ben geçen hamileliğimde çamlıcada bir görüntüleme merkezinde 20+5 te
bu hamileliğimde 22 gibi radistanbul görüntülemede yaptıracağım.. 3 kere ücretsiz tekrar ediliyor.. radyoloji uzmanı çok iyiymiş. 250-300 civarında. aynı zamanda çzeldeki doktorumda yapacak ama o rapor vermiyor hatta strese girmeyeyim diye karın tüm kilosunu şimdiye kadar hiç söylemedi.. be çok araştırma yaptığım için
hadi güzel haberlerini paylaş inşallah canım..
Benim de kaniyordu hem de resmen kan tukuruyordum cok fenaydi dis doktoru arkadasima danistim parodontaks kullan dedi dis etine iyi geliyo hamilelikte dedi cidden kullandigimdna beri daha az kaniyo eskiisi kadar degil azaldidiş eti kanayan var mı? fırçayı daha değdirir değdirmez kan fışkırıyor
Ne güzel yaa maşallah kuzucuğuna, darısı benim de başıma inşallah. Detaylıya daha 3-4 hafta zaman var benim. Çok heyecanlanıyorumÇok teşekkür ederim kızlar şimdi çıktım doktordan.. Maşallah çok tatliydi,herseyimiz çok iyi çıktı şükür Allah'a :) iki eliyle yüzünü kapatıp açtı sonra ceee yaptı annesine :) 21 cm 330 Gr. Hepimiz hep güzel haberlerle gelelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?