2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben çok kilo almadım ama yanlış beden seçimi yaptım bence :)
Sen M beden ben S beden istiyomm...
Xs ne yaaaa hangi kafayla aldım acaba mankenmiyim neyim. :):)
Olsun kız bakarsın giyersin.olmazsa ilk haftalar için korse gibi çamaşır alırız 15-20 gün sonra bir ihtimal bunları giyeriz
Bende yatak odasına koydum beşiği canım.Çocuk odasına ikeanın dolap ve şifonyerini koydum eşyalarını koycak yeri yoktu cünkü.zaten ikeanın mobilyalarını kurmak dert.Çok uğraştırıyor.
Sen bizden öndesin valla bende 37-38 haftalara ışınlanmak istiyorum :)

Ay canım gerçekten mi doktorum yokki kime sorayım bilmiyorum ki ...bekleyin bakayım..
Tamam canım zaten devamı gelirse farkedersin. Bende yine su gelcek heralde diye bekledim geçen seferde ama gelmedi. Bu kezde beklemiyorum ama bellide olmaz:) Akıntı suluya dönmüş bugün bende yine. Turnusolle baktım su değil.

Ben değiştireyim değiştirebilirsem.Yoksa M beden dandik bşy alıp s yi sonra kullancam.Eskiler hep sararmış karnını benm teyzelerimin karnı taş gibi valla hep sarmışlar.Ondan bende en kötü sardırcam kendimi onlara :)

Yine keyifsiz gergin bir gün.. . Sebep yarın kontrolüm var
Gerilme canım bebişi göreceğin için mutluluğa çevir. Bak böyle olumsuzken de değişen bişey olmuyor, durduk yere stres yaşıyosun sende bebeğinde. Allah büyük. Bende öyleydim ilk zamanlar ama ne faydası var.. Sonlara geldik şükür, içerdeyken görebileceğimiz birkaç sefer kaldı sadece.. tadını çıkar boşver :)

Hareketlerini takıp ediyorum canım hareketli olduğu sürece sıkıntı yapmıyacagım

İki doğum ettim biliyorum doğum sancisinida hafta küçük olunca insan diyor bişey varsa önlem alınır suan iyiyim biraz devam ederse acile giderim canm

Haklısın canım. Bir kere olumsuz bişey söyleyince doktor sonraki her kontrol daha fenasını duyacakmışım gibi hissediyorum yaklaşınca böyle gergin oluyorum elimde olmadan.Takmamalıyım rahat sakin olmalıyım tevekkül etmeliyim diyorum ama yapamıyorum galiba.çocuklara ve eşime de yansıtıyorum. Neye uğradıklarını şaşırıyorlar.

Kızlar sabah bir kalktım bir avuç dolusu akıntı gelmiş nasıl desem peçete ıslanmış su gibi ama üzerinde çok acık sarı çok fazla olmasa da tortu var sanki ne dır bu hastaneye gıtmelımıyım
Avuç dolusuysa fazla gelmiş acaba akintimi su gibimiydi cnm . Biraz kontrol de kal canım tekrar oluyomu ağrı eşlik ediyomu diye

Doğuma son 3 gün kaldı çok korkuyorum çok heyecanlıyım endişelerim var hepsi karıştı birbirine stresten dolayı hassas ve sinirliyim allahım hepimize sağ Salim kurtulmayı nasip etsin Doğum yapmış arkadaşların beeklerini rabbim analı babalı büyütsün gözleri aydın olsun

Hiç korkma canım duani oku gir ameliyatina inşallah rabbimin izniyle sağ salim bebisinle cikacaksin inşallah :) allahım çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah hiç bi aksilik olmaz canım :)

Bu dönem sen stres yapmasan bile hormonal olarak yine stresli geçer canım. O yüzden sıkma canını, hiiç takılma bile böyle oluşuna, çoğumuz aynı durumdayız :)
canım Allah ikinizide sağlıcakla kurtarsın inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına almak nasip olsun, güzel haberlerle gel inşallah.

Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin . Hayırlı haberlerle gel insallah dualarımız sızınle.

Hiç korkma canım duani oku gir ameliyatina inşallah rabbimin izniyle sağ salim bebisinle cikacaksin inşallah :) allahım çok kolay bi doğum nasip etsin inşallah hiç bi aksilik olmaz canım :)
Amiiin canım inşallah cümlemiz sağ Salim doğumumuzu yaparız inşallah

Amiiin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…