- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.221
Nişan böyle olur mu ki canım ya. Kremsilik sümüksülük yok bildiğin pembe akıntı. Tatlı kaşığı kadar vardır gelen. Sildikçe geldi peçeteyeMuhtemelen nisandir canımazmiydi yogunmuydu akıntı
Ay okurken yazdığımı kulağımda çınladı banunun sesi :) bugün mehmetle şunu yaptıkTespit gibi tespit ayy sesli güldüm nerden geldi aklına Banu Berberoğlu çok komik
Allahım korusun evlatlarımızı hepsini...Canım subat mı ocak mı annelerinden görmüştüm 36 5 doğmuştu yavrusu küveze gırmişti bebeği..
Çekme halayyy çekmeeee daha yeni geldiydim dktordan yaaaCanım nişandır o nişan sancılarını bekle aksama doğru gelir ınsaAllah
Doktorlarda yani bebeğin kafası çıkana kadar gel demiycekler nerdeyse...artarsa gel diyorlar hepKızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi yayürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum
Çok yoğun kan akmadıkca korkma bebeğin hareketlerini kontrol et sıkıntı yok sıklastın mı sancılar hemen hastane ALLAHIN izniyle birşey olmazÇekme halayyy çekmeeee daha yeni geldiydim dktordan yaaakorkuyorum baska biseyse diye Allah korusun
bence senin dediğin enfeksiyon kaynaklı da olabilir bende enfeksiyon olunca pembe akıntı gelmişti, nişan normal akıntıdan farklı oluyor sanırım daha yoğun sümüksü bişey, geçen hafta bende biraz gelmiştiKızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi yayürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum
Canim benimki de kasiga dayamis ins duzeltir. Sancilarin kac cikmisti? Senin bebis duzeltirse normali denicek mi dr? Benimkide suni dedi. İns hersey yolunda gider de normal olur.Kizlar bugün doğuma gitmiştim ama oğluş kafasını kasığa dayamış bir türlü düzeltmedi. Kafasını yerleştirse bu kadar ağrıya 4-5 cm açılman olurdu dedi doktor. Pazartesi yatış yapcam bende suni denenecek yine olmazsa sezeryana alacak
Dün biri öyle doğurdu pembe akintisi gelmiş gitmiş Dr açılma yok eve gelmiş 1 kaç saat sonra hafif sancı tekrar gitmiski 7 cm açıklıkNişan böyle olur mu ki canım ya. Kremsilik sümüksülük yok bildiğin pembe akıntı. Tatlı kaşığı kadar vardır gelen. Sildikçe geldi peçeteye
Canım öyle deme yengem iki doğumunda da son ana kadar bekledi araba da doğuracak hale geldi pırt pırt doğurdu bebeleri..obur turlu mahvedıyorlar suni sancı nst ve sürekli alttan muane daha çok bunalıyorsun ...ben o yüzden duruyorum dayanabıldıgım kadar durayım istiyorumDoktorlarda yani bebeğin kafası çıkana kadar gel demiycekler nerdeyse...artarsa gel diyorlar hep
Kız kim MasaAllah bu ne hızDün biri öyle doğurdu pembe akintisi gelmiş gitmiş Dr açılma yok eve gelmiş 1 kaç saat sonra hafif sancı tekrar gitmiski 7 cm açıklıküstelik ilk dogumuydu inş seninkide öyle kolay olur
instagramda takip ettiğim bi bayan di canımKız kim MasaAllah bu ne hız
Canım nişan farklı farklı oluyo kanama olarak kahve rengi olarak değisiyo bnm oğlumda cok kücuk gelmistiKızlar benden pembemsi bir akıntı geldi ama öyle sümüksü felan değil. Ağrı sancı vs yok sadece kasılıyor karnım o kadar. Dr.u aradım, sancın olursa ya da akıntı artarsa gel akşam dedi. Ne bu şimdi yayürüyerek geldim eve her zamanki gibi ama biraz zorlamıştım kendimi ondan mı ki diye de düşünüyorum
Tabi ben tecrübesizim ya sanıyorum ki doktorda olunca güvende oluyorsun :)Canım öyle deme yengem iki doğumunda da son ana kadar bekledi araba da doğuracak hale geldi pırt pırt doğurdu bebeleri..obur turlu mahvedıyorlar suni sancı nst ve sürekli alttan muane daha çok bunalıyorsun ...ben o yüzden duruyorum dayanabıldıgım kadar durayım istiyorum
Bir iki saat sonra hafif belimde bişiler hissettim. 6 cm açıklığa kadar suni vs yoktu ben gayet rahat atlatıyodum.Suyun geldiğinde ilk doğumda kaç cm di açılman canım? Sancıların hemen mi başladı su gelince?
Onlarda haklı kendince canım ama insan tedirgin oluyor işte. Orda çekmek daha zor sancıyıDoktorlarda yani bebeğin kafası çıkana kadar gel demiycekler nerdeyse...artarsa gel diyorlar hep
Bebeğin hareketleri zaten bir artıyor bir azalıyordu, emin olamıyorum ki kuzum. Ama suan hareket hafifte olsa var sükür.Çok yoğun kan akmadıkca korkma bebeğin hareketlerini kontrol et sıkıntı yok sıklastın mı sancılar hemen hastane ALLAHIN izniyle birşey olmaz
Enfeksiyon değildir inşallah canım ya, mahvetti beni zaten yeterincebence senin dediğin enfeksiyon kaynaklı da olabilir bende enfeksiyon olunca pembe akıntı gelmişti, nişan normal akıntıdan farklı oluyor sanırım daha yoğun sümüksü bişey, geçen hafta bende biraz gelmişti
Ayy ne güzelmiş yaa, burdan biri mi o da. İnşallah hepimizin öyle kolay olur canım. Allah sağ salim kurtarsın inşallab hepimiziDün biri öyle doğurdu pembe akintisi gelmiş gitmiş Dr açılma yok eve gelmiş 1 kaç saat sonra hafif sancı tekrar gitmiski 7 cm açıklıküstelik ilk dogumuydu inş seninkide öyle kolay olur
Bende suyum gelince mecbur gitmiştim kuzum, gece dörtte yatıs yaptırdım. Nöbetçi dr 9.30da geldi. Suniyi bastı öğlene kadarda gelmedi pis kadın. Allahın izniyle sancım olsa bile en azından durumum ve bebeğim hakkında bilgi alıp evde çekmek isterim.Tabi ben tecrübesizim ya sanıyorum ki doktorda olunca güvende oluyorsun :)
Gidince hemen doğurtuyorlar sanıyorum.
O zaman hakkımızda hayırlısı diyip beklemek:) kv.yi çağırdım 8.30 gibi burda olur. Gece felan hastaneye gidecek olursam eşim ya da kv oğluşla dururCanım nişan farklı farklı oluyo kanama olarak kahve rengi olarak değisiyo bnm oğlumda cok kücuk gelmisti
Cnm bende cigerlr gelsisinn diye gunluk 5 tane yiyorumsanci falan da yok hıçkırik olayida azaldı ciddi derecede nedenki aceba diye düsünuyodum dr sormayi hep unuttuyorum benimde 2 hafta sonra perşembe 38+3te alalim.diyo dr bakalim hayirlisi allahim saglicakla kavuştursun hepimiziBen de sanciyi tetikleyecek herşeyden uzak duruyorum,siz burda şunu yapalım falan yazdikca ben de onu yapmamaliyim diyorum kendi kendime,ama ben şunu yaşayarak tecrübe ettim kızlar,her kivi yedigimde bebis hickiriyo,kesinlikle akciğere etkisi olduğunu dusunuyorum
Bebde evde baya bekliycem valla korkuyirum yoksa kesio sezeryan yaparlar diyeTabi ben tecrübesizim ya sanıyorum ki doktorda olunca güvende oluyorsun :)
Gidince hemen doğurtuyorlar sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?