- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #19.721
Renie Duo şurup verdi bana doktorum .midem gebelikte çok hassas mide yanması ve reflü icinKizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
Benim geçen haftaya kadar bulantılarım devam etti canım.. Sabah işe giderken tost yedim.. Öğlen okulda et yemekleri dışında yemek varsa onları yedim, çorba içtim.. Akşam yine bulantıdan tost, makarna anca yedim.. Süt, yoğurt, yumurta olmayınca beslenemedim.. Bu yüzden ilaçlarımı almaya çalışıyorum canım.. Sen yiyebiliyorsan çok sıkıntı olmaz bence.. Ama demir ilacı başlayabilirsin.. Ben devlette doktoruma sordum, aaa sana başlamadık mı dedi mesela.. Tabi özelde dosyamız oluyor, onlar biliyorlar.. Ama sen sen sor bi
Sağol canım 19.hafta ilk olacak benim de inş sabırsızlanıyor insan bir an önce hissetmek istiyor.kiloyu dert etmiyorum aslında 53 kilo ile hamile kaldım başka bir sebebi olmasın da bugün de kasıklarda çok ağırlık hissettim hayırlısı olsun hepimiz için. İsim düşündünüz mükacinci haftadasin canim 79 la hamile kaldim ben kilolu kalanlardanim.iki gundur belli belirsiz hissediyorum ve gaz degil bence bebegim.bi oglum olacak kismetse.cok hareketli masallah sabah yatakta sirt ustu yatiyorum gobegimin sag tarafina toplanmis prensim tik tik vuruyordu konusunca durdu.askim oglum ya.sende hissedersin ilk hamileligim benimde.kiloya gelince ben daha 2 kilo aldim kilonu dert etme bebegin iyiolsunda dogumdan sonra onunla ilgilenmekten verilir nasilsa
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
Ben de bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 5 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye
Sonra az önce bi baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
dr rennie duo yazdı çok çok kötü olunca onu içiyorumKizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
Erken gebelik testi alıp tekrar denemende fayda var. Bekleyen testlerin doğruluğunu firmalar kabul etmiyorKızlar uzun bir aradan sonra merhaba
Ben de bi haziran annesi olacakken 11. Haftada kalbi durdu malesef
Şimdi de adetime 5 gün var mide bulantısı halsizlik her bi şey var diye test yaptım sabah
İlk anda bi şey çıkmadı içini açtım hatta göremiyo muyum diye
Sonra az önce bi baktım böyle bi şey olmuş ekteki gibi
Ama aradan zaman gectigi için ve testi açtıgım için bilemedim acaba her testi açınca sonradan böyle ikinci çizgi görmek mümkün mü
Fikrinizi bekliyorum kafam çok karıştı
Çantanın içine buz aküleri var ya canım onlardan koymayı düşünüyorum buz kalıbı gibi onlardan .çantanın içinde onlar gün boyu durur
ben kızımda çay ocağındaki buzdolabına koyuyordum bir güzel sarıp sarmalayıp, şimdi her departmanda mini buzdolabı var çok şükür. siz de de çay ocağı varsa oradakı dolaba koyabilirsiniz rica edip ya da buz kalıplarında idare ettiği kadar eder hiç kullanmadım bilemiyorum
süt çabuk bozulan bişey, bakteri üretebilir farketmezsin ama bi araştır netten filan elektrikli küçük kutular filan olabilir bence kargoda da bazen bozulacaş şeyler kargoya verilebiliyor onlar nasıl yapıyorlar acaba en kötü güneş almayan bir odada bir çanta içine buz torbaları koyarsın idare eder umarım. ya da iş yerine yakın market- restoran varsa onlardan rica etsen yardımcı olurlar diye düşünüyorum
dr rennie duo yazdı çok çok kötü olunca onu içiyorum
onun dışında ekşi elma sakız çiğnemek maden suyu ve ayva rahatlatıyor geç saatte yememeye çalış bide fazla baharatlı yeme canım ben ilk hamileligimde de çok cektim bundan ıyi bilirim
güzel günlerde giyin canım çok şık bende krem veya emri almayı düşünüyorum fotoğraflarda daha güzel çıkıyor
Renie Duo şurup verdi bana doktorum .midem gebelikte çok hassas mide yanması ve reflü icin
Suwen istanbul mağazaları yazınca google a çıkıyor. Bana marmara forum yakındı oraya gittim ya da hangi şehir istiyorsanız ona göre yazın google çıkarıyor. Siteleri kötü hiçbişey yok.Aa çok güzelmiş sitesine baktım bulamadım mağazaları nerede vardır ki ?
Kızlar bende lohusa sepetinden aldim gecelik sabahlık pijama yazlık aldim fiyatları indirimde bir bakın
Suwen istanbul mağazaları yazınca google a çıkıyor. Bana marmara forum yakındı oraya gittim ya da hangi şehir istiyorsanız ona göre yazın google çıkarıyor. Siteleri kötü hiçbişey yok.
Nasıl bir hareket genelde hissediyorsunuzBenımde bi kere 2 gün hareket etmedi bemde senın gibi cok endişelenmiştim. Sonra yeniden başladım hissetmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?