2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah size canım :) herşeyi iyiymiş çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canım ben iyiyim bugün hiçbişey gelmedi belim de iyi :) annem bi hafta daha beklersin diyo karnın yukarda daha inmesi lazım diyo :)

Suyun geldiğinde ilk doğumda kaç cm di açılman canım? Sancıların hemen mi başladı su gelince?

Merhabalar Kızlar. Dün yazmıstım suyumun geldiginden şüphelendim diye. bugun özel bir hastaneye gittim muayene etti ve nst ye soktu. çok hafif kasılmalar cıktı. su içinse ped koydurdu iç çamaşırıma. pedin rengi degişmemesine ragmen ıslaklık var suyun geliyor muhtemelen bence doğum başlatılmalı dedi. baya panik oldum tabi. kendi doktorumu aradım anlattım. hayır dedi gerek yok. son anda dogumdan yırttım yani:)

Kiviyi ben yazmıştım canım hiç duymadım sancı tetiklediğini bendr yiyorum günde 1 bugün sancım çıkmadı nst de

Bende geldim kontrolde kızlar
Bebiş 2940 olmuş.Sancım cıkmadı.Doktor sancı kesici ilacı artık bırak dedi zatende bitmişti :)
Bugün doktor beycim bana çatı muayenesi yapalım müsaitsen dedi.Müsaittim ama doğumu tetikler haftasonu diye korktum:) salı yapalım dedim.Salı günü muayene var yani
Doktor bana dediki o gün muayeneye hazırla gel kendini psikolojik olarak dedi.Çünkü normal doğum yapacak birinin kasmaması gerek doktor hasta arasındaki o iletişim cok önemli yoksa doğumda zor geçer dedi.
Çatı muayenesinden sonra riskli bir durum görürsem sezaryen olur riske atmam dedi.
Güven verdi konuşması bana.Hayırlısı neyse o olsun dedim bende

(Ay yazımı okudum banu berberoğlu gibi konuşmuşum )

Aynı gün bebeklerimize kavuşacağız senle Rabbim tüm doguracaklara kolaylık versin saglıklı gelsinler

Ya kızlar kaçıncı haftadan sonra dogum dan korkmamak lazım . Bazen çok özlüyorum ben prensesime hemen kavuşmak istiyorum :)))

Birhafta on gün dsha tut canım da :)
Sonra gelirse gelsn. Riskler azalıyor bu haftadan sonra inşallah.
Kız çok sukur ağrım falan da yok hiç maşAllah ama bu gidişle 40a kadar bişey olmaz gibi geliyor :) bana kalsa 37 de falan dogurayim diyorum ama :)

Canim niye öyle acele ediyosunuz doğum için bi problemmi var ? Daha 40 olmana bile 11 gün var tabiki şimdi kafasını yerlestirmeme si normal

Ya kızlar kaçıncı haftadan sonra dogum dan korkmamak lazım . Bazen çok özlüyorum ben prensesime hemen kavuşmak istiyorum :)))
Bugün doktor bana 37 girdin artık korkma dedi 37 den sonrası erken doğum sayılmıyor dedi 36 da bana ciğer geliştirici vurmuştu dmeekki 36 az da olsa riskli.Risk derken küvez için

Tespit gibi tespit ayy sesli güldüm nerden geldi aklına Banu Berberoğlu çok komik

Kızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi ya yürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum

Ben de yavruma kavuşulan diye kendimi telkin ediyorum sma bazıları öyle Bi anlatıyor ki insan tırsıyor
kolay Doğum diye bir şey yok illa ki zorlukları var ama kendine güvende çok önemli yaparım dersen yaparsın
İnşallah yaparım rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Muhtemelen nisandir canım azmiydi yogunmuydu akıntı

Canım nişandır o nişan sancılarını bekle aksama doğru gelir ınsaAllah

Merhaba kızlar. Ya benım vajınamın kemıklerı cok agrıyor sanki dogum yapacak gıbıyım cok fena. Haftaya cuma kontrol var. Ama bana kalırsa hislerime göre acılmam var sanki. Karnımda baya asagıda. Zaten tasınma telası var. Diyorum evi tasısaydık. Ondan sonra gelecekse gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…