2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

canım aynen 25 hafta gibi hzırlayıp koyacağım bir kenara bir durum olursa eşim alır getirir.. kitap vs de ekleyeceğim ki geçen sefer gerçekten perişan olmuştum birde araştırma hastanesiydi erkekler belli zamanlarda girebiliyordu.. hasta bezi gibi ama külot tarzı depend sanırım 2 3 gün çok rahat etmiştim

canım bende istediğimi yapıyorum normalde heryere giderim arkadaşlarımla buluşurum ama onun aklından neler geçiyor.. çevrede gittiğimiz marketlerde sıkıntı oluyor genelde. camlar sürekli kaplı olacak vs var tabiki inşallah zamanla alışacak oda.

Aynen alışıyorlar zamanla

kacinci haftadasin canim 79 la hamile kaldim ben kilolu kalanlardanim.iki gundur belli belirsiz hissediyorum ve gaz degil bence bebegim.bi oglum olacak kismetse.cok hareketli masallah sabah yatakta sirt ustu yatiyorum gobegimin sag tarafina toplanmis prensim tik tik vuruyordu konusunca durdu.askim oglum ya.sende hissedersin ilk hamileligim benimde.kiloya gelince ben daha 2 kilo aldim kilonu dert etme bebegin iyiolsunda dogumdan sonra onunla ilgilenmekten verilir nasilsa

geçmiş olsun, ben de hamileliğin başlarında tam 2 ay çektim boğaz ağrısından en son pastil kullandım bepantoldü sanırım 1-2 kullandım geçti çok şükür

Amazing_Queen detaylıya gittin mi canım nasıl geçti?

Bu cuma gidicem canım. Bugün aradılar dedim heralde erteleyecekler gene, ama öylesine aramışlar geliyormusunuz diye teyit almak istedik dediler. Aç tok farketmez felan dediler. Bakalım cuma saat 12 de randevu ne olacak. :)

Kizlar bizimde ayrıntılı ultrson vaktimiz geldimYarin esimle beraber gidecegiz ama sanirim onun icinde ayri bi randevu veriyolar...Bide kizlar mide yanması icın ne öneriyosunuz?Geceleri uyuyamiyorm
Gaviscon icebilirsin canım, zararı yok. Mide yanmasına iyi geliyor. Bazıları da soğuk sütü yudum yudum içerek rahatliyormus. Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Bugün tetanoz aşısı 3. Dozu vurdurdum ben de. 2 doz ilk hamileligimde vurulmuştum. Sonra da bebeğimi kontrol ettirmek için doktora gittim. Stres üzüntüden sanki hareket hissedemiyordum,maşallah iyiymiş kuzum. 494 Gr 26 cm olmuş ama resim alamadık. Neyse sağlıklı olsun da o önemliydi zaten.

Ben Mayıs da doğum yapmıştım gecelik de aldım ama hiç rahat edemedim. Lohusa pijamalari daha rahat geldi bana

Benim geçen haftaya kadar bulantılarım devam etti canım.. Sabah işe giderken tost yedim.. Öğlen okulda et yemekleri dışında yemek varsa onları yedim, çorba içtim.. Akşam yine bulantıdan tost, makarna anca yedim.. Süt, yoğurt, yumurta olmayınca beslenemedim.. Bu yüzden ilaçlarımı almaya çalışıyorum canım.. Sen yiyebiliyorsan çok sıkıntı olmaz bence.. Ama demir ilacı başlayabilirsin.. Ben devlette doktoruma sordum, aaa sana başlamadık mı dedi mesela.. Tabi özelde dosyamız oluyor, onlar biliyorlar.. Ama sen sen sor bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…