• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki kilosu doğru mu benim cuma günü 4050 gr dedi dr bugün 3500 dedi yanılma payı var inşallah kendi sandım gelir normal yaparsın
Canım en kötü 3850 olabilir ama 4 ün üstü olması daha büyük bir ihtimal dedi geçen hafta da 3856 çıkmıştı artık Allah’a bıraktım hakkımızda hayırlısı. Diyorum

39+2 sen selam kızlar aylardır normal normal diye diye geldim bgn doktorum bana perşembe sezeryan olmam için gün verdi geçen hafta olduğum çatı muaynesi çok güzeldi hiç açıklık yoktu bgn 2 kere alttan muayne etti öldüm resmen zorladı ama 1 cm açıklık varmış ve bebeğim 4020 olmuş suyumu ölçtü 2 kez daha ultrasona aldı başka hocasına danışyı akşama kdr uğraştı ama sezeryana karar verildi üzüldüğüm şey çatımın müsayit olması ama bebek kanala İnmemiş ve bekledikçe kilo alıyor spinal yapıyolarmış çok korkuyorum sezeryan den bana sezeryan olanlar süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz kaç günde taburcu oluyor
canim hic korkma belursizlik insani daha urkutuyor.benim ikisi normal 3.yu sezeryan oldum.spinal yapildi.
yatis yapildi katater takildi.sonda takalim dediler hayirrrrr dedim uyusucam ozaman takin dedim.saolsunlar kirmadilar:)) ameliyathaneye sedye ile goturduler anestezi uzmani geldi besmele ile rabbiyessir okuyarak spinali uyguladi.oturur pizusyonda sirtindan yapiyorlar heran ne yaptigini anlatiyor khafif bi isirik gibi igneyi yapiyor.sonra yatiyorlar ustunu ortuyorlar o amda ayaklarinda hafif karincalanma basliyor belki bi 5 yada 10 dk suruyor bu islemler sonra doktorum geldi nasilsin iyimisin aaa sizi gordugume cok cok sevindim burasi nekandan soguk usumuyormusunuz derken basimdan bi hortumdan kan cektikleri ni gordum sonra bi viyakla sesi aninda bebegimi yanagima yapistirdilar.bu kadar kisa suruyor:)))sonra dikis islemi hicbirsey hissetmuyorsunuz.sadece midemde cok yogun bi agri hissettim.midem cok agriyor dedim.10 dk sonra gececek sabret dedilet bebegi cikarirken baski uyguluyorlarmis ondan oluyor dedi hemsire.ay uy derken odaya cikana kadar oda gecti.
sonrasi 4 yada 5 saat sonra tum uyusukluk geciyor.hemsireler gelip ayaga kaldiriyor.biz once korse taktik dikisleti tutsun diye oyle daha kolay kaktim tuvalete annem yardimiyla gittim.o gece heo yurumeye xalusarak gecirdim.agri olmuyor agrikesiciler sayesinde.ama yardimsiz oturuo kalkamiyorsunuz.klozete otururken bile annem yada esim heo destek oldu.
ilk gun boyle o gece hep yurudum sabaha karsi kendim yurudum annem yorgunluktan sizmisti artik:))
gaz cikarinca daha rahatiliyor insan.surekli evden goturdugumuz kayisi kompostosu ictim.bol bol ama bol bol yiyurudum.sonda ciktiktan sonra biekacgun yanma yapiyor.
eve geluncede hep sirt ustu yattim .ilk uc gun boyle sonraki gunler cok cok daha rahat.simdi 16 gunluk olduk cok iyiyim.sad3ce cook yzyn sure ayakta kalamiyorum belim sirtim agriyor.
her ayrintisini anlattim sanirim.:))))
bana soruyorlar normal dogumda yaotin sezeryanda hangisi detsin diye
ikisininde kendine gore zorluguda var kolauligida birinde oncesinde cekiyorsunuz digerinde sonrasinda.

Evet canım ilk doğumum ve üniversite hastanesine gidiyorum orda gerekli olmadıkça ztn sezeryane almıyorlar bgn 3 kez ultrason çektiler bana ve başka Kişiler çekti başka hocalarına danıştı eğer öyle olmasa ztn bende çok güvenmezdim başka yere giderdim bebeğimin başı da büyük hep önde gidiyordu öğlen gittim akşam 5 e kdr benle ilgilendiler 2 kez çatıma baktılar. Çatı müsayit ama bebek gelmiyor 40 haftam. Cumartesi günü doluyor 1 hafta daha beklesek ztn normal daha da zorlaşcaltı o yüzden sezeryana karar verildi bakalım Perşembe’ye kdr. Kendi gelir mi bilmem ama o çatı muayenesinden sonra anneme ben normal sanırım doğuramazdım dedim ortalığı yıktım çnkü çok zorladı beni sanırım sıyırma hareketi deniyor onu yaptı ama gelen giden yok
Hayırlısı olsun inşallah canım. Desene Allah'ın izniyle bebisin perşembe günü kucağında:KK200::anneadayı:

39+2 sen selam kızlar aylardır normal normal diye diye geldim bgn doktorum bana perşembe sezeryan olmam için gün verdi geçen hafta olduğum çatı muaynesi çok güzeldi hiç açıklık yoktu bgn 2 kere alttan muayne etti öldüm resmen zorladı ama 1 cm açıklık varmış ve bebeğim 4020 olmuş suyumu ölçtü 2 kez daha ultrasona aldı başka hocasına danışyı akşama kdr uğraştı ama sezeryana karar verildi üzüldüğüm şey çatımın müsayit olması ama bebek kanala İnmemiş ve bekledikçe kilo alıyor spinal yapıyolarmış çok korkuyorum sezeryan den bana sezeryan olanlar süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz kaç günde taburcu oluyor
Sabaha kadar sancimi evde çektim ve 4-5cm.aciklikla hastaneye geldim.ebe ve doktorum muayene etti .pelvis kemiğim çok basikmis.doktorum zorlamayalim dedi ve sezeryan oldum
Doktoruna güven tatlım.kilosu 3500 kanala girmemisti bebek çok yukarda hala dedi doktor o yüzden beklemedi
frhnrfhn frhnrfhn

Son düzenleme:
canim hic korkma belursizlik insani daha urkutuyor.benim ikisi normal 3.yu sezeryan oldum.spinal yapildi.
yatis yapildi katater takildi.sonda takalim dediler hayirrrrr dedim uyusucam ozaman takin dedim.saolsunlar kirmadilar:)) ameliyathaneye sedye ile goturduler anestezi uzmani geldi besmele ile rabbiyessir okuyarak spinali uyguladi.oturur pizusyonda sirtindan yapiyorlar heran ne yaptigini anlatiyor khafif bi isirik gibi igneyi yapiyor.sonra yatiyorlar ustunu ortuyorlar o amda ayaklarinda hafif karincalanma basliyor belki bi 5 yada 10 dk suruyor bu islemler sonra doktorum geldi nasilsin iyimisin aaa sizi gordugume cok cok sevindim burasi nekandan soguk usumuyormusunuz derken basimdan bi hortumdan kan cektikleri ni gordum sonra bi viyakla sesi aninda bebegimi yanagima yapistirdilar.bu kadar kisa suruyor:)))sonra dikis islemi hicbirsey hissetmuyorsunuz.sadece midemde cok yogun bi agri hissettim.midem cok agriyor dedim.10 dk sonra gececek sabret dedilet bebegi cikarirken baski uyguluyorlarmis ondan oluyor dedi hemsire.ay uy derken odaya cikana kadar oda gecti.
sonrasi 4 yada 5 saat sonra tum uyusukluk geciyor.hemsireler gelip ayaga kaldiriyor.biz once korse taktik dikisleti tutsun diye oyle daha kolay kaktim tuvalete annem yardimiyla gittim.o gece heo yurumeye xalusarak gecirdim.agri olmuyor agrikesiciler sayesinde.ama yardimsiz oturuo kalkamiyorsunuz.klozete otururken bile annem yada esim heo destek oldu.
ilk gun boyle o gece hep yurudum sabaha karsi kendim yurudum annem yorgunluktan sizmisti artik:))
gaz cikarinca daha rahatiliyor insan.surekli evden goturdugumuz kayisi kompostosu ictim.bol bol ama bol bol yiyurudum.sonda ciktiktan sonra biekacgun yanma yapiyor.
eve geluncede hep sirt ustu yattim .ilk uc gun boyle sonraki gunler cok cok daha rahat.simdi 16 gunluk olduk cok iyiyim.sad3ce cook yzyn sure ayakta kalamiyorum belim sirtim agriyor.
her ayrintisini anlattim sanirim.:))))
bana soruyorlar normal dogumda yaotin sezeryanda hangisi detsin diye
ikisininde kendine gore zorluguda var kolauligida birinde oncesinde cekiyorsunuz digerinde sonrasinda.
Allah razı olsun canım çok güzel anlatmışsınız inşallah benim de sorunsuz geçer bebeği mi sağlıkla alırım kucağıma

Sabaha kadar sancimi evde çektim ve 4-5cm.aciklikla hastaneye geldim.ebe ve doktorum muayene etti .pelvis kemiğim çok basikmis.doktorum zorlamayalim dedi ve sezeryan oldum
Doktoruna güven tatlım.kilosu 3500 kanala girmemisti bebek çok yukarda hala dedi doktor o yüzden beklemedi
frhnrfhn frhnrfhn
Hayırlısı olsun diyorum bende canım bebeğimi kucağıma alayım başka bişey istemem heralde

Canım neden oyle yapılıyo ki. 3 saatte bir çağırmaları lazım. Ben sabah 8 buçukta geliyorum hasteneye gece 1 de çıkıyorum burdan. 9 da başlıyorum emzirmeye her e saatte emziriyorum . Sizinde öyle olması lazım özel hastane mı ? Ben 3 saatte 1 emzirmek istiyorum biberona gerek yok ben bebeğime alışmak istiyorum sütüm var emzirdikçe çoğalır de.
canim ben buqun aldim bebegi ewe geldik simdide kusuyo karni gurulduyo aldim alasi hastaneden emme degilde uyusa hep gozu acikkende emme istegi yok anlamadim bi sıkınt8si mi war

Canım anneler. Sezaryen de gazınız ne zaman çıktı acaba. Ben yürüyorum ama hala çıkmadı . Öğlen 12 De sezaryen oldum . 2 saat önce ayağa kalktım zar zor.

Bi de süt ne zaman iner. Süt inmeyin e mama verdiniz mi. Verdiyseniz kaçç cc

Canım anneler. Sezaryen de gazınız ne zaman çıktı acaba. Ben yürüyorum ama hala çıkmadı . Öğlen 12 De sezaryen oldum . 2 saat önce ayağa kalktım zar zor.

Sabah 10 gibi operasyondan çıktım akşam saatlerinde 10 gibi falan çıktı. 1 gün sonrada normal tuvalete çıkabildim.

11 de ameliyattan ciktim ertesi sabaha karsi anca cikarabildim.bol bol yurudum agrimda olsa surekli yurudum.sut icin bol sivi alin.sicak kompres iyi geliyor.hasyanede sicaksuda havluyu islatip hemen gogsunuze basin.evden hetirebiliyorlarsa sicak su torbasi iyi olur.mama vetmeniz gerekeceksedr 30 cc veriliyor.

Bu sonucta 32 siddetinde 5 6 agri mi cikmis simdi bilenler söyler mi acaba ?

Eklentiler

• 20180625_211935.webp
    20180625_211935.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60
ben her an yasin dinlettim canim kundak yaptim bide elleri bosta olunca korkuyo dendi bende kundak yapmistim anne karninda hissetsin diye elimden geldigi kadar banyo suyunu bile duayla besmeleyle döktüm yikadim basina kuran koydum azala azala gecti emzirirkende hep felak nas fatiha ihlas ayetel kursi okudum canim allahim korusun yawrunu walla suan icim nasil uzuldu yawruna elimden biside gelmiyo duadan baska

Yapiyirm cnm basina yasin koydum eskisi gibi degil azaliyo yavas yavas insallah gecer Sagoll Allah razi olsun

Back
X