2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benımfe 3. Ama ıkısındede suni sancıyla oldu o yüzden hıc bilmiyorum ıkısındede suyumu doktor patlattı kendı sancımla gıtmedım ki
Aa bende öyle oldum canım ilk doğumda miad aşımı oldu diye su bitmişti suniyle ikincidede alttan muayene sonrası kanama olunca eve gondermediler dayadilar suni sanciyi suyumu patlatip dogurttular onun için bende bilmiyorum bu sancı islerini

eger o kurdeleli beyaz lohusa terliklerinden ıstıyorsan hepsi buradada var... ama yok ben oyle ıstemem dıyorsan annem bana almıs madamcocdan cok guzel sade ve her zaman kullanılabılecek havlu terlık gıbı onlara bakabılırsın cnm.
https://www.hepsiburada.com/misscici-lohusa-terlik-ve-tac-seti-fiyonklu-mavi-p-HBV000001DJ0I terliğin linkini attımm ıstersen buradan da bakabılırsın..( ama sana tavsıye eger boyle ıncık boncuk kurtdele satan magazalarsa suslenebılır lkohusa terlıgı varsa alıp kendın susleyebılırsın. hem sade hem de senın ıstedıgın gıbı gonlune gore olur.. ben oyle yaptım da :):):)

Bu kadar olur ıkısıde aynı 40 hafta bitmişti yatısım yapıldı suni sancı verildi suyumda azalmıştı ..ıkıncısındede boyle suyum geldi sandım gittim suyn gelmemiş ama 3 cm acılmaan var dedi dayadı suni sancıyı öyle doğum yaptım..

Benim de geç döllenme olmuş ama doktor ona göre değil adete göre hesaplayalim bebek yetişmiş zaten dedi.senin doğum tarihini hangisine gore belirledi bana adete bakalım dedi
Benm belirlemedi ki canım.Yani sistemde son adeti girince 17 mart cıkıyor.Bi ara önde gidiyordu bebiş 10 mart yazıyordu.Şimdi gene haftasında 17 mart yazıyor ultrasonda.
Valla önde gitse sırf erken kavuşcam diye istiyorum bende

değişim yaparız dediler keşke imkanımız olsaydı canım da eşim fişini atmış , evdekiyle idare edicem sanırım doğum sonrası çok sıkmıyo ama diğerinin içine giremicem belliki doğum sonrası :)
Normal doğum yaparsan eve gelince hemen kullanırsın canım faydası oluyor bence diğer doğumlarda gyinmiştim ben.

O zaman desene bizim erken dogurma gibi bi ihtimalimiz olamaz:)) ilki 42 ikinci 39+5 tek umudum bu kız diye belki farklı olur

Bendeki sadece göbek bölgesi için olanlarsan canım çengelli üç kademeliler varya ondan.
Sarma işini bilmiyorumki neyle sardırıyorlar. Keşke atlet gibi olsaydı diyorum ama ondada memişler büyücek ya doğum sonrası zor olur diye düşündüm atletliyi . Birde aldığım markanın atletlisi yoktu , sadece göbek için olanlardan satılıyor.
Benim bedende hamilelik öncesi S idi. Bende düşündüm ki iiiice sarsın yoketsin göbeği die bir beden daha ufak sipariş ettim ama hata bence senin yaptığın doğru çünkü ister istemez hoo diye tüm kilo ve göbek gitmicek . M almakla iyi yapmışn bence.

Olmadı öyle yapıcam canım evet , ilk haftalarda ya sardırırım anneme yada evdeki çok sıkmayan korseyle biraz toparlamaya çalışırım

bende sadece göbek çevresine olanlardan aldım hamilelikten önce bedenim m idi m aldım

Dün gece adet sancısı ve kasılmam vardı.Geçti diye sevinmiştim.Şimdi gene geldi.
Ya bu haftalarda kasılma ve sancı can sıkıcı oluyor.Yalancı kasılmadır demi yani illaki olabilir dimi böyle şeyler ay teselli arıyorum.
Randevum perşembe ya 37 de bu kasılmalar olsa hiç korku gelmez artık herhalde.
Birde benm karnım gerçekten yukarda cok genede kasılma oluyor

Ben de dün çok fazla kasılma yaşadım. hala tetikteyim. ama gerçek kasılma olsa devam ederdi sanırım

herkese merhaba arkadaşlar, 32+0 da 2226 gram için haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama bir önceki kontrolümde 3 hafta ilerde gidiyor gelişimi dediği için çok ağlamıştım (çünkü diyabet hastasıyım bebeğin önde olması ciddi sıkıntı benim durumumda biri için) acaba üzülmeyeyim diye mi öyle diyor. sizleri sürekli takip ediyorum burada sohbete kaltılmasam da, görüyorum bebişlerin kilolarını sanki benimki çok gibi değil mi?

ben 32 de gitmedim ama 31 de 1900 demişlerdi 33 de 2500 dediler bana da yani 32 de seninkiyle hemen hemen aynıymış ama bende şeker Yok çok aşırı fazla da gelmiyor bana :)

Çok değil canım burda bi cogununki 32 haftada 2 2.200 civariydi seninki gibi üzülme inşallah şekerli şeyler tüketme bişey olmaz inş

canım 33+0 da 2575 di sanırım benim. 10 gün ileride biraz dikkat et dedi yediklerine. şekerim yok normalde. seninki daha iyi. arada farklı sonuclar cıkıyormus

ben 32 de gitmedim ama 31 de 1900 demişlerdi 33 de 2500 dediler bana da yani 32 de seninkiyle hemen hemen aynıymış ama bende şeker Yok çok aşırı fazla da gelmiyor bana :)

kendime ve bebeğe çok kilo aldırmadan tamamlamam lazım bu yolu kafama çok takıyorum normal doğum çok istediğim için. ama nasipten öte de yol yok tabii. teşekkürler

Çok değil canım burda bi cogununki 32 haftada 2 2.200 civariydi seninki gibi üzülme inşallah şekerli şeyler tüketme bişey olmaz inş

ahh keşke sadece şekerli şeyler tüketmememle hallolabilseydi, ben pregestasyonel diyabetim yani gebelik öncesi de diyabetliydim. resmen aç geziyorum. meyve bile bir kaç günde bir çeyrek porsiyon falan yiyebiliyorum. insülin vurmaktan gına geldi. insan korkuyor tabi Allah' a emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…