2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar size bise sormam lazim hemen hemen her gece adet agrisi gibi agrim oluyor ama bugun kesilmedi devam ediyor ama surundurecek boyutta degil hafif boyle bi rahatsizlik hissi olusur ya o cinsten. Sabah kalktm devam ediyodu bi ara kesildi simdi yine basladi. Kontrol yarin. Alistirma agrilari vs mi bunlar ?

Valla ben bugün rahatladım ya geçen haftadan sonra bebek daha da büyümüşse sezeryan falan derler diye korkuyordum şimdi ise ne zaman gelirse gelsin diyorum :) zaten ilki 39+1 de ikinci 39+6 da doğmuştu benim bebişler gününe yakın doğuyorlar :))

Kızlar eğilince göğüs kafesi kemiklerim kırılacak gibi oluyor, kırılır mı acaba diye korkuyorum , bir de normal doğup yapıpta kolay oldu diyen var mı
KıLar doğumun kolayı yok kı ne yazık kı candan can ayrılıyor sezeryanda olsa zor normal de olsa zor ..iki doğumda da odaklandıgım tek şey hatta dun bile sabret bu acılar geçecek yavrunu göreceksin tek teselli m tek kapım o zaman daha kolay gelıyor

Bekle bakalım , zaten tam zamanında olması için 9 ay 10 gün gerekli canım. Sıkma canını da :) biliyorum beklemek zor ama bebeklerün sağlığı için beklemek daha güzeli.
Maşallah kızımızada
Yok kuzum gayet rahat yürüyüp işime gücüme bakıyorum, vakti saati belli sonucta, hayırlısıyla kavusalım inşallah :)
Ben ilkinden idmanlıyım :)) bizede haber ver canım, iyi çıkar sonuclar insallah
Kavuşmak daha çok sabırsız hale geliyor degılmı
Hemde nasılll kuzumm ama körüklememeye calısıyorum kendimi, oğlumda da böyle beklemiştim hiçbir belirti olmadan. Bunda kasılma ve ağrılara rağmen açılma bile yok, suniden korkuyorum al beni vur sana, hiç fark yok kardeşcim:)) ama sen doğuma gidersin diye bekliyodum ben, senin kızçede kararsız anlaşılan:) hayırlısı hakımızda

Kızlar eğilince göğüs kafesi kemiklerim kırılacak gibi oluyor, kırılır mı acaba diye korkuyorum , bir de normal doğup yapıpta kolay oldu diyen var mı
kolay Doğum diye bir şey yok illa ki zorlukları var ama kendine güvende çok önemli yaparım dersen yaparsın

Hahaha ne guzel dualar bunlar boyle aminnnnn

Oooo ne guzel haberler bunlar yuzunu gorunce bende cok sabırsızlanıyorum yaaa allahım şagsalim kavuştursun insaallah yavrularimiza :) bence o sende ki sancılar NE zmnki 90/100 olur o zmn acılacak bazen sıfır açılmayla sanci esnasinda hızlica acılıyor rahim her bünyede farklı bu durumlar yaa

Liza_ pazartesi bebisi saglikla kucakla inşaallah
pembeperi yi ben de çok merak ediyorum kuzum musait olunca güzel haberleri yaz bize
L LaleZar86 masallah sana ve bebisine canım sen kilosu kaç olsa dogurursun inşaallah ben buradan hissettim ,bebis de ne tontis gelecek masallah anasına güveniyor aliyo kiloları:))

Kızlar bi sorum olacak,ben perşembe günü sezaryen olacağım ya Allahin izni ve inayetiyle, şimdi uzun zamandır hergun kivi yiyorum akciğer gelişimine katkısı oluyormuş diye yazılmıştı ama doğum sancısını da tetikliyomus,benim bebis kanalda gerçekten sanciyi tetikliyosa birakayim ne yapmalıyım yesem mi biraksam mi bilen var mı,pimpiriklik de zirve mi yaptım bu nasıl soruidare edin ilk bebis ve son 5 gunnn:)

Liza doğum mu yapacaktı bugün?
Pazartesi yapacakmış canım
Aminnn canım inşallah:) aynen her hamilelikte bile farklı olabiliyor. ilktede suyum geldikten sonra açılma olmustu. Hayırlısıyla bu kez kolayca sağlıcakla olur insallah ya:) hepimiz için..
Herkeste sancılar kol geziyor bizde tık yok
Ben nst.nin yalancısıyım:) geliyo geçiyo, ayda alemde ancak oluyor sancı :)) bari açılmayı sağlayaydı eyiydi:) hayırlısı artık

dördüncü olursa ne kadar olur düşünemiyorum :))

canım haftan iyi zaten bebişin ciğerleri zaten gelişmiştir yine de abartmadan yiyebilirsin, sancıyı tetikleme konusuna gelirsek biz burda sancı gelsin diye herşeyi yapıyoruz ama tık yok yani öyle bunu yersen Doğum başlar şöyle yaparsan Doğum başlar şeylerine inanmıyorum artık:)
benim geçen hafta nstde bir kaç yüksek sancı çıkınca kontrol etmişti 1 cm açılma vardı ama bugün hiç bakmadı, 1 haftadır açılma var ama doğurmadım henüz yani :) sende biliyorsun her an her şey olabilir hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de sanciyi tetikleyecek herşeyden uzak duruyorum,siz burda şunu yapalım falan yazdikca ben de onu yapmamaliyim diyorum kendi kendime,ama ben şunu yaşayarak tecrübe ettim kızlar,her kivi yedigimde bebis hickiriyo,kesinlikle akciğere etkisi olduğunu dusunuyorum

Aynen öyle canım, inşallah hayırlısı sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…