2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
1.5 aydır hazirlamisim canım malum şimdiki bebeklerin ne zaman gelecegi belli olmuyor

Cnm merketme benmde xs de farksız.Çocuk giyer.
Sende 1 beden küçük korse alın hatasına düşmüşsündür.
Ben ancak onu 2 ay sonra belki giyerim :)
Napca bilmiyorum
Üç kişi beş kişi el atıp sıkıştırsın giyindisin bizi :) hemen sonrasında lazım olmasa takmıcam bende kafama da dur bakalım düşünemiyorum o çengelleri kapatmaya çalışırken kendimi :):) sinirlerim bozuldu

Ben valizi hazırladım arabada duruyor :) karyola aldık dün onu kurduk bebek arabası falanda hazır bebeğe hazırız yani :)

Fitlove bnmkinin markası. Değişim yapıyorlar aradım evet ama akıklı eşim fişi atmış bu şekilde zannetmem değişim yapacaklsrını aynı markamı yoksa
o markayı da duydum ben melekstores sayfasından aldım

Cnm merketme benmde xs de farksız.Çocuk giyer.
Sende 1 beden küçük korse alın hatasına düşmüşsündür.
Ben ancak onu 2 ay sonra belki giyerim :)
Napca bilmiyorum
aslında normalde o bir beden küçük olayı doğrudur ama Doğumdan sonrası farklı olur bence. Ben satıcıyla görüştüm boy kiloyu söyledim o bedeni tavsiye etti öyle aldım hamilelikten önce 63 kiloydum boyum 164 m beden aldım

Canım 2 sezeryan olmama rağmen doğum sancısını ceken bi anne olarak söylim. Doğum sancısı basta aralıklı gelir ağrılar cok siddetli değildir. Yarım saatte falan hafiften yoklar kasık bel karın ağrısı gibi sonra düzenli gelir. Dakikalar düşmeye başlar 10 15 dk bir yoklar sonra ağrılar değişir kuvvetlenir 3 5 dk bir girer bu son hali biraz daha değişiktir belden aşağı hissedersin bu sancıları sürekli olmaz die biliyorum. Doktorunu aradınmı bi sor sebebini ihmâl etme ne olur ne olmaz

Valla ben çantaları çoktan hazırladım dün kendiminkini geri bosalttim geceliklerim kırısmıs sinir oldum cantanin ustunde canlar bide ben terlik bulamadım istediğim gibi şık ama sade süsü püsü olmayan heryere baktım sizler nerden aldınız bilgilendirirmisiniz

Yaaa ben de keşke M alsaydım bende 59 kiloyla başladım.S aldım şuan 75 kiloyum üzerinize afiyet

Kızlar sabah bir kalktım bir avuç dolusu akıntı gelmiş nasıl desem peçete ıslanmış su gibi ama üzerinde çok acık sarı çok fazla olmasa da tortu var sanki ne dır bu hastaneye gıtmelımıyım

Kızlar sabah bir kalktım bir avuç dolusu akıntı gelmiş nasıl desem peçete ıslanmış su gibi ama üzerinde çok acık sarı çok fazla olmasa da tortu var sanki ne dır bu hastaneye gıtmelımıyım
valla canım bana doktor son zamanlarda akıntı artması normal aslında dedi.
Yani sen kendin daha iyi bilirsin senin için anormalse herzamankinden farklıysa git.İnsan kendini daha iyi biliyor.

valla canım bana doktor son zamanlarda akıntı artması normal aslında dedi.
Yani sen kendin daha iyi bilirsin senin için anormalse herzamankinden farklıysa git.İnsan kendini daha iyi biliyor.
Canım ben akıntısı olan bir insan değilim normal zaman da da çok olmaz o yuzden bılmıyorum gereksiz yere hastaneye gidip de alttan muane olmak istemiyorum ama sunu farkettım sılındıkce geliyor ..aksama kadar takip edeyim bakayım çoğalırsa farklılasırsa gideyim..birde su gibide ıslanıyor peçete o yüzden kafam karısıyor

Ben çok kilo almadım ama yanlış beden seçimi yaptım bence :)
Sen M beden ben S beden istiyomm...
Xs ne yaaaa hangi kafayla aldım acaba mankenmiyim neyim. :):)
Canım benimde biraz kılo takıntım var sız boyle konustukca evde benimde korsem var gıyeyıö diyorum ama zararlı diye duydum hemen gıyılmemesi bir sıkıntı olmaz degılmı eve gelince bende gıyım kızlar normal ken ben s te gıremıyorum hep m kullanıyorum sız şimdi nasıl gıreceksınız değişi m olmaz mı

Oyy güle güle kullanaın tatlış.
İkea sanırım beşik bende ikeadan şu klasik sundvik beşiği aldım.
Hazırım sadece bende nevresimleri yaymadım toz olmasın diye.
evet dün ikeaya gittik ordan aldık akşam kurduk yorulduk baya :) eşim hep ertelemişti alırız merak etme diye ama geçen hafta çilekten baktık teslim süreleri çok uzundu yetişmezdi o yüzden ikeadan zaten bizim odamızda olacak ilk seneler sonra abinin odaya geçer inşallah :)

Bende bir haftadır var. Git gide arttı yanıyor gibi değişik bişey. Gerekirse kontrole yarın gidicem.
Canımcım bugün benden de iki kere geldi gece peçeteye silerken. Geçende gelmişti. İlkinde böyle geldiğinde altıbsaat sonra suyum gelmişti. Bunda bişey olmadı. Ama nişan o şekilde de gelebiliyomuş, keşke dr.a sorabilsen. Ben perşembeyi beklemicem böyle giderse, çünkü alt karın ağrısı bazen yerimde oturtmuyor.

Ay canım gerçekten mi doktorum yokki kime sorayım bilmiyorum ki ...bekleyin bakayım..

Evet ilk zamanlar hemen korse giymek cok sakincaliymis kizlar. Kan akisini bozuyormus, 40 cikana kadar annem giyme dedi bana. Eski usul karnini carsafla sar dedi, carsafi serit gibi katlayip, done done kendini sardir cok da sikma dedi, ben oyle yapicam. Korse almadim ben bu sebepten, sizinde aklinizda bulunsun, korseye gireyim diye ugrasmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…