- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.581
i mom kullaniyorumKızlar omega3 balık yagı hangisini kullanıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
i mom kullaniyorumKızlar omega3 balık yagı hangisini kullanıyorsunuz
Senin kıskanman tabiki normal de, eltin de nasıl biri ki kıza ağzının payını verememiş mi adam evlenmiş gitmiş daha ne soruyorsun karısı hamile falan diye. Hadi onu da geçtim bi de gelip bunu sana anlatması yani ne bileyim.. biraz cahilce ve iyi niyetli gelmedi bana. ben olsam gelip bunları bana anlatmamasını söyleyip eltimle arama mesafe koyardımKilzar hamileliğimin başından beri aşırı derece de kıskançlık başladı. Kendime şaşırıyorum resmen..eşimi normalde kıskanırdım ama yani böyle nadiren..
Şimdi basimdan aşağı kaynar sular dökülüyor. Bi yere gittiğim de biri mi geçti bişey mi dedi napti nereye gitti. Bir de benim eltim eşimin eski sevgilisinin çok yakın arkadaşı. O kız sormuş falan iyice fena oldum. Içimden canavar cıktı resmen. Bizimki de diyor ki vesvese geliyor sen git namaz kıl noldu sana diyor ay ne kötü birşeymis bu kıskançlık
Benim henüz yok canım, umarım olmaz da. O kadar sabah akşam yağlar kremler.. mumkunse olmasın zatenKızlar karnınızda çatlak oluştu mu?
Biliyor tabi ki söylemiş evlendigimizi ama napiyor nerde oturuyorlar falan diye soruyormuş. Eltim de bana söylemiş bulundu bir kere bende aman sorarsa sorsun dedim güya takmıyorumSenin kıskanman tabiki normal de, eltin de nasıl biri ki kıza ağzının payını verememiş mi adam evlenmiş gitmiş daha ne soruyorsun karısı hamile falan diye. Hadi onu da geçtim bi de gelip bunu sana anlatması yani ne bileyim.. biraz cahilce ve iyi niyetli gelmedi bana. ben olsam gelip bunları bana anlatmamasını söyleyip eltimle arama mesafe koyardım
Bencede olmasın bi zahmet :)Sen izmirdemisin cnm?Benim henüz yok canım, umarım olmaz da. O kadar sabah akşam yağlar kremler.. mumkunse olmasın zaten![]()
Ya insandada bi astar olur bu ne yaa. Evlenmiş gitmiş daha ne soruyorsun. Seni sevse zaten senle evlenirdi böcek beyin diyesim var :)Biliyor tabi ki söylemiş evlendigimizi ama napiyor nerde oturuyorlar falan diye soruyormuş. Eltim de bana söylemiş bulundu bir kere bende aman sorarsa sorsun dedim güya takmıyorum
Ama acaip sinir oldum zaten onun yanında eşimle de çok iyiyim hiç yani yanında can ciger olurum çünkü koşup yetiştirebilir ne me lazım arkadaşı sonuçta
Ben siteler tarafında oturuyorum ozel istiyorum artık daimi bir doktorun rakibine girmeyiNerede oturuyorsun devlet mi özel mi fiyatlar arası baya fark var
Ya insandada bi astar olur bu ne yaa. Evlenmiş gitmiş daha ne soruyorsun. Seni sevse zaten senle evlenirdi böcek beyin diyesim var :)
Moral bozmak istemiyorum kızlar ama bünye ile de alakalı sanırım bu durum.kızıma hamileyken göz altımda çok hafif bi leke olmuştu.(güneş kremi kullandığım halde)kızım 6 yaşında ve geçmedi.yazları koyulaşır kışları açılır.bir sürü de leke kremi kullandım her kış İnşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorumValla bu kadar olur.. Tam aynaya baktım, yüzümde leke olmuş, önceden var mıydı diyr şaşırmaya başladım, canım sıkıldı, aynayı bırakıp buraya girdim, mesajını gördüm.. Hamilelikte olur diye okumuştum, geçiyormuş sonradan, teyzenizde de geçmiştir.. Üstelik ben güneş kremi de kullanıyorum..
Insalalh olmaz leke ya ben pek dışarı çıkmıyorum güneş kremi de kullanmıyorum leke yok simdilik ama kilcal damarlarim belli oluyor benim de. Ona da geçer diyorlarMoral bozmak istemiyorum kızlar ama bünye ile de alakalı sanırım bu durum.kızıma hamileyken göz altımda çok hafif bi leke olmuştu.(güneş kremi kullandığım halde)kızım 6 yaşında ve geçmedi.yazları koyulaşır kışları açılır.bir sürü de leke kremi kullandım her kış İnşallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum
İnşallah canımInsalalh olmaz leke ya ben pek dışarı çıkmıyorum güneş kremi de kullanmıyorum leke yok simdilik ama kilcal damarlarim belli oluyor benim de. Ona da geçer diyorlar
izmirliyim canım ama ankarada yaşıyorum malesefBencede olmasın bi zahmet :)Sen izmirdemisin cnm?
bende izmirde yasıyorum :) ankarada güzeldir kız büzme dudağını :)izmirliyim canım ama ankarada yaşıyorum malesef![]()
izmirliyim canım ama ankarada yaşıyorum malesef![]()
Amaaan izmirden sonra mıbende izmirde yasıyorum :) ankarada güzeldir kız büzme dudağını :)
Heh kuzum ayynen öyle. Gri bir şehir bir kere havası kışın hep bulutlu hep gri, her taraf beton grisi, soğuk yani resmi bir şehir gel de sev. Bir de benim hiçbir sevdiğim insan burda değil ailem arkadaşım kimsem yok. Biraz da ondanAh bu ankara' da yaşıyorumlar, hemen ardından malesefler.. Malesef cidden, her yer beton yığını, yapmacık göletler, doğa ile alaka sıfır, merkezler hınca hınc dolu. İçime bıkkınlık geldi yine![]()
Amaaan izmirden sonra mıbende izmirde yasıyorum :) ankarada güzeldir kız büzme dudağını :)
Heh kuzum ayynen öyle. Gri bir şehir bir kere havası kışın hep bulutlu hep gri, her taraf beton grisi, soğuk yani resmi bir şehir gel de sev. Bir de benim hiçbir sevdiğim insan burda değil ailem arkadaşım kimsem yok. Biraz da ondanAh bu ankara' da yaşıyorumlar, hemen ardından malesefler.. Malesef cidden, her yer beton yığını, yapmacık göletler, doğa ile alaka sıfır, merkezler hınca hınc dolu. İçime bıkkınlık geldi yine![]()
Hiç bilmiyorum canım. Doktorunu arama sansın varsa ara sor istersen.Bende mi öyle yapayım o zaman