- 20 Eylül 2013
- 362
- 313
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.561
Ne aldın canım sen korse olaraknormal Doğum olursa hemen kullanmayı düşünüyorum o yüzden sipariş ettim ben önceki bedenime göre aldım birde ayarlanabiliyor zaten o yüzden sorun olmaz bence
Yok canım gitmedim evdeyim. Takipteyim. Şimdi bi duş alıcam bakayım.Ne yaptın canım hastanede misin yoksa
Amin canım inşallah. Kolay gelsin valla bende de var bir sıpa döküp saçıyor, canları sağolsun :) inşallah ev işide bir an önce olur canım ya.Kolay gelsin canım. Bende annemlerdeyim yiyoruz ıcıyoruz temizligi bırlikte yapıyoruz hoş annem hic bısey elleme diyor . Ama sonucta anne evi herseyi ona bırakamam. Oglumla kardesım resmen kudurdular. Evın altını üstüne getiriyorlar. Dogru düzgün anlasamıyorlar. Oyuncak paylasamıyorlar. Artık önümüzdeki haftasonuna kadar idare edecez. Bide şu ev işi halledılseydi başka sıkıntım kalmicak . Daha bebegin kıuafetlerıni flan yıkamadım apar topar annemlere gelince. Valla aniden bırsey olacak bebek dogacak dıye cok kprkuyorum. RABBIM vakotlice dogurmayı nasıp eydın ınsallah.
Ohh ne güzel, mis gibi huzurla oturun inşallah canım. Doğum yapmadıkça sürekli yapcak iş buluyoruz bizde evde:)) hayırlısıyla gelsinler inşallah. Kasılmalar bende de fena, bir de aşağı acayip sancı giriyor.Kızlar slm çok sükur temizlik belasını da ustumden attım cam kapı yatak yorgan hepsini hallettık elhamd. Ufak tefek şeyler kaldı onuda ben hallederım yavaş yavaş ...bız zumrayı karşılamaya hazırızçok şükür rabbımıze..gece olmasıyla beraber günün yorgunluğundan ötürü de kasılmalar bas gösterdi ama artık ciddiye almıycam dun den sonra
Canım gittin mi doktora?Kızlar nasılsınız. Ben benlikben çıkmış bi hamile oldum artıkhiç bişeye hhi kimseye tahammülüm yok 36+4 üz. Akşamdan beri değişik sancılarım var. Doktora. Gidebilirim az sonra
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşaallah:)Güzel anneler 26subatta saat 1de ameliyata alicak Dr sezeryan nasipse inşallah geri sayım yapıyoruz artik biz
MasaAllah berakAllah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olur ınsaAllah Rabbim hayıtlı evlatlar eylesınKızlar mart annesi değil şubat annesi oluyorum kısmetse, salı günü 13 şubatta geliyor ikizlerim :))) Dualarınızı eksik etmeyin nolur..
_kvrckmom_ canım sen ne alemdesin? Neler yapıyorsun??
Bakalım ne olacak yaa heycan geliyor gün gectıkceAmin canım inşallah. Kolay gelsin valla bende de var bir sıpa döküp saçıyor, canları sağolsun :) inşallah ev işide bir an önce olur canım ya.
Ohh ne güzel, mis gibi huzurla oturun inşallah canım. Doğum yapmadıkça sürekli yapcak iş buluyoruz bizde evde:)) hayırlısıyla gelsinler inşallah. Kasılmalar bende de fena, bir de aşağı acayip sancı giriyor.
Canım gittin mi doktora?
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla al kucağına inşaallah:)
Ayy ne güzel yaa:) hayırlı olsun sağlıcakla kavuş inşallah canım. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah senide bizleride :)Kızlar mart annesi değil şubat annesi oluyorum kısmetse, salı günü 13 şubatta geliyor ikizlerim :))) Dualarınızı eksik etmeyin nolur..
Hiç sorma valla, pür dikkat kendimi dinlerken buluyorum kendimi :)Bakalım ne olacak yaa heycan geliyor gün gectıkce
O kabizlik bendede oluor agrisi hele popom cikacak karnimmm hele nasil agrio sendede ölemi bazen korkuom bu ne aanliomki kabizlikÇok sağol evde kayısı yok yarin alırım inşallah. Suyu inan elimden hiç dusurmuyorum ama ise yaramıyor demekki
Sırtıdır canım o belkideCanlar benim doktorum bebeğin başinin asagida oldugunu söyledi ama hıckırıklarını hep yukarda hissediyorum acaba dönüyormu hala anlamadım
Canım senin sancıların oluyormu sertleşmeyle beraberSırtıdır canım o belkide
Benm bir dönem cok oluyordu ve ben cok korkuyordum dahada oluyordu.Artık o an stres yapmıyorum,hemen şekil değiştiriyorum yatıyorsam kalkıp yürüyorum,hareket halindeysemde hemen uzanıyom ve sakin tutmaya çalışıyom kendimi,sakinleşince geçiyor.Birde sertleşmenin yaklaştığını farkettim zamanlarda magnezyum içiyom.Doktor gece olur dedi bana magnezyum yatarken iç dedi.Ama benm akşam üstü cok oluyor.O yüzden bende saat 15 de içiyom.Ay cok uzun yaZmışım :) öyle idare ediyorum şimdilikCanım senin sancıların oluyormu sertleşmeyle beraber
Kızlar bana herkes karnın çok küçük dıyor bende acaba sıkıntı mı var diyorum ..içime vesvese oldu
Kızlar benimde karnım kucuk sanki bakıyorum ayni haftadakilere Kocaman sanirim içerde bebegin durusuyla ilgiliymiş bu durum Gerci oglumda benim daha ufaktı sanki kiloları normal olduktan sonra bence ufak olması iyi her acıdanBende aynı düşünüyorum :) gören altı aylık ancak zanneder göbeğimi.
Dışarda maşşallah hamile bayanları görüyorum karınlar kocaman kocaman yapısal bişeymi ki bu bilemedim. Bazı yerlerdede göbek küçülünce doğum yaklaşıyor yazıyor
Hatta burada da sormuştum hep büyümeyecekmiydi bu nie böyle kaldı benimki diye . :):)
Güzel anneler 26subatta saat 1de ameliyata alicak Dr sezeryan nasipse inşallah geri sayım yapıyoruz artik biz
Arkadaslar saglikla alın insaallah yavrularinizi kucaginiza bizlere de dua edin vakitlice gelsin yavrularımız sagliklaKızlar mart annesi değil şubat annesi oluyorum kısmetse, salı günü 13 şubatta geliyor ikizlerim :))) Dualarınızı eksik etmeyin nolur..
Akıntı çoğalması dışında yok sanırım canım yaKızlar rahmin açıldığını anlamanın bir yolu yok sanırım değil mi?
Bende catlamaya hazirlamistim kendimi, annem cok catlamis ama benim sadece kalcamda 3 4 catlak izi cikti o kadar, ama sonrasini bilemem tabi. Genetik oldugunu sanmiyorum cok yaa.Canım bizi haberdar et, inşallah bi sıkıntınız yoktur, bebiş de sağlıkla hayırlı zamanda doğar inşallah. Nasıl sancıların, adet ağrısı gibi mi?
Allah allah ilk gebeliklerde küçük mü oluyomuş? benim de ilk gebelik ebe arkadaşım senin haftandan büyük duruyo göbeğin dedi. Ah ah nerde şimdi 34 beden pantolonlar, fit düz çatlaksız karınlar.. Ah genetik, yaktın beni, yıktın beni
Aynen öyle benimde. Gecenin bir yarısı rahatsız edecek kadar agri yapiyoO kabizlik bendede oluor agrisi hele popom cikacak karnimmm hele nasil agrio sendede ölemi bazen korkuom bu ne aanliomki kabizlik
Hayirli dogumlar olsun saglikla gelsin bebegin insallah..neden sezeryan canim peki onu merak ettim bende karar asamasindayimda halaGüzel anneler 26subatta saat 1de ameliyata alicak Dr sezeryan nasipse inşallah geri sayım yapıyoruz artik biz
Amiinn inşallah çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli şekilde dünyaya getirmemizi nasip etsinMasaAllah berakAllah Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olur ınsaAllah Rabbim hayıtlı evlatlar eylesın
Amin canım inşallah, sağsalim hayırlı uğurlu şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah :)Ayy ne güzel yaa:) hayırlı olsun sağlıcakla kavuş inşallah canım. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah senide bizleride :)
Amin teşekkürler :) hepimiz kucağımıza alalım inşallah vakitlice sağlıklıca :)jeliboni hayırlı olsun :)) sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)))
Canım inşallah dua edicem hepinize doğum sırasında.. Sağlıkla sıhhatle vakitlice kavuşalım yavrularımıza.. İkiz gebelik olunca anca bu kadar dayanabildik, bir de tek yumurta ikizi olunca 36.haftayı gördüğümüze şükrettik resmen, inşallah küvöze girmelerine gerek kalmadan kucağıma alabilirm yavrularımı..Arkadaslar saglikla alın insaallah yavrularinizi kucaginiza bizlere de dua edin vakitlice gelsin yavrularımız saglikla
Sihhetle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?