2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım nişan farklı farklı oluyo kanama olarak kahve rengi olarak değisiyo bnm oğlumda cok kücuk gelmisti
Ya benim bi ay once oyle pembe bi akinti oldu bariz kandi acaba o zaman mi geldi ben anlamadim tecrubesizimm
O zaman hakkımızda hayırlısı diyip beklemek:) kv.yi çağırdım 8.30 gibi burda olur. Gece felan hastaneye gidecek olursam eşim ya da kv oğluşla durur
hakkinda hayirlisi canim iyi haberlerini bekliyiruz

Maşallah canım 5 tane mi:))hıçkırık olmaya da bilir belki yeteri kadar gelişmiştir ondan olmuyordur,benim de 38+5 de alınacak Allah hepimizi saglikla kavustrsn

Kız çok sukur ağrım falan da yok hiç maşAllah ama bu gidişle 40a kadar bişey olmaz gibi geliyor :) bana kalsa 37 de falan dogurayim diyorum ama :)
Tutt tut içinde :) ilk bebekse sendeki heyecan daha fazladır tabii anlıyorum seni.
Bende hep gelse artık derdim. Şimdi öğrendim beklemeyi.
Maşallah de kendine

Canım sevindim herşeyin olmasına maşallah bebişine de :) salıya 3 kg ı geçer kilosu kuzucuğun doktoru sevmen de önemli sen normal doğum mu istiyodun canım sanki sezeryancısın diye hatırlıyorum sanki :)

Canim benimki de kasiga dayamis ins duzeltir. Sancilarin kac cikmisti? Senin bebis duzeltirse normali denicek mi dr? Benimkide suni dedi. İns hersey yolunda gider de normal olur.
100lerde hep ağrılarım. Hele çatı muayenesinden sonra belim kopuyor ağrıdan. Korkulu rüyam oldu. Belki suni sanciyla kafayi düzeltir diye verecek. Kendi ağrımla gelir insallah bebiş suni sancıdan korkuyorum. Inşallah bebişler yolu bulur düzeltir kafalari

Canım benimde öyle bu hafta hep adet sancısı gibi ağrılarım oluyor kalçam kasıgım ağrıyor normal birşey galiba

Benim 6 cm açıklıkta bile çenesi yukarda demişti bebeğin. Merak etme canım düzelir inşallah o zamana. Bende suni sancıyla doğum yapmıştım ikinciyi...

Kızlar sanırım benim de nişan tarzı birşey geldi bekliyorum şimdi. Farklı yoğunlukta ve çok dikkatli bakınca hafif pembelik vardı. Nişan bu mu ki??
Olabilir canım. Bende de öyle oldu ama doğum iki hafta sonrasına kalmıştı. Doktora söyledim ağrın kanaman suyun gelirse gelirsin demişti nişandan sonra hiçbiride olmadı bekledik biz.
Bazı annelerde nişandan hemen sonrada başlaybilrmiş doğum , hazırlıklı ol inşallah sağ salim kolaylıkla gelir bebeğin...

Kızlar 3 4 dakikada bi Karnım taş kesiliyor bugün yatak odası temizliği yaptım acaba kendimi yormayla alakalimi dir bu kasilmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…