2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
O ne saçmalık ya bi bak ihtiyaç varsa yatış yap ,bi de imza attirıp çıkartmışlar ellerinden gelen herşeyi yaptılar ya tabi !sorumluluk sen de.valla para tuzağı da hiç mi insaf yok,gucu yetmeyen çıkıp yolda doğursa ne olacak.hani bunların hipokrat yemini...kafami bozdular haa.gecmis olsun canım sen git yat bence kafani dinlemeye bak boşver bunlari

Bilmiyodum canım benim pardon.. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Eşimin gözünden ateş püskürüyodu o laflara. Tavırlarıda değişti. Ya o parayı vermek bir yana, önce yatış sonra muayeneye gelcekmiş nçbetçi dr. Bu nasıl mantık. Muayene etsin doğum olcak derse yatış yapalım anlarım. Allah büyük canım, eve geldik napalım

Benim epidural olacak galiba,cok tepki verirsek doğum esnasında genele donduruyorlar zaten,bebisi ilk ben görmek istiyorum zaten normal yapamayacagim bari böyle goreyim istiyorum
Bende ilk goreyim istiyorm dr izin verirse eşimde gelmk istiyo bakalim hayirli saglikli gelsinlerde rabbim kavuştursun hepimizi minnaklara

Canim bende durum ayni valla sancim falan olmuyor ama karnimda sertlesme olmaya devam ediyor, doktor onlar sanci ama sen hissetmiyorsun dedi. 1 cm acilmayla haftaya olan kontrolu beklicem sanirim, anlamadim ki kizlar, turkiyede olsam yatis vermezler miydi ? Bana birseyler yanlismis gibi geliyor yaa

Canım alttaki takvime göre vaktin var daha neden pazartesi yatış yapıyorsun

Canım benim hepsi aynı sıkma canını paracı olmuş herkes vidanlı düşünen çok az, 5. Ayımda dişime geçici dolgu yaptırcaktım kadın doğumcundan git imzalı kağıt getir dediler gittim dedi ki sıra al öyle gel sırf benden muayene parası aldılar bi imza için düşün ben de gitmişken ultrasonla bakınmıştım :) hepsi uyanık valla biz çemkirmezsek sömürmeye çalışıyolar kendilerince.. sıkma canını dün benden de öyle akıntı geldi bugün bişey yok şimdilik dün beni de yatırcaklardı boşa istemedim iyi ki..

Daha benim karnim cok yukarda yaw... goren daha senin vaktin çok diyor. Nezaman iniyo bu gobekler

Gerci nekdr beklerse okdr iyi tabi ama insan sabirsizlaniyor. Agri sizi vs. Tık yok bende. Bi garip durumdayim. Iyi mi kotu mu bilemedim.

Kızlar ya karnından ses çıkan var mı geçenlerde baloncuk sesi gibi bı ses duydum gibi geldi biraz öncede çit çit diye değişik bi ses geldi kemiklerinden mi geliyor anlamadım ki
Ben duyuyorum canım hatta anneme söylüyorum şaşırıp kalıyor biz bilmedik öyle şeyler diyor :)

Daha benim karnim cok yukarda yaw... goren daha senin vaktin çok diyor. Nezaman iniyo bu gobekler

Gerci nekdr beklerse okdr iyi tabi ama insan sabirsizlaniyor. Agri sizi vs. Tık yok bende. Bi garip durumdayim. Iyi mi kotu mu bilemedim.
benim karnımda yukarda öncekilerde de öyleydi hiç inmemişti bazıları sa hep altta oluyor bu yapıyla alakalı diye düşünüyorum karın kaslarıyla da alakalıymış birde altta olunca bel ağrısı yapıyormuş sanırım bende hiç yok memnunum ben halimden :))

Kızlar yarın randevum var ve hiç gitmek istemiyorum. Geçen hafta çatı muayenem çok kötü geçmişti ve yine bakacak alttan Sürekli gerek var mı bu muayeneye doğum belirtim yok 40 haftayı doldurur dedi zaten. Yarın istemediğimi söylesem inatlasmis mi olurum doktorla bilmiyorum çok gerginim

O yonden ben de cok memnunum. Merdiven inip cikarken hic zorlanmiyorum :) sadece yukardaymis daha cok var denince garip geliyo 37ye girdik artk. Bi de yalanci da olsa kasilma sanci vs olmamasi iuimi kotumu bilmiyorum bi yandan ne guzel iste diyorum bi yandan da aslnda yasasam da nasi bisey oldgnu anlasam ona gore hazrlikli olurum vucudm alisir yavastan diyorum... kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…