2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ben dun resmen sancı çektim nasıl desem ben emındım öğlene kızımı kucagıma alacagımdan o kadar sıdddetlı yoğun sancılardı ama yanlızdım dedim kı iyi ki kk var buraya yazdım girdim çıktım..çocuklardan dolayı esımi uyandırmak kimseyi ayağa kaldırmak ıstemedım gece perişan olmasınlar diye..ama insan yanında özelde yapacaksanız nefes istiyor yapabilirsin dayanabılırsın diyecek birini

İnşallah düzene girer canım .5 dk da bi istikrarli gelirse eğer o zaman git hastaneye
Canım şuan belımın ta ortasıda bir sancı vat anlatamam gece daha sıddetlıydı adet sancımın iki katı bunla birşey olmadıysa bana suni sancı gözüküyor gibi geliyor ılkındede ben o yüzden suni aldım sancıö vardı ama sıklasmıyordu...

Y Yeni ben lazim geçmiş olsun canım . Dr gitmedin mi belki açılma olmuştur. Ay son günler çok heyecanlı ve stresli. Biz de bekliyoruz şancı gelsin diye.
Ben 4cm garanti demiştim ama gıtmedım gitmek için evde duramıyacak hayl gelmeyi bekliyorum canım şuan hala devam ediyor belki aksama sıklasır

Ben 4cm garanti demiştim ama gıtmedım gitmek için evde duramıyacak hayl gelmeyi bekliyorum canım şuan hala devam ediyor belki aksama sıklasır
Sayfaları heyecanla okudum valla dogurdun sandimm kuzum ya,Allah kolaylastrsn ama çok az kaldı senin bugün ya da yarın gelecek gibi,bi gelişme olursa yaz bizlere

canım insallah saglıkla kucagına alırsınn bebegını... rabbım kolay dogumlar nasıp etsınn.. ben de heyecanına ortak oluyorum okurken yazdıklarını.. hatta ses cıkmayınca dıger kızlar gıbı kesın dogurdu dedımmm :):) neyse bugun olmadı belkı yarın olurr, bebişlerin sağı solu belli olmuyorr kuzucuklar yaaa... rahjat yeri buldular cıkmak ıstemıyorlarr...:):) ama benım ki daha dursun annemler gelmedı ,annemler gelsın ondan sonra ıstedıgı zaman dogabilir kuzumm :):)

Kızlar çıktım şimdi hastaneden geçen hafta bebeği 4100 gram 54 cm ölçmüşlerdi, bu hafta 3900 gram 54 cm ölçtüler bebek karnımda zayıflamadığına göre ya geçen hafta yanlış ölçtüler ya bu hafta :) neyse iri bebek olduğu kesin zaten. Sonra nst ye girdim yine hafif sancılar çıktı doktor bir şey demedi alttan da bakmadılar bu defa. Sancı artarsa suyum gelirse falan acile gel dediler yoksa haftaya tekrar gideceğim bizden haberler böyle

Bu haftaki doğrudur umarım canım , normal doğum olursa senin için kolaylık olur 3900 gr .
Gerçi maşallahın var 4 kiloyu doğurmuşun bunların nesi olur :)

canım daha yeni okudum sayfaları sende baya sancı çekmişsin bana da dün aynısı oldu ama dediğin gibi sıklaşmıyor bende de, ilk iki doğumumda suni sancıyla oldu korkarım yine aynısı olacak

Bu haftaki doğrudur umarım canım , normal doğum olursa senin için kolaylık olur 3900 gr .
Gerçi maşallahın var 4 kiloyu doğurmuşun bunların nesi olur :)
zaten doktor ölçerken sordu öncekiler ne kadar doğdu diye bende biri 3,5 biri 4 kilo doğdu dedim o da fahatça söyledi 4 kiloya yaklaşmış bu da diye :)) geçen hafta o kadar çok çıkınca korkmuştum biraz ama bu hafta rahatladım biraz :)

Maşallah canım neyle besliyorsun bebeğini

Canlarımm ben geldimm, geçmiş sayfalara bakamadım henüz.
. Kızım 2900 olmuş. Ama tam ölçemedim dedi dr bu kez. Benlik sıkıntı yok şükür sağlığı yerinde.
. Rahimde zerre kadar açılma yok :)) ben buna hazırlayarak gitmiştim zaten kendimi o yüzden moral bozmadım nstde düzensiz sancılar çıkmış 60 40 gibi ama hissetmedim.
. Ağrım sancım yok, dr doğur artık diyo, o kadar bekledik gelmesin diye simdide gelmiyo, bol bol hıçkırıyo içerde:) yüzünü çok net gördüm ve bi kez daha aşık oldumm ya, şükür Rabbime

Bekle bakalım , zaten tam zamanında olması için 9 ay 10 gün gerekli canım. Sıkma canını da :) biliyorum beklemek zor ama bebeklerün sağlığı için beklemek daha güzeli.
Maşallah kızımızada

Maşallah ona canım
Vakti saati ne zamansa o zaman doğcaklar illa.
Bakalım ne zaman gelcekler,son zamanlarda ayrı bir zormuş beklemek gerçekten ben ilk kez yaşıyorum.
Benmde öğleden sonra nst var.Adalat ilacımda tam bugün bitti.Bakalım sancı cıkcak mı ama bende sanmıyorum.

Kızlar selam :) Dün yürüyüş yapmıştım döküldüm resmen her yerim ağrıdı gece boyunca uyuyamadım Kızlar size bir şey sormak istiyorum sanci odası ve doğum odası ayrı olur heralde sanci çekerken yanınızda kimin olmasını istersiniz ya da kimlerin olmamasını:)

Kavuşmak daha çok sabırsız hale geliyor degılmı

L LaleZar86 canım ben dun geceden sonra dogurmadıysam kendı kendime sanki suni sancıyla olacakmış gibi geliyor...Allah daha iyi bılır..Arkadaşların dediği gibi ne kadar kalsalar onların sağlığı açısından daha iyi ...rabbim kavuşmak için bir vakit tayin etmiştir..

Rabbim en güzel şekilde kavuşmayı nasıp etsin ıkinızede sağlık sıhhat afiyet kolay güzel doğumlar dilerim...Rabbim göz aydınlığın kılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…