2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu:KK43: hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız... :KK43:
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana :anne::KK42:
Hepinizin dualarını bekliyorum kızlar hamileyiz hepimiz çok makbule geçer :dua:
Canim insallah sag salim döner esin çocuğuna sana kavuştursun Allah.

Kızlar stresten falan bahsetmişsiniz söyle söyleyim ki şu an haberleri takip ediyorsanız Afrin karışmış durumda ve eşim orda.. 2 gün oldu:KK43: hiç uyuyamıyorum saat 4 olacak nerdeyse uyudugumda da zaten rüyamda saçma sapan şeyler görüyorum ağlayarak uyanıyorum kızılaydaki patlamayı kayseride ki patlamayi falan görüyorum. Aklım her orda. Telefonu çoğu zaman kapalı. Ve iki gündür karnım taş kesildi sanki yavrumuda hissedemiyorum ona dikkat etmiyorum çünkü aklım hep dolu.. stres çok etkiliyor gerçekten bunun farkındayım. Hani takma üzülme falan diye diyorum kendime ama bu imkansız... :KK43:
Ama o benim canım ben ağladığımda vuruyor bi iki tane yetiyor o bana :anne::KK42:
İnşallah eşin ve diğer tüm askerlerimiz sağlıkla, hayırla memleketlerine dönerler.. Rabbim muzaffer kılsın ordumuzu..

Yaşamayan bilemez cidden.. Asker eşimden bende ayrıyım.. Bazen üzülüyorum ama "Rabbim şükürler olsun, o sağlıklı, evine dönemeyen, eşini göremeyecek insanlar var" diyorum kendi kendime.. Onlar dururken neden üzülüyorsun diye kızıyorum kendime.. Zor ama Rabbim güzel günler gösterecek bize.. Bazen haberlerde bir kedinin yumakla oynaması, pandanın kaydıraktan kayması bile Şehit haberlerinden daha uzun verilse de karşılığında para alıyorlar denilse de, bu kadar cefaya otobüs biletleri neden indirimli dense de bizleri, memleketimizi koruyan fedakar ve yürekli eşlerimiz olduğu için bin şükür..
Allahın izniyle sen, ben ve tüm bekleyenler kavuşacağız canım.. :KK200:

Günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Ben de dün öğleden beri oğlumu hissedemiyorum biraz telaşlıydım dün ondan olmuş olabilir ama ben uyurken bile yavrumu hissetmeye alışmışım bütün gece oğlum oğlum diye sayıkladım. Kalktım biraz meyva suyu içtim sırt üstü yattım annecim burdayım demesini bekliyorum :(

Allah eşini ve tüm vatan evlatlarını korusun canım:dua: İçini ferah tut sen, bebişin etkilenmesin. Rabbim sağ salim yuvalarına dönmelerini nasip etsin inşallah:dua:

Allah yardımcınız olsun inşallah sıkıntısız evine döner tüm bekliyen eşlerin,annelerin,çocukların yüzü güler.

Kızlar dün gece çok huzursuz oldum. Yatarken uyku arasında öksürdüm anında karnımın alt kısmına şiddetli bir ağrı girdi. Kalkıp biraz yatağın içinde oturdum, yanıma doğru yatayım derken bu seferde karnımın sağ tarafına biri vurmuş gibi hissettim yada çekilme gibi birşey oldu tam tarif edemiyorum. Panikle "ah" dedim eşim sesime uyandı. 1-2 dk. içinde geçti ama ben uyuyamadım huzursuz oldum :(

Aynen uğraşıp öğrenmek istemezsen kimse yapamaz..Bende bana uğraş olsun diye yaptım. Aslında modelin asli kalpli ama ben erkek olacak diye değişik şekiller buldum uydurdum falan. Şimdi de odasına böyle örgü harfler var içini dolduruyorsun elyafla. O harflerle ismini yazmaya başladım. Tani biraz zormus. O yuzden sadece Taha yazmayi düşünüyorum:KK69:
Merak ettim onuda yapinca paylaşırsin canım

Canım benim Rabbim eşini sana ve yavruna bağışlasin güzel haberlerini alırsın .
Rabbim tüm görevdeki askerlerimizi korusun, hepsi sağ salim burunlari bile kanamadan sevdiklerine kavussun inşallah . Güzel haberler alırız inşallah

Kızlar dün gece çok huzursuz oldum. Yatarken uyku arasında öksürdüm anında karnımın alt kısmına şiddetli bir ağrı girdi. Kalkıp biraz yatağın içinde oturdum, yanıma doğru yatayım derken bu seferde karnımın sağ tarafına biri vurmuş gibi hissettim yada çekilme gibi birşey oldu tam tarif edemiyorum. Panikle "ah" dedim eşim sesime uyandı. 1-2 dk. içinde geçti ama ben uyuyamadım huzursuz oldum :KK43:
Bazen öksürükle ve hapsirikta öyle oluyor karın kaslari kasılıyor Orda bebek olduğu için de öyle hissediyorsun .

Kızlar bu aralar çoğu kişide gerilme kasılma bel ağrıları oluyor okuduğum kadarıyla. Bu ayın tipik özelliği galiba

Kizlar az once ufak bi talihsizlik yasadim.ayakta duruyordum yigenimde onumde duruyordu.bian arkasina hizla dondu kosmak icin ve karnima kafasiyla carpti iki büklüm oldum tam bebegin oldugu yer.ve zaten agrim kasilmam vardi ustune tuz biber oldu.moralim bozuk yatiyorum yarn sabah dr a gitcem insaallah bisi olmamistir dua edin kuzuma:KK43:
3 yaşında oğlumdan hemen hemen hergün o kafalardan yiyorum canım. Sanırım şimdiden kıskanmaya başladı. Orda kardeş var diyor ama yapacağını da yapıyor. Ya karnımın üstüne atlıyor yada kafa atıyor. Korkma canım bişey olmamıştır inşallah...

Canım allah yardımcınız olsun iyi düşün geçecek bu günler inşallah

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu

Bazen öksürükle ve hapsirikta öyle oluyor karın kaslari kasılıyor Orda bebek olduğu için de öyle hissediyorsun .

Kızlar bu aralar çoğu kişide gerilme kasılma bel ağrıları oluyor okuduğum kadarıyla. Bu ayın tipik özelliği galiba
Evet daha önceden de yaşıyordum. Ama dün geceki ağrı biraz şiddetliydi. Bir de hareketlerini falan da hissedemiyorum ya daha, o da huzursuzluk yaratıyor. Hissetsem bileceğim ki iyi :(

Kızlar bir soru sormak istiyorum aranızda daha once bir gebelik kaybi yaşayıp,sonrasinda pihtilasma testi yapilmadan tedbir amacli coraspin kullananlar varmi acaba? Herhangi bi kanama vs oldu mu zarari oluyor mu
Bu fikre çoğu doktor yanaşmıyor aslında. Benim de bir gebelik kaybım var. Gittiğim doktorlarla bu durumu paylaştım ama hepsi ilk gebelik kayıplarından sonra coraspin kullanımının gereksiz olduğunu savundular. Ben de kullanmadım o yüzden. Tabi her dakikam yeni bir kayıp için korkmakla geçti. En iyisi test yaptırmak ama onu da gereksiz görüyorlar 1 kayıplarda.

Evet daha önceden de yaşıyordum. Ama dün geceki ağrı biraz şiddetliydi. Bir de hareketlerini falan da hissedemiyorum ya daha, o da huzursuzluk yaratıyor. Hissetsem bileceğim ki iyi :KK43:
Içini ferah Tut benim çok şiddetli hapşırık sonrası ağrı batıyordu ama bebek iyiydi çok şükür . Bence sen bebeğin yerini bu vesileyle hissetmiş oldun.çünkü belirli kaslar kasılıyor o esnada eğer bebek Orda değilse o an hissetmiyorsun bir şey ama eğer ordaysa ağrı oluyor.doktor bana normal olduğunu söylemişti

bende ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyken coraspirin ve doktorumun tahmini vermesiyle iğneye başladım.. testlerimi sonra yaptırdım ki gerçekten çok tehlikeli durumdaymış..

iğneyi kullandıktan 1 gün sonra bir kanama boşaldı benden dedim bebek gitti ama çok şükür atlattım

Blackbluee1 Blackbluee1 canım merhaba o battaniyeyi sen mi yapmıştın çok güzel olmuş ellerine sağlık.. :KK76:ben kendime az güvensem yaparım ama çok basit modeller anca beceririm heralde...:KK12::KK12: Örgü mü oluyor bu yoksa başka birşeyle mi yaptın?

Bu arada kızçemin ismini kararlaştırdık.. Binlerce isim fiyaskosundan ve eşimle kavgalarımızdan sonra -malum kendisi yabancı iki kültüre uydurmaya çalışıyoruz:KK70::KK70:- prensesimin adı Yüsra olacak.. Abisinin adı da Yahya idi hem uymuş oluyor..

Canım inşallah eşin sağ salim doner. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah. Asker eşi olmak zor gerçekten,hep diken üstünde.

Son düzenleme:
bende ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamileyken coraspirin ve doktorumun tahmini vermesiyle iğneye başladım.. testlerimi sonra yaptırdım ki gerçekten çok tehlikeli durumdaymış..

iğneyi kullandıktan 1 gün sonra bir kanama boşaldı benden dedim bebek gitti ama çok şükür atlattım
Sadece igneyle mi kanama yaşadın,yoksa beraberinde coraspin de kullanip ikisi de ağır gelince mi kanama oldu? Kızlar cok korkuyorum yaa bi kayip daha yasamak istemiyorum 5 senelik evliyim.kimi yerde coraspin bebege kan akışını hizlandirir iyi olur falan diyo anlamis degilim acikcasi

Back
X