2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayri deterjan almiyvakmisin cnm?kuruyla nasil temizlenir ki acitmazmi poposunu cnm
Ayrı deterjan almayacağım canım ben gerek görmüyorum .oğlumda da kullanmadim zaten yaşadığım yerde bebek deterjanı diye birşey yok, bazı markalar var doğal demiyimde doğal yakın az kimyasal li zaten onları kullanıyorum Evde. Islak mendillerin kuru halleri canım sadece kendim ılık su ile isliyorum :) Yoksa kuru silmiyorum minnak poposu acır kızımın :))

Maşallah, ben de yarın gidicem çok özledim:) bundan sonra 2 haftada 1 gidicez dr a çok mutluyum 1 ay çok uzın geliyordu. Daha dönebilir diye biliyorum.

Ben yine bi ay sonra gidicem ya 32.hafta oluyor zaten o zaman.iyi olursam calisir raporu alirim hem devam ederim calismaya

Ben de yürümek istiyorum ama gerilince karnım vazgeçiyorum. 15-20 dk yürüyorum. Bundan sonra biraz zorlayacağım ama. Yoksa kilolar başını alıp gidecek. İnsanlar karnın büyümüş diyor. Acaba hamileyken ne bekliyorlar? Bugün birisi kalçaların da dolgunlaşmaya başlamış dedi . E ne bekliyordun, manken gibi olmamı mı dedim şakayla karışık.
Bende bebek kıyafetleri bakiyodum kaç aylik sin 8 mi 9 mu dedi kadının biri ben zaten kilolu hamile kaldım bebegide aşağıda taşıyorum ilk oglumda da oyleydi hiç yukarı çıkmamisti 6 aylık diyince bi baktı masallah baya büyük duruyo diyo bi sinir oldum diğer gün agridan sancindan oldum tabi ama öyle çok karnımda yok kadının gözüne battığı kadar o yüzden bende gıcık oluyorum dışardan hiç tanımayan insanların kendince yorum yapmasına sanki herşeyi bi kendileri biliyomusun gibi

Bende bebek kıyafetleri bakiyodum kaç aylik sin 8 mi 9 mu dedi kadının biri ben zaten kilolu hamile kaldım bebegide aşağıda taşıyorum ilk oglumda da oyleydi hiç yukarı çıkmamisti 6 aylık diyince bi baktı masallah baya büyük duruyo diyo bi sinir oldum diğer gün agridan sancindan oldum tabi ama öyle çok karnımda yok kadının gözüne battığı kadar o yüzden bende gıcık oluyorum dışardan hiç tanımayan insanların kendince yorum yapmasına sanki herşeyi bi kendileri biliyomusun gibi
Bosversene insanlarin buyukluk kucukluk kvrmi cok farkli. Bir arkadasim gelip ay snin karnin cok kucuk tabi sen de zayifsin ondan heralde diyo, bir saat sonra bir baska arkadasim gelip ay senin karnin kocaman 8 aylik gibisin suyun mu cok bebek mi buyuk diyolar. Hepsine he diyorum guluyorum napiim

Kizlar ben hastaneden cktm smdi.bebisim buyumus 1200gr olmus suyu az deglms ama beklendigi kadar da degilms daha onumuzde çok hafta var havuc suyu ic dedi.vajinaya icerden sancilar giriyordu bikac gundur hele bugun iyice artti. muayeneye girerken de oldu anladi doktorm ztn agrin mi var diye.calismak yok dedi oturarak calistgm halde.istirahat et dedi.dogum fiyatini knustuk asagida hastaneyle.1700lira sezeryan de normal de.bebegim makat gelisi duruyormus suan istesem de normal olmazms.eger donerse bana birakti nasi istersem iste yaparz dedi.dogum zamaninada sezaryen olursa mayisin sonunda aliriz dedi hayirlisi bakalim
Cnm sen hangi sehir hangi hastaneye gidiyosun doktorun kim doğum fiyatı baya iymis

Bosversene insanlarin buyukluk kucukluk kvrmi cok farkli. Bir arkadasim gelip ay snin karnin cok kucuk tabi sen de zayifsin ondan heralde diyo, bir saat sonra bir baska arkadasim gelip ay senin karnin kocaman 8 aylik gibisin suyun mu cok bebek mi buyuk diyolar. Hepsine he diyorum guluyorum napiim
Ay vallahi ya derdi onlara düştü sanki

Ayrı deterjan almayacağım canım ben gerek görmüyorum .oğlumda da kullanmadim zaten yaşadığım yerde bebek deterjanı diye birşey yok, bazı markalar var doğal demiyimde doğal yakın az kimyasal li zaten onları kullanıyorum Evde. Islak mendillerin kuru halleri canım sadece kendim ılık su ile isliyorum :) Yoksa kuru silmiyorum minnak poposu acır kızımın :))

Aynen acir canim.

Kizzz Blackbluee1 Blackbluee1 nabersin:) msjlarimi begeniosun ama yorum yok askolsun
Okuyorum takip ediyorum hepinizin mesajlarını. :KK36:
Biz de bir sıkıntı yok çok şükür. Karnım büyüdü yan tarafta kiloya bağlı olarak çatlak oluşmuş ön tarafta yok ama yanlar sanırım catlicakk. Onun dışında artık eskisi kadar tekme atmıyor oğlum. Içimde daha net hissediyorum dizlerini dirseklerini falan..
Kontrolümüze de 10 gün var. Geçmiyor günler. :cry::cry:

Merhaba foruma yeni yazıyorum desem yeridir.insallah Allah kısmet ederse ben de Haziran annesiyim. Merak ettiğim siz besik konusunu ne yaptiniz? Düşünceniz ne yönde öğrenebilir miyim? :)
Ben park yatak almayı düşünüyorum. Bebeğim 3 yaşına gelince de oda yapacağım

Biz de bir sıkıntı yok çok şükür. Karnım büyüdü yan tarafta kiloya bağlı olarak çatlak oluşmuş ön tarafta yok ama yanlar sanırım catlicakk. Onun dışında artık eskisi kadar tekme atmıyor oğlum. Içimde daha net hissediyorum dizlerini dirseklerini falan..

Aman bi sknti olmasin zaten cnim.aynen benimde kasik bolgeleri catlamaya baslamis:/gobegin alt kisimlari yani.aynen canim bende oyle dedigin gibi hissediyorum sanki.buyuduler kuzular.ama bizde hala tekme war:) bizimde yarin kontrolumuz ❤❤❤fetal eko cekicek doktorum

Aynen benimki de artk tekmeden ziyade çıkıntılık yapiyor hareket ediyor ordan burdan sürüyor sanki elini kolunu neresiyse:KK36:

Şu milletın dedıklerı zaten insanı çileden çıkarır.Montunum onu kapanmıyo doğal olarak karnımdan geçen bı kadın tanımam etmem yürürken yanıma geldi ört karnına ört öbür tarafda senden hesap sorucak dedi.:sinirli: sorucaksa benden sorucak teyze ddim yürüdüm .
İyi demişsin. İnsanlar herkese laf söyleme hakkını kendinde nasıl buluyor? Densiz insan çok maalesef.
Hatırladığım kadarıyla 2-3 kg almıştın zaten. Hem çok alsan da kime ne? İnsanlar kendi egolarını tatmin ediyor. Karşındakini aklınca küçültüp kendini yüceltiyor. Geçen gün bir şey için of dedim. Sonra arkadaş gördü. Ne dese beğenirsin? Yine ne oldu, neye kızdın yine? Ben de sen niye beni sinirli gösterme derdindesin dedim. Sinirlenmeyelim, kilo almayalım, mükemmel olalım. Yoruldum artık kendini mükemmel sanan zavallılardan.
Aynen öyle. 2-3 hafta önce birisi sen bizi hamileyim diye kandırıyorsun derken diğeri karnın epey büyümüş diyordu. Çoğunlukla ben de he deyip geçiyorum. Duymak ve inanmak istedikleri başka çünkü. Neyse ki 3 ay kaldı . Gerçi sonra da doğum kilonu verdin vermedin olayı başlar.

Back
X