- 20 Eylül 2013
- 362
- 313
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.181
özel bir şey yemiyorum canım ya arkadaşlarda yazmışlar önceki sayfalarda bebek oluşurken plaaentanın kapasitesi de belli oluyormuş galiba o iyiyse beslenmesi iyi oluyormuş, toplamda 13 kilo almışım bende.Maşallah canım neyle besliyorsun bebeğini
KıLar doğumun kolayı yok kı ne yazık kı candan can ayrılıyor sezeryanda olsa zor normal de olsa zor ..iki doğumda da odaklandıgım tek şey hatta dun bile sabret bu acılar geçecek yavrunu göreceksin tek teselli m tek kapım o zaman daha kolay gelıyorKızlar eğilince göğüs kafesi kemiklerim kırılacak gibi oluyor, kırılır mı acaba diye korkuyorum , bir de normal doğup yapıpta kolay oldu diyen var mı
Yok kuzum gayet rahat yürüyüp işime gücüme bakıyorum, vakti saati belli sonucta, hayırlısıyla kavusalım inşallah :)Bekle bakalım , zaten tam zamanında olması için 9 ay 10 gün gerekli canım. Sıkma canını da :) biliyorum beklemek zor ama bebeklerün sağlığı için beklemek daha güzeli.
Maşallah kızımızada
Ben ilkinden idmanlıyım :)) bizede haber ver canım, iyi çıkar sonuclar insallahMaşallah ona canım
Vakti saati ne zamansa o zaman doğcaklar illa.
Bakalım ne zaman gelcekler,son zamanlarda ayrı bir zormuş beklemek gerçekten ben ilk kez yaşıyorum.
Benmde öğleden sonra nst var.Adalat ilacımda tam bugün bitti.Bakalım sancı cıkcak mı ama bende sanmıyorum.
Hemde nasılll kuzumm ama körüklememeye calısıyorum kendimi, oğlumda da böyle beklemiştim hiçbir belirti olmadan. Bunda kasılma ve ağrılara rağmen açılma bile yok, suniden korkuyorumKavuşmak daha çok sabırsız hale geliyor degılmı
kolay Doğum diye bir şey yok illa ki zorlukları var ama kendine güvende çok önemli yaparım dersen yaparsınKızlar eğilince göğüs kafesi kemiklerim kırılacak gibi oluyor, kırılır mı acaba diye korkuyorum , bir de normal doğup yapıpta kolay oldu diyen var mı
Liza doğum mu yapacaktı bugün?Katinaninelindemakasi35 @mervem-metem kızlar siz ne durumdasınız? Yüzeysel bakabildim mesajlara.
Liza_ canım hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına inşallah
L LaleZar86 maşallah canım, haberler güzel. Sende de açılma vs yok dimi. Usg.den bakıp hiç açılma yok dedi dr bana.
Hahaha ne guzel dualar bunlar boyle aminnnnnGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.. Randevusu olanlara güzel haberler, kanala inmemiş bebişlere Allah yol göstersinsabırsız annelere sabırlar, boynu bükük kafayı yana yaslamış bebişler(!) de kafayı doğrultup çıkışa yönelsinler Yeni annelere bol sütler huzurlu uykular, gazsız günler. Kuzucuklarını eve götürmeyi bekleyenlere güzel müjdeler, kuzucuklarını bekleyen annelere kolay doğumlar, hafif sancılar.. Hadi kolay gele
Canlarımm ben geldimm, geçmiş sayfalara bakamadım henüz.
. Kızım 2900 olmuş. Ama tam ölçemedim dedi dr bu kez. Benlik sıkıntı yok şükür sağlığı yerinde.
. Rahimde zerre kadar açılma yok :)) ben buna hazırlayarak gitmiştim zaten kendimi o yüzden moral bozmadımnstde düzensiz sancılar çıkmış 60 40 gibi ama hissetmedim.
. Ağrım sancım yok, dr doğur artık diyo, o kadar bekledik gelmesin diye simdide gelmiyo, bol bol hıçkırıyo içerde:) yüzünü çok net gördüm ve bi kez daha aşık oldumm ya, şükür Rabbime
Pazartesi yapacakmış sanirimLiza doğum mu yapacaktı bugün?
Yanlız degilsinHerkeste sancılar kol geziyor bizde tık yok
Pazartesi yapacakmış canımLiza doğum mu yapacaktı bugün?
Aminnn canım inşallah:) aynen her hamilelikte bile farklı olabiliyor. ilktede suyum geldikten sonra açılma olmustu. Hayırlısıyla bu kez kolayca sağlıcakla olur insallah ya:) hepimiz için..Hahaha ne guzel dualar bunlar boyle aminnnnn
Oooo ne guzel haberler bunlar yuzunu gorunce bende cok sabırsızlanıyorum yaaa allahım şagsalim kavuştursun insaallah yavrularimiza :) bence o sende ki sancılar NE zmnki 90/100 olur o zmn acılacak bazen sıfır açılmayla sanci esnasinda hızlica acılıyor rahim her bünyede farklı bu durumlar yaa
Ben nst.nin yalancısıyım:) geliyo geçiyo, ayda alemde ancak oluyor sancı :)) bari açılmayı sağlayaydı eyiydi:) hayırlısı artıkHerkeste sancılar kol geziyor bizde tık yok
dördüncü olursa ne kadar olur düşünemiyorum :))Liza_ pazartesi bebisi saglikla kucakla inşaallah
pembeperi yi ben de çok merak ediyorum kuzum musait olunca güzel haberleri yaz bize
L LaleZar86 masallah sana ve bebisine canım sen kilosu kaç olsa dogurursun inşaallah ben buradan hissettim ,bebis de ne tontis gelecek masallah anasına güveniyor aliyo kiloları:))
canım haftan iyi zaten bebişin ciğerleri zaten gelişmiştir yine de abartmadan yiyebilirsin, sancıyı tetikleme konusuna gelirsek biz burda sancı gelsin diye herşeyi yapıyoruz ama tık yok yani öyle bunu yersen Doğum başlar şöyle yaparsan Doğum başlar şeylerine inanmıyorum artık:)Kızlar bi sorum olacak,ben perşembe günü sezaryen olacağım ya Allahin izni ve inayetiyle, şimdi uzun zamandır hergun kivi yiyorum akciğer gelişimine katkısı oluyormuş diye yazılmıştı ama doğum sancısını da tetikliyomus,benim bebis kanalda gerçekten sanciyi tetikliyosa birakayim ne yapmalıyım yesem mi biraksam mi bilen var mı,pimpiriklik de zirve mi yaptım bu nasıl soruidare edin ilk bebis ve son 5 gunnn:)
benim geçen hafta nstde bir kaç yüksek sancı çıkınca kontrol etmişti 1 cm açılma vardı ama bugün hiç bakmadı, 1 haftadır açılma var ama doğurmadım henüz yani :) sende biliyorsun her an her şey olabilir hakkımızda hayırlısı olsunKatinaninelindemakasi35 @mervem-metem kızlar siz ne durumdasınız? Yüzeysel bakabildim mesajlara.
Liza_ canım hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına inşallah
L LaleZar86 maşallah canım, haberler güzel. Sende de açılma vs yok dimi. Usg.den bakıp hiç açılma yok dedi dr bana.
Ben de sanciyi tetikleyecek herşeyden uzak duruyorum,siz burda şunu yapalım falan yazdikca ben de onu yapmamaliyim diyorum kendi kendime,ama ben şunu yaşayarak tecrübe ettim kızlar,her kivi yedigimde bebis hickiriyo,kesinlikle akciğere etkisi olduğunu dusunuyorumdördüncü olursa ne kadar olur düşünemiyorum :))
canım haftan iyi zaten bebişin ciğerleri zaten gelişmiştir yine de abartmadan yiyebilirsin, sancıyı tetikleme konusuna gelirsek biz burda sancı gelsin diye herşeyi yapıyoruz ama tık yok yani öyle bunu yersen Doğum başlar şöyle yaparsan Doğum başlar şeylerine inanmıyorum artık:)
benim geçen hafta nstde bir kaç yüksek sancı çıkınca kontrol etmişti 1 cm açılma vardı ama bugün hiç bakmadı, 1 haftadır açılma var ama doğurmadım henüz yani :) sende biliyorsun her an her şey olabilir hakkımızda hayırlısı olsun
Aynen öyle canım, inşallah hayırlısı sağlıklısıdördüncü olursa ne kadar olur düşünemiyorum :))
canım haftan iyi zaten bebişin ciğerleri zaten gelişmiştir yine de abartmadan yiyebilirsin, sancıyı tetikleme konusuna gelirsek biz burda sancı gelsin diye herşeyi yapıyoruz ama tık yok yani öyle bunu yersen Doğum başlar şöyle yaparsan Doğum başlar şeylerine inanmıyorum artık:)
benim geçen hafta nstde bir kaç yüksek sancı çıkınca kontrol etmişti 1 cm açılma vardı ama bugün hiç bakmadı, 1 haftadır açılma var ama doğurmadım henüz yani :) sende biliyorsun her an her şey olabilir hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?