• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.
Geçen hafta benim kız yaptı 5-6 kez, sulu kaka rengi falan herşeyi normaldi , ateşte yoktu bir gün sürdü ertesi gün normal 2 kez falan yapmaya başladı, ateş falan yoksa doktorluk bi durum değildir canım.

Kızlar , atak dönemlerini doğduğu tarihe göre mi yoksa BEKLENEN Dogum tarihine göre mi hesaplanıyor? Bazı yerler beklenen Dogum tarihine göre diyor :/

Emmen bebekler oyle cnm sık acıkıyor kucak istiyor gaz için sap damla öneririm dr verdi günde 4 kez 8 damla rahatlatıyor benim sutum yok bir ay emdi mama takviyeli şimdi tamamen mama içiyor üzüntü sıkıntı süt kalmadi emzige alıştır oyalıyor benimki biraz alıştı ikinci ayda artık bebek kendine geliyor uykuları az oluyor böyle buyuycekler
Canim simdi sadece mama ile besleniyor demissin, merak ettim gun icinde nasil veriyorsun mamayi? Kac saat arayla ve kac cc.? Benim de sutum cok az geliyor kesilcek diye korkuyorum artik. Emzirip sagip yine de vermeye calisiyorum ama agirlikli olarak mamayla doyuyor.. Ne kadar mama verecegimi sasirmis durumdayim.

Kiz o da ne derece temiz olur ki :KK70: bilemedm Elimle temizlersem sanki daha cok mikrop kapar gibime geliyo

Canım çapak için aile hekimim kaynamış ilitilmis suya bebek şampuanı damlat kopurt.
Temiz tülbent veya sargı beziyle sil dedi.
Pamukla silme

Bu aynı ilaç kadar etkiliymis

Canim simdi sadece mama ile besleniyor demissin, merak ettim gun icinde nasil veriyorsun mamayi? Kac saat arayla ve kac cc.? Benim de sutum cok az geliyor kesilcek diye korkuyorum artik. Emzirip sagip yine de vermeye calisiyorum ama agirlikli olarak mamayla doyuyor.. Ne kadar mama verecegimi sasirmis durumdayim.
Ben hep mama veriyorum 2 buçuk saat arayla 90 cc veriyorum cnm yada 2 saat arayla 60 cc çok verirsen kusuyor az sık veriyorum bebelac 1 veriyorum gecede 3 kez veriyorum Saba h uyanıyor 6 gibi 8 de bida veriyorum

Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor

27 sinde canım son gün, benimki dün akşam 8 gibi çığlık kıyamet başladı. Gaz masajı yaptım acı elma yağı sürdüm. Mamasını yedirdim. 2 saat memede kaldı. Kimyonlu rezene çayı verdim 3 çay kaşığı en son bitmeyince travel sistem arabanın puseti varya ona koydum bildiğin kol kası yaptım sallayarak gece 12 de uyudu. Gece 2 de uyandı sar baştan yeni uyutabildim. Atak tablosu excel buraya yüklemeyi beceremedim
Bak, uyuma süreleri bile aynı neredeyse.. Benimki geri kalktı, şimdi yine kucağımda daldı.. Bu saatte uyuyunca gece uyumaz da diyeceğim ama bebek bunlar 16-18 saat uyumalılar, kaçta yatarlarsa yatsınlar..

Kizlar selam bebeğim bugun ishal gibi bayagi sulu kakasi ve geceden beri 5 defa felan kaka yapti. Hemen dr.a goturmelimi yoksa beklemelimiyim olabilirmi yani. Atesi yok agrisi sizisi yok keyfi yerinde.
Bence gözlemle canım.. Benimki bir kez yapıyor ama aşırı derecede yapıyor, sulu olunca önden arkadan taşıyor.. Tabi her gün yapmıyor..

A aeengineer canim tablo bu benim netten aldigim atak tablosu.
Teşekkür ederim canım, bende kontrol edeyim.. Neler öğreneceğiz daha ..

A aeengineer doğum tarihleri aynı tablonun ekran görüntüsünü paylaştım biraz küçük oldu ama :)
Teşekkür ederim canım, normalde inanmam pek, değişir diye ama tuttu valla ..

Herkese merhabalar arkadaşlar bebislerinizin gaz sancısı ne zaman basladi?
2hafta.. 15. Gün gibi.. Düşünüyorum, o 15 gün ben yine uykusuzdum.. O zaman neden uyumuyorduk hatırlayamadım

Ben hep mama veriyorum 2 buçuk saat arayla 90 cc veriyorum cnm yada 2 saat arayla 60 cc çok verirsen kusuyor az sık veriyorum bebelac 1 veriyorum gecede 3 kez veriyorum Saba h uyanıyor 6 gibi 8 de bida veriyorum
Ben evolvia kullaniyorum canim. Sutum az, sagdigimda en fazla 30 cc cikiyor. Yinede emziriyorum bazen emmek istemiyor memeyi almiyor sagip veriyorum. 4 saatte bir 60 cc mama veriyorum, her mama arasinda da soyledigim sekilde anne sutu veriyorum. Dogru mu yapiyorum acaba diye merak ediyordum hep. Haftaya doktor kontolumuzde de soracagim bakalim ne diyecek. Mama vermek hic istemiyorum keske daha fazla sutum olsa:(

Kızlar annesutu ile beslenen bebeklerinizi gece uykusundan siz mi uyandiriyorsunuz yoksa uyanmasını mi bekliyorsunuz
Mesela gece en gazla 2saat diyorlar ama ben zar zor uyutuyorum kendi uyansın istiyorum ve 2saati geçiyor
Bizim 1. Ay doldu canım, kendi uyanıyor.. Hoş, ben ilk 10 gün alarm kurdum, yatırdıktan 2 saat sonrasına.. Sonra baktım ki benimki 1 saat sonraya kalkıyor.. 5 dk emdiği için, acıkıyor herhalde.. Artık alarm kurmuyorum. Ne zaman ağlarsa, emziriyorum.. O da sağolsun, bir saate yarım saate kalkıyor..

Back
X