2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım.genelde yukarı çıkıyor plasenta.biz bu bebisleri dogurana kadar dokuz doguracaz bu gidişle

Rabbim esininde bütün askerlerimizinde sağ salim gelmesini nasip etsin Rabbim kimseye evlat acısı eş acısı yaşatmasın insallah çok zor günlerden geciyoruz

Tünaydın kızlar herkes iyidir insallah benim pek keyfim yok bugün büyük oğlum dün gece hiç uyumadı vede uyutmadı tadı yok hasta olmasa bari yine daha bir hafta oldu antibiyotigi birakali

İnsaallah canm dedigini yapaym bakalim sagol

Allah korusun, çok geçmiş olsun canım. Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun, bizlere bağışlasın. Ultrasonla anlaşılmıyor mu acaba eşinin aşağıda olup olmadığı?

Ultrasonla anladi ama karindan baktiginda değil de vajinal bakip soyledi bunu

Çok geçmiş olsun canım.genelde yukarı çıkıyor plasenta.biz bu bebisleri dogurana kadar dokuz doguracaz bu gidişle
Aynen canim yaa benimki dokuzu bile gecebilir

Canım çok geçmiş olsun, plesenta aşağıda olması durumunu yaşayan baya kişi var. Bebek kilo aldıkça yukarı cekiyormus genelde. Sen uzan ve dinlen,çok gerekli olmadıkça kalkma. İnşallah hicbisey olmadan sağ salim alacaz kucağımiza bebeklerimizi
Kızlar 17+1 ve ben hala hiç hareket hisetmiyorum 2. Gebelik bide doktora mi gitsem acaba korkmaya başladım
Korkmak için çok erken daha. 20. Haftaya kadar zamanı var. Hatta 22de duyanlar bile oluyor. Ben 19. Haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş,üstelik ikinci bebegim. Her bebek farklıdır telaslanma hemen

bende şehir dışındaydım yeni gördüm mesajınızı. baya kalabalıkmışız cidden

Geçmiş olsun canim aman Dikkat et kendini yorma o zaman doktor ne diyosa onu yap hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah

Geçmiş olsun canim aman Dikkat et kendini yorma o zaman doktor ne diyosa onu yap hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah

Amin kizlar sagolun

Bende amigurumiden harf yapıyorum ismini yazacağım inşalalh:) insan çocuğu için çok hevesli oluyor

Blackbluee1 canim rabbim yardimcin olsun.bende bir asker esiyim seni cok cok iyi anlarim.dularimiz onlarla .
bebesini hissetmeyen arkadaslar endiseye kapilmayin hemen kemikleri daha da guclendigi de daha iyi hissedeceksiniz.benim 3. gebelik 19 .haftam gece gec saatlerde cook nadir bi elektrik carpmasi oluyor oda bu hafta oldu.21 22 den oncehissetmemistim digerlerini.

Ah canım ya çok zor gerçekten diken ustundesindir seni çok iyi anlıyorum.. Ama gönlünü ferah tut stres yapma eninde sonunda gelecek eşin sağ salim bak göreceksin. Dualarimiz tüm askerlerimizle

Kizlar ben dünden beri uyuyorum kendime gelemiyorum. Normal yiyip iciyorum ama. Kussamdq yiyip iciyorum. Anormal bi durum mu var aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…