- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #18.781
Maşallah :) Ben de 4 kilo aldım canım.21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
Şimdiden 5 kilo almışım ya sinirim bozuldu
Siz kaç kilo aldınız kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah :) Ben de 4 kilo aldım canım.21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
yok canim ben daha almadim.1 kg belki almisim fazlasi yok.bide ben kilolu hamile kaldim.sen zayifsin masallah.cikmis gobeginde ne guzel masallah size21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
Maşallah ya çok tatlı benim 18 hafta ve 3 kilo aldım. Ama bu gidişle hızla alıcam gibi duruyor aşırı iştahlıyım.21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
Maşallah :) Ben de 4 kilo aldım canım.
21. haftadan merhabaşuan bir küçük göbükcük şeklinde
Ah canım ya çok zor gerçekten diken ustundesindir seni çok iyi anlıyorum.. Ama gönlünü ferah tut stres yapma eninde sonunda gelecek eşin sağ salim bak göreceksin. Dualarimiz tüm askerlerimizle
Blackbluee1 listeye ekleyebilir misin?
Hanımlar ben de bebeğinin cinsiyetini öğrenenlerdenim. Kızım olacak inşallah. Çok keyifli hissediyorum. İki yaşında oglusumun bacısı olacak Allahın izniyle
Hepimiz sağlıkla kavuşalım
Acıdı mi canım? Bebeğin kalp atışını dinlediler mi duyulabildi miTetanoz aşımızı vurduk geldik 1 ay sonra 2. Doz için gidicem![]()
Acıtıyor mu aşı canım? Ben çok korkuyorum. Bi de genelde ilaçlara falan alerjim var ondan sebepte korkuyorum biraz, istenmeyen birşey gelişir diyeTetanoz aşımızı vurduk geldik 1 ay sonra 2. Doz için gidicem![]()
Acıdı mi canım? Bebeğin kalp atışını dinlediler mi duyulabildi mi
Acıtıyor mu aşı canım? Ben çok korkuyorum. Bi de genelde ilaçlara falan alerjim var ondan sebepte korkuyorum biraz, istenmeyen birşey gelişir diye![]()
İnşallah yaşamazsınız. Allah kimseye yaşatmasınSagol canim korkuyorum acikcasi bi kayip daha yasamaktan
Merhaba ben 2. Gebeligimde Dr ikna edemedim riske atamam anneyi dedi ısrar etmedik 2. De sezeryan oldu arkadaşımin ki sezeryanla sonrası normal doğum oldu ama Almanya'da doğurdu.sizin iki bebek arası baya varmış doktor oneriyirsa sıkıntı yoksa olabilir gibi.Kızlar hep aklıma takılıyor sezeryan sonrası normal doğum.risk alınan bi durum aslında ama son zamanlarda yapılabilirliği varmış. ancak etrafımda bunu tecrübe eden kimse yok.sizlerin bilgisi var mı bu konuda? Buarada İlk doğumum ile 6 yıl olacak arası
Merhaba herkese tatil olunca bende rahatça yazma Fırsatı bulabiliyorum canım hiç dert etme ben oğlumda 20 haftalıkken 6 kg almıştım toplamfada 15 aldım oğlum 3400g doğduyok canim ben daha almadim.1 kg belki almisim fazlasi yok.bide ben kilolu hamile kaldim.sen zayifsin masallah.cikmis gobeginde ne guzel masallah size