2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin inşallah canım. Bence de bi iki haftaya gelir bikaç keredir kontrol ediyorum hiç o akıntıdan gelmedi. Ama iş ciddiye binince hiç sakin olmadığımı anladım

Biraz uzan artarsa git doktora artık son zamanlar minnaklar gelsede koklasak artık

Maşallah canım 5 tane mi:))hıçkırık olmaya da bilir belki yeteri kadar gelişmiştir ondan olmuyordur,benim de 38+5 de alınacak Allah hepimizi saglikla kavustrsn
Canim ebru şalli hamileliginde 240 kg kivi yemiş bende ona dayarak yiyorum hem kabizligida önlüyo iyi oluyo hayirlisi insllh gelişmiştir cigerleri rabbim saglicakla göndersin minnaklari..

Canim ebru şalli hamileliginde 240 kg kivi yemiş bende ona dayarak yiyorum hem kabizligida önlüyo iyi oluyo hayirlisi insllh gelişmiştir cigerleri rabbim saglicakla göndersin minnaklari..
Aaa kivi bu kdr önemli miydi ya ben bu kadar dikkat ederk yemedm.bi dönem midem de de yanma yapıyo diye bırakmştm falan.

Canım sevindim herşeyin olmasına maşallah bebişine de :) salıya 3 kg ı geçer kilosu kuzucuğun doktoru sevmen de önemli sen normal doğum mu istiyodun canım sanki sezeryancısın diye hatırlıyorum sanki :)
Geçmişte kötü bişey yaşadığım için normal yapmak psikolojik olarak istemiyorum kuzum ama bebeğimede bencillik etmek istemiyorum o yüzden karışmam dedim doktora hangisi olcaksa o olsun dedim.Bakalım Allah hangisni nasip etcek

Kızlar ya karnından ses çıkan var mı geçenlerde baloncuk sesi gibi bı ses duydum gibi geldi biraz öncede çit çit diye değişik bi ses geldi kemiklerinden mi geliyor anlamadım ki

Kızlar ya karnından ses çıkan var mı geçenlerde baloncuk sesi gibi bı ses duydum gibi geldi biraz öncede çit çit diye değişik bi ses geldi kemiklerinden mi geliyor anlamadım ki
Canım bu bende çok oluyo,ilk duyduğumda şok oldum,ama araştırdım biraz o bebekten gelmiyo onun hareketleri dolayısıyla bizim kemiklerden geliyomus

Ben spinal veya epiduralde kararsizim dr ne derse o olsun istiyorum 8 mart dogum tarihimiz hayirlisiyla saglikla gelsin insllh
Benim epidural olacak galiba,cok tepki verirsek doğum esnasında genele donduruyorlar zaten,bebisi ilk ben görmek istiyorum zaten normal yapamayacagim bari böyle goreyim istiyorum

Bugün doktor bana 37 girdin artık korkma dedi 37 den sonrası erken doğum sayılmıyor dedi 36 da bana ciğer geliştirici vurmuştu dmeekki 36 az da olsa riskli.Risk derken küvez için
Ay maşAllah ozaman size :) darısı inşAllah bana bir an önce gelmek istiyorum o haftalara. :) gerçi doğumdan da çok korkuyorum ama evlat öyle güzel bişey ki ışte tum korkularimin önüne geçiyor :)

Selam kızlar ya belim de çok acayip bi sancı var adet olacakmışım gibi. Şehir dışına gidip dönmek zorunda kaldım bugün araç kullanmak mı yordu acaba şehir içi sıkıntı yaşamıyordum ama bilemedim. Üşütmüş de olabilir miyim acaba kafam da deli sorular yine.. önümüzdeki hafta bol doğumlu olacak gibi martı bekleyemeyen sabırsız minnoşlardan son ataklar :))

Yaaa sanki kendim dogum yapacakmış gibi heycanlandim :)))) ay hadi hayırlı olsun bakalım haberlerini 4 gözle bekleyeceğim :)))

Hep para tuzagı bu özeller gercekten. Nöbetçi doktora yönlendirdi sağolsun doktorum, kendisi çıkıyomuşta....
Nöbetçi nst cekin haber verin dedi tlfnda hemşireye. Nst de 60lara cıkan birazda uzun süren sancılar vardı. Yatış verdi kandan da ötürü, doğum başlamış olabilir muayene edicekmiş dr. Ama doğum başlamadıysa taburcu edicekmiş. Tabi bizden aldıkları parayı geri iade etmiceklermiş. Doktorumu aradım yatış için maddi durumumum elvermez dedim, çünkü bugün baska bölümede muayeneye gönderdi ona masraf ettim baya.. Ben durumu anlatınca dr da zaten doğumu bizde yapmıcanmı o zaman nolcak dedi. Yahu zaten doğum paramı ayarlamışım, bu ekstra yatısa ne lüzum var, doğum olcak desede yaptırsam yatısı anlıcam. Sinirlerim zıpladı, eşimde tavırlarına delirdi. Hemşireyle konustum, acil bişi yok olsaydı bizde ısrar ederdik dedi. Anlayış gösterdiler. Bende İmza attım cıktım hastaneden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…