2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Doktorlarda yani bebeğin kafası çıkana kadar gel demiycekler nerdeyse...artarsa gel diyorlar hep

bence senin dediğin enfeksiyon kaynaklı da olabilir bende enfeksiyon olunca pembe akıntı gelmişti, nişan normal akıntıdan farklı oluyor sanırım daha yoğun sümüksü bişey, geçen hafta bende biraz gelmişti

Canim benimki de kasiga dayamis ins duzeltir. Sancilarin kac cikmisti? Senin bebis duzeltirse normali denicek mi dr? Benimkide suni dedi. İns hersey yolunda gider de normal olur.

Nişan böyle olur mu ki canım ya. Kremsilik sümüksülük yok bildiğin pembe akıntı. Tatlı kaşığı kadar vardır gelen. Sildikçe geldi peçeteye
Dün biri öyle doğurdu pembe akintisi gelmiş gitmiş Dr açılma yok eve gelmiş 1 kaç saat sonra hafif sancı tekrar gitmiski 7 cm açıklık üstelik ilk dogumuydu inş seninkide öyle kolay olur

Doktorlarda yani bebeğin kafası çıkana kadar gel demiycekler nerdeyse...artarsa gel diyorlar hep
Canım öyle deme yengem iki doğumunda da son ana kadar bekledi araba da doğuracak hale geldi pırt pırt doğurdu bebeleri..obur turlu mahvedıyorlar suni sancı nst ve sürekli alttan muane daha çok bunalıyorsun ...ben o yüzden duruyorum dayanabıldıgım kadar durayım istiyorum

Canım nişan farklı farklı oluyo kanama olarak kahve rengi olarak değisiyo bnm oğlumda cok kücuk gelmisti

Tabi ben tecrübesizim ya sanıyorum ki doktorda olunca güvende oluyorsun :)
Gidince hemen doğurtuyorlar sanıyorum.

Suyun geldiğinde ilk doğumda kaç cm di açılman canım? Sancıların hemen mi başladı su gelince?
Bir iki saat sonra hafif belimde bişiler hissettim. 6 cm açıklığa kadar suni vs yoktu ben gayet rahat atlatıyodum.
Onlarda haklı kendince canım ama insan tedirgin oluyor işte. Orda çekmek daha zor sancıyı
Çok yoğun kan akmadıkca korkma bebeğin hareketlerini kontrol et sıkıntı yok sıklastın mı sancılar hemen hastane ALLAHIN izniyle birşey olmaz
Bebeğin hareketleri zaten bir artıyor bir azalıyordu, emin olamıyorum ki kuzum. Ama suan hareket hafifte olsa var sükür.
Enfeksiyon değildir inşallah canım ya, mahvetti beni zaten yeterince
Dün biri öyle doğurdu pembe akintisi gelmiş gitmiş Dr açılma yok eve gelmiş 1 kaç saat sonra hafif sancı tekrar gitmiski 7 cm açıklık üstelik ilk dogumuydu inş seninkide öyle kolay olur
Ayy ne güzelmiş yaa, burdan biri mi o da. İnşallah hepimizin öyle kolay olur canım. Allah sağ salim kurtarsın inşallab hepimizi

Tabi ben tecrübesizim ya sanıyorum ki doktorda olunca güvende oluyorsun :)
Gidince hemen doğurtuyorlar sanıyorum.
Bende suyum gelince mecbur gitmiştim kuzum, gece dörtte yatıs yaptırdım. Nöbetçi dr 9.30da geldi. Suniyi bastı öğlene kadarda gelmedi pis kadın. Allahın izniyle sancım olsa bile en azından durumum ve bebeğim hakkında bilgi alıp evde çekmek isterim.

Cnm bende cigerlr gelsisinn diye gunluk 5 tane yiyorumsanci falan da yok hıçkırik olayida azaldı ciddi derecede nedenki aceba diye düsünuyodum dr sormayi hep unuttuyorum benimde 2 hafta sonra perşembe 38+3te alalim.diyo dr bakalim hayirlisi allahim saglicakla kavuştursun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…