2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
hemde inanılmaz şekilde yaşıyorum bende o ağrıyı. ilk hamileliğimde 32. haftadan sonra olmuştu o ağrı. 22 haftada başladı. yürürken yataktan kalkarken hep ağrıyor.:işsiz:

aynı kıskançlık bende de var, kendi annem dediği zaman kıskanmıyorum ama eşimin tarafı bebekle ilgili bi şey dese hemen sinirlenmeye başlıyorum. Yok işte eşimin kardeşi sorup duruyormuş ne oldu doktora gittiler mi cinsiyeti neymiş... gibi bi sürü soru annesi bunları dediği zaman sanki bebeği elimden alıverecekler gibi geliyor. aynı şehirde değiliz Allahtan 3-4 günlüğüne gelirim ancak diyor, kendi annemin iki üç hafta önce bana yaşattıkları zaten malum. Ben de sezeryanlı yalnız başına nasıl bakacağım bilmiyorum. daha önce hiç bebek kucaklamadım bildiğim tek şey kedi bakımı :skandal:kedilerine bu kadar bakıyorsan bebeğine zaten bakarsın diyor çoğu kişi de umarım öyle olur. Neyseki eşim lohusada kadın çok kötü oluyormuş yalnız kalmamalıymış seni bırakmamaya çalışacağım demeye başladı. Ondan hiç beklemediğim cümleler halbuki bu :KK15:

Ben eşimden yana ümitli değilim, ne anlar ne yardımcı olur biliyorum bunu çünkü annesi sağolsun insan değil odun yetiştirmiş :kızgın: evet bende de var o kıskançlık değilde onların huyunu suyunu çok sevmediğim için çocuğum onların içinde büyüsün istemiyorum sahiplenip ona bişeyler aşılayacaklar gibi geliyor bana uzak tutmak istiyorum.

Merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir :KK200::nazar::emir_bebek:
Ohh çok şükür,gözün aydın canım. 100 Gr deyince biz bile üzülmüştuk seni düşünemiyorum. Neyse ki herşey yolunda,sen de hicbisey kafana takma artık. Stres olma ,bebeğini düşün..:KK200:
merhabaaa
ben uzun zamandır yokum ama sizin yazdıklarınızı okuyordum.
ancak fırsat bulabildim tayin durumları var bizde.
bende bugun itibariyle 21+2 oldum.
cinsiyetimiz erkek.
evimize 2.erkek geliyor :olamaz:
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
sizler nasılsınız.
Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah. İki erkek arkanda karlı dağ:) Allah sana bağışlasın evlatlarını:KK200:

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.
Canım çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun.İnşallah tez zamanda yine anne olurda bebeğini kucağına alırsın
Merhaba kızlar hayırlı cumalar bugün cok mutluyum doktora gittim hem dahiliye hemde yeni doğum doktoruma çok memnun kaldım renkliyede verdi minişimi bebeğimin kilosu normalmış tam 21+4 olmuşuz bebeğim 430 grm boyunu hatırlamıyorum guatr için yarın sonuçlar çıkıyor hayırlısı artık çok korkmuştum doktor 100 gram bile yok diyince çok şükür allahıma anne olmak çol zor ya.. rabbim hepimize sağlıklı bir şeklide kucağımiza almayi nasip etsin miniklerimizi güzel beslenmemi söyledi omega 3 istedim vermedi .ferro sanol verdi kullan dedi ah çok şükür ya umarım sizlerde iyisinizdir :KK200::nazar::emir_bebek:
hadi gözünaydın canım

Ben eşimden yana ümitli değilim, ne anlar ne yardımcı olur biliyorum bunu çünkü annesi sağolsun insan değil odun yetiştirmiş :kızgın: evet bende de var o kıskançlık değilde onların huyunu suyunu çok sevmediğim için çocuğum onların içinde büyüsün istemiyorum sahiplenip ona bişeyler aşılayacaklar gibi geliyor bana uzak tutmak istiyorum.

bizim yaş grubumuz maalesef ataerkil yetiştirilmiş. eşimin annesi de yardım ediyor mu diye bana soruyor bazen çocukluktan alışmayınca nasıl etsin dediğimde de doğru diyor. onu da mı ben yetiştireceğim :oha: bizimkilerde de var aynı durum bi kere huylarını geçtim diğer çocuğunun bebeklerine daha küçücükken yemekler börekler şekerler vermeye başladılar. televizyon seyrettirmeler daha sayamayacağım bir sürü şey. Tamam ben de belki öyle büyüdüm ama artık zaman çok farklı eskisi gibi değil ayak uydurmaya da niyetleri yok zaten

şeyin içine giremem ödemden.. hamilelik sonuna kadar kesinlikle düzenli kilo alcağım yani medium geçmemeli.. benim durumumda çok tehli
Tüp olduğu için 12. Haftada ölçülmüştü alttan ölçülmesi gerekiyormuş. 3,5 çıktı iyi dedi doktor. 21. Haftada tekrar ölçülecek dedi. Bugün bakılacaktı randevu almıştım. Ama bebeğim 21+2 de veda etti annesine. Görseniz her şeyi olmuştu. O kadar büyük beklemiyordum. Kocaman bebek.

Allah sabır versin canım çok zor bir durum , inşallah tez zamanda tekrar bebek sahibi olursun hayırlısı ile.

Kızlar bugün bebeğimi kaybettim. Dün gece kanama oldu ve suni sancıyla anca bu sabah bebeğimi ölü şekilde doğurdum. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Dua edin Rabbim yardım etsin bana.

Başın sağolsun , allah sabır versin, inş en kısa sürede yeni bebeğini alırsın kucağına, doktorun bunun için önlem almamış mıydı ona rağmen mi :(

Ohh çok şükür,gözün aydın canım. 100 Gr deyince biz bile üzülmüştuk seni düşünemiyorum. Neyse ki herşey yolunda,sen de hicbisey kafana takma artık. Stres olma ,bebeğini düşün..:KK200:

Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah. İki erkek arkanda karlı dağ:) Allah sana bağışlasın evlatlarını:KK200:
Allah razı olsun kuzum takmamaya calisicam inşalalh ah öyle bi sters altındaydım ki çok şükür Rabbime acildeki doktor nasıl 100 gr dedi yani nasıl bu hatayı yaptı bilmiyorum ama bugünkü doktor beyden çok memnunum kaç gündür stres ve üzüntü içindeydim ama şuan iyiyim . Sana ve tüm haziran annelerne kocaman tsklerimi ve sevgilerimi kucak dolusu gönderiyorum kabul edin :KK200::KK68::KK68:

Ankara ünv tıp fakültesinde ayrıntılıya prof bakarsa 130 tl idi.
ben orda yaptırmıştım.
asistan bakarsa ücretsizdi.
cebecideki yerde radyoloji yazan binanın içinde.

Okuduğum olumsuz durumlardan mıdır nedir sabahtan beri belim ağrıyor misafirim de vardı zaten bugün yolcu ettim. Şindi temizliğe giriştim ama her ağrıda oturup yarım saat dinleniyorum. Korkuyorum yaa şu haftaları hayırlısıyla bi devirseydik... Allah yardımcımız olsun...

Okuduğum olumsuz durumlardan mıdır nedir sabahtan beri belim ağrıyor misafirim de vardı zaten bugün yolcu ettim. Şindi temizliğe giriştim ama her ağrıda oturup yarım saat dinleniyorum. Korkuyorum yaa şu haftaları hayırlısıyla bi devirseydik... Allah yardımcımız olsun...
Aynen bende o durumdayım canım.aksamki kanama ve burdaki yorumlardan çok etkilendim.ayaktayken kasigimda belimde ağrı oluyo.bebek de kasigima vurup duruyo. Allahım içimize ferahlık versin

Allah razı olsun kuzum takmamaya calisicam inşalalh ah öyle bi sters altındaydım ki çok şükür Rabbime acildeki doktor nasıl 100 gr dedi yani nasıl bu hatayı yaptı bilmiyorum ama bugünkü doktor beyden çok memnunum kaç gündür stres ve üzüntü içindeydim ama şuan iyiyim . Sana ve tüm haziran annelerne kocaman tsklerimi ve sevgilerimi kucak dolusu gönderiyorum kabul edin :KK200::KK68::KK68:
Senin adına çok sevindim canım.icin rahatlamış valla moralinin yerinde olması en güzel şey biz iyiyiz bebislerimizi iyi

Valla psikolojik mi nedir benimde ağrım var bugün Allah yardımcımız olsun..kızlar suwen a gittim bugün gecelik takımı aldım ekru renk cidden çok uygun fiyatlar düşünenler uğrasın derim
Özellikle lahohusa geceliği dimi yani normal pjima ya da gecelik büyük beden mi var mağaza yoksa gebelere özel mi

Aynen bende senin gibiyim cnm. :( ins hepimiz sag saglim kavusuruz amin

Back
X