• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya

Canım bizimkinde iki isim de yazıyor,düzeltme şansınızın olabileceğini zannetmiyorum çünkü kimlik çıkmıştır bile yola,ancak dava açıp öyle değiştirebilirsiniz,çok geçmiş olsun ben de olsam çok üzülürdüm.

Kizlar selam.iyi pazarlar.aranizda gogus pedi kullananlar warmi ya?kraftin jelli gogus pedini aldim fakat daha hic kullanmadim.kimse gogus pedi kullanmayi tavsiye etmemis.
Benim dr um da kullanma dedi ama ben kullanıyorum çünkü göğüs uçlarım yara oldu ped olmayınca sütyene yapışıyor canım yanıyor.

Bu süt ne zaman gelicek çıldıracağım :cry:
Canım ben doğumdan bi gun önce duşa girip sıcak suyla masaj yaptım sonra meme ucunda beyaz şeyler var onları sıkıp sıkıp temizledim sonra siktikca beyaz su gelmeye başladı doğumdan sonra ikinci gün süt geldi humana still tea doğumdan önce içmeye başlamıştım her gün mutlaka iç bi kaç bardak göğüs ucunda beyaz şeyler varsa sık çıkar bide sıcak su ve havluyla masaj yap cabuklastirir

mahfediyolar insanlari herkes kapilarda icerdekilerin yorgunluqu keyfi uzerine donuyo hastane sanki bizim halimize bakan yok cNim
Çıkmanıza az kaldı inşallah evinize gidince hep emzirirseniz emzirme kampı diye birsey vardi internette öyle yaparsanız bebeginiz alışır ac kalmicak emmek zorunda bebekler rutinlere çabuk alışırmış sağ salim inşallah allah kolaylık versin

Kızlar 1. Ayda yapılacak kalça çıkıklığı ultrasonunu devlette yaptırmak istiyorum bilginiz var mı nsl oluyor önce doktora mı randevu alıyoruz? Sonrasında çok sıra oluyor mu ultrason için?
Sağlık ocağında 25 günlükken randevu al bir hafta sonraya veriyor zaten ,orda dr usg İstemi’ni yapıyor aynı gün çekiliyor genelde dedi.ben de öyle yapıcam bakalım

Kizlar merhaba ben farklı birşey soracağım içinizde bilgi sahibi olan var mı bize geçici kimlik belgesi verildi eşim inatla 2 ismi yazdırdım diyor ama kâğıtta sadece tek isim yazıyor eğer eksik yazıldıysa düzeltme şansımız var mı yada 2 isim yazdıran arkadaşlar varsa kâğıtta tek isim mi gözüküyor yeni farkettim kızdım benim istediğim isim yazmıyor burda dedim tüm hazirliklarda iki isim vardı çok üzüldüm ya
Bizde iki isim de yazıyordu geçici belgede.3 gün sonra da kimlik eve kurye ile geldi canım

Kızlar sünnet için çarşambaya randevu aldık ama düşündükçe yüreğim sıkışıyor ya minnacık yavruya nsl kıyacağım diye ama eninde sınunda olacak ve şimdi olması en doğrusu olacak ilk oülumu da 50 günlükken yaptırmıştım bu kadar korktum mu hatırlamıyorum @Amazing_GNC sen de yaptıracaktın canım karar verdin mi?
Biz de yenidoğan sünnetinin artıları çok diye ürolojiye gösterdik canım ama dr en az 40 çıksın dedi,birkaç aylık olunca da aynı iyileşme süreci bezli bebek sonuçta falan dedi.yapmak istemedi siz isterseniz yaparım bazı aileler birkaç günlükken yaptırıyor falan dedi ama kendisi tavsiye etmiyormuş.lokal anestezi de olsa verilen ilaç karaciğer enzimlerini etkiliyor dedi acele etmeyin dedi ama yine de bize bıraktı.biz de cesaret edemedik erteledik canım.bilmiyorum çok güzel makaleler yorumlar okumuştum yenidoğan dönemi sünneti ile ilgili,hatta dr a da dedim ama önermedi yaa bilemedim

Canım ben doğumdan bi gun önce duşa girip sıcak suyla masaj yaptım sonra meme ucunda beyaz şeyler var onları sıkıp sıkıp temizledim sonra siktikca beyaz su gelmeye başladı doğumdan sonra ikinci gün süt geldi humana still tea doğumdan önce içmeye başlamıştım her gün mutlaka iç bi kaç bardak göğüs ucunda beyaz şeyler varsa sık çıkar bide sıcak su ve havluyla masaj yap cabuklastirir
Humanaya bende doğumdan önce başlamıştım. Banamısın demedi ama doğru düzgün süt yok ya, makinayla denedim dün akşam yarım enjektör çıktı. Enjektörü reddediyor. Biberona alışsın istemiyorum babasına kaşık almasını soyledim bugün mamayı kaşıkla vereceğim. Sarılık olsun istemiyorum o yüzden mama vermem diye net bir çizgim yok. Gümüş kapakları merak edenler için söyleyeyim mucize değil sıfır acı diye birşey yok kesinlikle ama benim kadar emzirmeyi deneyen ve meme başı milletin elinde lastik haline gelen biri için performansları gayet iyi, ufak ufak yara oldu ama organik hindistan cevizi yağı sürüp üzerine kapak kapatıyorum jelli göğüs pedinide takıyorum. Bir sonraki emzirmeye hazırlıyor ama dediğim gibi ben deneme işini çok abarttım bu hale gelmem çok normal

Kızlar benim bugün günüm doldu. Nst de hala sancım Yok. Bir hafta daha bekleyeceğiz. Perşembe günü doktora gidicem tekrardan. Doktor bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi.
Bende de birşey çıkmadı gerçi daha nst 'ye girmedim bekliyorum günümün dolmasına 5 gün var doktor 41 e kadar yolu var dedi belim çok ağrıyor ama bebek hareket etmiyo dedim hastaneye bi geldim hiç durmuyor alt tarafta çok baskı var ama kanala girmemiş daha

Back
X