2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Korkma canım Allaha tevekkül et,bi bakmışsın ki olmuş bitmiş minnosun kucağında ,herşey geçmiş olacak inşallah.

Avuç dolusuysa fazla gelmiş acaba akintimi su gibimiydi cnm . Biraz kontrol de kal canım tekrar oluyomu ağrı eşlik ediyomu diye
Canım bende aynı şeyi düşünüyorum hele bir kontrol edeyim diye suyu gelen bir arkadaşım vardı ona sordum oda su olabılir dedi aksama kadar beklıycem ama

Kızlar ben adete 6 gün kala idrar testinde gördüm çizgiyi acaba benim bebis erkenmi tutunmus yoksa 6 gün onceden çıkması normalmi? Çünkü hep bu hevesle erken gelir belki diyorumda

A Albeni7 L LaleZar86 Kelebekcikk34 Kizlar korselerden once sardircak misiniz kendinizi yoksa direk korseye mi dalcaksiniz :) bide atlet gibi olanlardan mi aldiniz yoksa sadece gobek cevresi olanlardan mi? Ben xs idim hamile kaldigimda ama 20 kusur kilo alinca dogum sonrasi 10 kilo gitse anca m beden falan alirim heralde o olur en uygunu

Kız bende s aldım ne bilim bir beden küçük korse alın diyorlar diye öyle aldım.Ben en iyisi bir korsede L alayım sırayla giyerim artık beden beden
Canim sen nerden almistin korseni, cengelli latexlerden mi aldin.. butun bilgileri topluyorum bende korse alicam da :)

Kızlar ben adete 6 gün kala idrar testinde gördüm çizgiyi acaba benim bebis erkenmi tutunmus yoksa 6 gün onceden çıkması normalmi? Çünkü hep bu hevesle erken gelir belki diyorumda
Benımfe 3. Ama ıkısındede suni sancıyla oldu o yüzden hıc bilmiyorum ıkısındede suyumu doktor patlattı kendı sancımla gıtmedım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…