2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin canım inşallah. Kolay gelsin valla bende de var bir sıpa döküp saçıyor, canları sağolsun :) inşallah ev işide bir an önce olur canım ya.
Ohh ne güzel, mis gibi huzurla oturun inşallah canım. Doğum yapmadıkça sürekli yapcak iş buluyoruz bizde evde:)) hayırlısıyla gelsinler inşallah. Kasılmalar bende de fena, bir de aşağı acayip sancı giriyor.
Kızlar nasılsınız. Ben benlikben çıkmış bi hamile oldum artık hiç bişeye hhi kimseye tahammülüm yok 36+4 üz. Akşamdan beri değişik sancılarım var. Doktora. Gidebilirim az sonra
Canım gittin mi doktora?
Güzel anneler 26subatta saat 1de ameliyata alicak Dr sezeryan nasipse inşallah geri sayım yapıyoruz artik biz
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşaallah:)

Kızlar mart annesi değil şubat annesi oluyorum kısmetse, salı günü 13 şubatta geliyor ikizlerim :))) Dualarınızı eksik etmeyin nolur..
_kvrckmom_ canım sen ne alemdesin? Neler yapıyorsun??
MasaAllah berakAllah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olur ınsaAllah Rabbim hayıtlı evlatlar eylesın

Bakalım ne olacak yaa heycan geliyor gün gectıkce

Kızlar mart annesi değil şubat annesi oluyorum kısmetse, salı günü 13 şubatta geliyor ikizlerim :))) Dualarınızı eksik etmeyin nolur..
Ayy ne güzel yaa:) hayırlı olsun sağlıcakla kavuş inşallah canım. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah senide bizleride :)

Canım senin sancıların oluyormu sertleşmeyle beraber
Benm bir dönem cok oluyordu ve ben cok korkuyordum dahada oluyordu.Artık o an stres yapmıyorum,hemen şekil değiştiriyorum yatıyorsam kalkıp yürüyorum,hareket halindeysemde hemen uzanıyom ve sakin tutmaya çalışıyom kendimi,sakinleşince geçiyor.Birde sertleşmenin yaklaştığını farkettim zamanlarda magnezyum içiyom.Doktor gece olur dedi bana magnezyum yatarken iç dedi.Ama benm akşam üstü cok oluyor.O yüzden bende saat 15 de içiyom.Ay cok uzun yaZmışım :) öyle idare ediyorum şimdilik

Kızlar bana herkes karnın çok küçük dıyor bende acaba sıkıntı mı var diyorum ..içime vesvese oldu

Kızlar benimde karnım kucuk sanki bakıyorum ayni haftadakilere Kocaman sanirim içerde bebegin durusuyla ilgiliymiş bu durum Gerci oglumda benim daha ufaktı sanki kiloları normal olduktan sonra bence ufak olması iyi her acıdan
Güzel anneler 26subatta saat 1de ameliyata alicak Dr sezeryan nasipse inşallah geri sayım yapıyoruz artik biz

Arkadaslar saglikla alın insaallah yavrularinizi kucaginiza bizlere de dua edin vakitlice gelsin yavrularımız saglikla
Sihhetle :)

Bende catlamaya hazirlamistim kendimi, annem cok catlamis ama benim sadece kalcamda 3 4 catlak izi cikti o kadar, ama sonrasini bilemem tabi. Genetik oldugunu sanmiyorum cok yaa. Oglumun bana hediyesi diyip gecion ya nabiyim, saglik olsun

Günaydın kızlar, sağlıklı geçen güzel haberli bi hafta olsun :)))
Haftasonu çok yoğundu bakamadım hiç meraktan çatladım ama ne oldu ne bitti diye :)))
A Albeni7 kız biz senle ne konuştuk o kadar alttan lafını söyleyecektin hani gene çekilmişsin kabuğuna :) çirkinleri biz koyalım da güzeller size kalsın seçmesi kolay olur deseydin ya :)) ne takıyosun onları..
bluer canım nasıl geçti sahi kontrolün çatı muayenesi demişsin ne zaman gideceksin bi daha
jeliboni ayy canım benim geldi mi minnakların vakti:) hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah sonra darısı başımıza :))
son zaman sıkıntılarıyla boğuşuyorum bende herkes gibi :)) yatakta dönememeler çılgınca bölünen uykular ağrılar sızılar karmaşık ruh hali terlemeler filan :))) benim minnoş kızım dönmemişti geçen hafta kontrolde oturuyormuş daha geleceği günü bekliyoruz heyecanla :))

MasaAllah berakAllah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olur ınsaAllah Rabbim hayıtlı evlatlar eylesın
Amiinn inşallah çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsin

Ayy ne güzel yaa:) hayırlı olsun sağlıcakla kavuş inşallah canım. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah senide bizleride :)
Amin canım inşallah, sağsalim hayırlı uğurlu şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah :)

jeliboni hayırlı olsun :)) sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)))
Amin teşekkürler :) hepimiz kucağımıza alalım inşallah vakitlice sağlıklıca :)

Arkadaslar saglikla alın insaallah yavrularinizi kucaginiza bizlere de dua edin vakitlice gelsin yavrularımız saglikla
Sihhetle :)
Canım inşallah dua edicem hepinize doğum sırasında.. Sağlıkla sıhhatle vakitlice kavuşalım yavrularımıza.. İkiz gebelik olunca anca bu kadar dayanabildik, bir de tek yumurta ikizi olunca 36.haftayı gördüğümüze şükrettik resmen, inşallah küvöze girmelerine gerek kalmadan kucağıma alabilirm yavrularımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…