- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.201
Maşallah size canım :) herşeyi iyiymiş çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Canlarımm ben geldimm, geçmiş sayfalara bakamadım henüz.
. Kızım 2900 olmuş. Ama tam ölçemedim dedi dr bu kez. Benlik sıkıntı yok şükür sağlığı yerinde.
. Rahimde zerre kadar açılma yok :)) ben buna hazırlayarak gitmiştim zaten kendimi o yüzden moral bozmadımnstde düzensiz sancılar çıkmış 60 40 gibi ama hissetmedim.
. Ağrım sancım yok, dr doğur artık diyo, o kadar bekledik gelmesin diye simdide gelmiyo, bol bol hıçkırıyo içerde:) yüzünü çok net gördüm ve bi kez daha aşık oldumm ya, şükür Rabbime
Canım ben iyiyim bugün hiçbişey gelmedi belim de iyi :) annem bi hafta daha beklersin diyo karnın yukarda daha inmesi lazım diyo :)@Katinaninelindemakasi35 @mervem-metem kızlar siz ne durumdasınız? Yüzeysel bakabildim mesajlara.
@Liza_ canım hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına inşallah
@Layeste maşallah canım, haberler güzel. Sende de açılma vs yok dimi. Usg.den bakıp hiç açılma yok dedi dr bana.
Suyun geldiğinde ilk doğumda kaç cm di açılman canım? Sancıların hemen mi başladı su gelince?Pazartesi yapacakmış canım
Aminnn canım inşallah:) aynen her hamilelikte bile farklı olabiliyor. ilktede suyum geldikten sonra açılma olmustu. Hayırlısıyla bu kez kolayca sağlıcakla olur insallah ya:) hepimiz için..
Ben nst.nin yalancısıyım:) geliyo geçiyo, ayda alemde ancak oluyor sancı :)) bari açılmayı sağlayaydı eyiydi:) hayırlısı artık
Kiviyi ben yazmıştım canım hiç duymadım sancı tetiklediğini bendr yiyorum günde 1 bugün sancım çıkmadı nst deKızlar bi sorum olacak,ben perşembe günü sezaryen olacağım ya Allahin izni ve inayetiyle, şimdi uzun zamandır hergun kivi yiyorum akciğer gelişimine katkısı oluyormuş diye yazılmıştı ama doğum sancısını da tetikliyomus,benim bebis kanalda gerçekten sanciyi tetikliyosa birakayim ne yapmalıyım yesem mi biraksam mi bilen var mı,pimpiriklik de zirve mi yaptım bu nasıl soruidare edin ilk bebis ve son 5 gunnn:)
Aynı gün bebeklerimize kavuşacağız senle Rabbim tüm doguracaklara kolaylık versin saglıklı gelsinlerSon üç gün pazartesi ins sağlıkla kavuşacağım yavruma pazartesi benim bayramım. Heyecan stres merak şuan herşeyi yaşıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Sağlıkla kucağımiza alalım yavrularımızı ❤
Birhafta on gün dsha tut canım da :)Ya kızlar kaçıncı haftadan sonra dogum dan korkmamak lazım . Bazen çok özlüyorum ben prensesime hemen kavuşmak istiyorum :)))
Kız çok sukur ağrım falan da yok hiç maşAllah ama bu gidişle 40a kadar bişey olmaz gibi geliyor :) bana kalsa 37 de falan dogurayim diyorum ama :)Birhafta on gün dsha tut canım da :)
Sonra gelirse gelsn. Riskler azalıyor bu haftadan sonra inşallah.
Canim niye öyle acele ediyosunuz doğum için bi problemmi var ? Daha 40 olmana bile 11 gün var tabiki şimdi kafasını yerlestirmeme si normalKizlar bugün doğuma gitmiştim ama oğluş kafasını kasığa dayamış bir türlü düzeltmedi. Kafasını yerleştirse bu kadar ağrıya 4-5 cm açılman olurdu dedi doktor. Pazartesi yatış yapcam bende suni denenecek yine olmazsa sezeryana alacak
Bugün doktor bana 37 girdin artık korkma dedi 37 den sonrası erken doğum sayılmıyor dedi 36 da bana ciğer geliştirici vurmuştu dmeekki 36 az da olsa riskli.Risk derken küvez içinYa kızlar kaçıncı haftadan sonra dogum dan korkmamak lazım . Bazen çok özlüyorum ben prensesime hemen kavuşmak istiyorum :)))
Tespit gibi tespit ayy sesli güldüm nerden geldi aklına Banu Berberoğlu çok komikBende geldim kontrolde kızlar
Bebiş 2940 olmuş.Sancım cıkmadı.Doktor sancı kesici ilacı artık bırak dedi zatende bitmişti :)
Bugün doktor beycim bana çatı muayenesi yapalım müsaitsen dedi.Müsaittim ama doğumu tetikler haftasonu diye korktum:) salı yapalım dedim.Salı günü muayene var yani
Doktor bana dediki o gün muayeneye hazırla gel kendini psikolojik olarak dedi.Çünkü normal doğum yapacak birinin kasmaması gerek doktor hasta arasındaki o iletişim cok önemli yoksa doğumda zor geçer dedi.
Çatı muayenesinden sonra riskli bir durum görürsem sezaryen olur riske atmam dedi.
Güven verdi konuşması bana.Hayırlısı neyse o olsun dedim bende
(Ay yazımı okudum banu berberoğlu gibi konuşmuşum)
Canım subat mı ocak mı annelerinden görmüştüm 36 5 doğmuştu yavrusu küveze gırmişti bebeği..Bugün doktor bana 37 girdin artık korkma dedi 37 den sonrası erken doğum sayılmıyor dedi 36 da bana ciğer geliştirici vurmuştu dmeekki 36 az da olsa riskli.Risk derken küvez için
Ben de yavruma kavuşulan diye kendimi telkin ediyorum sma bazıları öyle Bi anlatıyor ki insan tırsıyorKıLar doğumun kolayı yok kı ne yazık kı candan can ayrılıyor sezeryanda olsa zor normal de olsa zor ..iki doğumda da odaklandıgım tek şey hatta dun bile sabret bu acılar geçecek yavrunu göreceksin tek teselli m tek kapım o zaman daha kolay gelıyor
İnşallah yaparım rabbim yardımcımız olsun hepimizinkolay Doğum diye bir şey yok illa ki zorlukları var ama kendine güvende çok önemli yaparım dersen yaparsın
Muhtemelen nisandir canımKızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi yayürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum
Canım nişandır o nişan sancılarını bekle aksama doğru gelir ınsaAllahKızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi yayürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?