2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar benimde oyle, ilk gebeliklerde genelde karin cok cikmazmis, karin kaslari hic daha once bu kadar esnemedigi icin bebegi daha iceri dogru tutuyormus. Ben zayifim ve top gibi karnim var herkes bakiyo tuhaf tuhaf burda herkes obez olunca

Benimde küçük göbegim canlarım

Kizlar benimde oyle, ilk gebeliklerde genelde karin cok cikmazmis, karin kaslari hic daha once bu kadar esnemedigi icin bebegi daha iceri dogru tutuyormus. Ben zayifim ve top gibi karnim var herkes bakiyo tuhaf tuhaf burda herkes obez olunca
Benim üçüncü kuzum :) ondan tuhafıma gidiyor. İç karnım mı büyüdü nedir :)

Kızlar bana herkes karnın çok küçük dıyor bende acaba sıkıntı mı var diyorum ..içime vesvese oldu
İç karnın geniştir canım bende de öyle hastanede yattığımda refakatci teyzeler hemsireler inanmamış ti 35haftalik hamile olduğuma orda bende diğer hastaları görünce bende mi var sikinti demistim ama bebeklerimiz iyiyse sikintiyok takma kafana.. :)

Ahahha cok tatlisin ya kiyamam 2. Panda da benim, bi giyiniom bi soyunuom, canim yemek yemek istemiyo ama sik acikiyom, ne halt yiyecegim belli degil yani, hayirlisi
Aynen hem aşırı huysuz ve iştahsızım hem de açım regl öncesi yaşadığım dengesizlikler hava cıvaymış
Eşime akşam gıcık olmuştum sebebini unuttum ama gıcık oluyorum yine de

Kızlar nasılsınız. Ben benlikben çıkmış bi hamile oldum artık hiç bişeye hhi kimseye tahammülüm yok 36+4 üz. Akşamdan beri değişik sancılarım var. Doktora. Gidebilirim az sonra
Canım bizi haberdar et, inşallah bi sıkıntınız yoktur, bebiş de sağlıkla hayırlı zamanda doğar inşallah. Nasıl sancıların, adet ağrısı gibi mi?

Allah allah ilk gebeliklerde küçük mü oluyomuş? benim de ilk gebelik ebe arkadaşım senin haftandan büyük duruyo göbeğin dedi. Ah ah nerde şimdi 34 beden pantolonlar, fit düz çatlaksız karınlar.. Ah genetik, yaktın beni, yıktın beni

Canlar, korse kullanacak arkadaşlar, şimdiden mi alıyorsunuz korseleri yoksa doğum sonrası kiloya göre mi almalıyız?

Canlar, korse kullanacak arkadaşlar, şimdiden mi alıyorsunuz korseleri yoksa doğum sonrası kiloya göre mi almalıyız?
normal Doğum olursa hemen kullanmayı düşünüyorum o yüzden sipariş ettim ben önceki bedenime göre aldım birde ayarlanabiliyor zaten o yüzden sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…