2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canım vakit geldi sanırım :) çok idrak edemiyor olsam da yarın doğumum var :))
Senin minnoş da daha dönebilir annesi üzme kendini, onlar her şeyi en uygun şekilde ayarlıyorlar dünyaya gelecekleri zamanı bile kendileri seçiyor sıpalar :) Benim sağdaki minnoş geçen hafta gelip yerleşti doğum kanalına, azcıcık daha bekleseydi iyiydi.. İçerde kardeş kardeş büyüyolardı ne güzel :)
Hamileliğin son zamanları gerçekten zor ama artık çok az kaldı :))

InsaAllah cnm sag salim al bebeklerini kucagini haber et bize iki tane mucizen emenetin aiii masallah kac kilolari peki cnm

Kızlar sizinde belinizde gecmeyen ağrılar oluyormu hiç ? Ağrı degilde böyle sancı gibi çok RAHATSIZ edici dün aksamdan belli ağrıyor önce tek tarafliydi sonra heryeri agrimaya başladı acaba doğum sancısı illa gelip giden türden mi oluyor yoksa böyle hiç gecmeyen agrida doğum sancısı olabiliyomuki?

O bel agrisi sicak sicak oluorr olmazmii karnina gelioo agrisi Allahim yardim etsin

Amin canım Allah razi olsun sağlıkla hepimiz kucağınıza alalım insallahhh

Ederim tabikidr canım inşallah her kez hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavusuruz asil maraton doğduktan sonra başlıyor :)

Günaydın kızlar bugün bize tam 37 haftalık olduk artık doğsa bile erken doğum sayılmıyor. Hafta sonu hiç evde durmadık o yüzden çok yoruldum gece de değişik ağrılarım vardı, Bebek'te çok hareketliydi. Artık doğmasından korkmuyorum ama çok hareket edince dönmesinden korkuyorum. Normalde son haftalarda bebeklerin yeri daralır fazla hareket edemez derler ama benimki büyükte olmasına rağmen çok hareket ediyor. Karnımın içi büyük demek ki :)

Beden konusunu nasıl seçtn canım? Ben hata yaptım sanırım hamile kalmadan önceki bedenden bir küçüğünü istemişim. :)
Umarım kapatabilirim çengellerini.

Beden konusunu nasıl seçtn canım? Ben hata yaptım sanırım hamile kalmadan önceki bedenden bir küçüğünü istemişim. :)
Umarım kapatabilirim çengellerini.
ben önceki bedenimi seçtim zaten çok aşırı kilo almadım 13 kilodayım şu an 10 kiloya yakın gidiyor Doğumda olur muhtemelen aldığımın çengelleri ayarlı zaten

ben önceki bedenimi seçtim zaten çok aşırı kilo almadım 13 kilodayım şu an 10 kiloya yakın gidiyor Doğumda olur muhtemelen aldığımın çengelleri ayarlı zaten
Benimkide öyle ayarlı olanlardan. Senin gibi düşündüm bende ama dur bakalım doğumdan sonra ne kadar kalacak ne kalıcak :):)
Üç ayarı var bendekinin. Ama çok sıkı kumaşı latex ondan tedirgin oldum ya kapatamazsam diye . Bi şekilde girecem artık iyi yapmışın sen öncekü bedeni vermekle. Ben yanlış yaptım daha küçük beden seçmekle

Ay evet ya bnde onu düşünüyorm bi kaç gündğr bizim kız sakindi hep son zamnlar hareketleri azalr diyolardı aksine daha hareketlendi bziimki :)

belki de aynısındandir benimki de 3 ayarlı latex :) kilolar gitse bile karın hafif şiş oluyor ya ilk zamanlar bende zorlanabilirim sanırım, değişim hakkın varsa bence bir büyüğünü al yine de sen bilirsinde Doğumdan hemen sonra kullanmak lazımmış

merhaba kızlarrr.. hepımızın doğumu yavaş yavaş yaklasıyor.. heyecan katsayısı gitgide artıyor.. valizler hazır mı peki kızlarr, başladınız mı hazırlamayaa... ben de herseyleri yıkadım ütüledimm, sadece valize yerleştirmek kaldı geriye onu da zaten en kısa zamanda yapacagım ınsallah... rabbim hepimize rahat doğumlar nasıp etsın, evlatlarımız saglıkla dunyaya gelsın

Fitlove bnmkinin markası. Değişim yapıyorlar aradım evet ama akıklı eşim fişi atmış bu şekilde zannetmem değişim yapacaklsrını aynı markamı yoksa

Korse mi konu canım kaçırmış olabilirim konuyu...
Eğer öyleyse bende sendenim.Atlet gibi benm giyilen korselerden,Bende hamile kalmadan önce S bedendim diye s aldım bir geldi korse şoktayım minnacık ben nasıl gircem onun içine hiç bilmiyorum.Esnemiyorda öyle kumaş

Kız s beden alsam anlıcam kendimi :):)
Bende s bedendim tamam ama gittim xs getirttim yyuuh diyin bana :):)
Neyime güvendiysem töbest.

Kız s beden alsam anlıcam kendimi :):)
Bende s bedendim tamam ama gittim xs getirttim yyuuh diyin bana :):)
Neyime güvendiysem töbest.
Cnm merketme benmde xs de farksız.Çocuk giyer.
Sende 1 beden küçük korse alın hatasına düşmüşsündür.
Ben ancak onu 2 ay sonra belki giyerim :)
Napca bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…