2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İyi aksamlar kızlar nasılsınız?pek yazamaz oldum buraya.bende heyecan tavan ve kafamda deli sorular.dr haftaya gün verecek.genel mi spinal sezeryanmi olsam karar veremiyorim karma karisigim.korkularım var bilmiyorum nasıl karar verecegim

y4zy4qmurum ya o nasıl iş öyle çok sinir oldum bak yaa.. nasıl bi sistemi varmış o hastanenin öyle.. pişkin pişkin bizde doğurmicak musun nedir yani.. herkes okuyor da insan olmak mesele !!

Atlaskom doğunca gelcez teyzesi, memlekete geri taşınıcaz, ya balıkesir olacak ya da izmir. Tanışırız belki kısmet olursa
Gelin gelin burası cok güzel:)
Ama oralarda cok güzel canlı görmesem de :)

Yabancı ülkedeki blogerları cok beğeniyorum biri Amerikada hatta takip ettiğim,Çok beğeniyorum onları kimse türk blogerlar gibi sürekli bebek odası,konsept, eşya ıvır zıvırlarıyla gösteriş yapmıyor.Sadece bilgi ve kartpostallık fotoğraflar paylaşıyorlar.

Canım ben ilk dogumumda 3 cm acıklıkla bekledim. Bir hafta sonra gittigimde 4 cm ile doguma girdim.

Canım ben ilk dogumumda 3 cm acıklıkla bekledim. Bir hafta sonra gittigimde 4 cm ile doguma girdim.
aa valla sevindim buna, belki benimde öyle olur canım. İlk olunca insan bilemiyor tabi, benimde 2 martta kontrolüm var bakalım senin gibi olur muyum bende 3 Martta doğururum diye de bi tezim vardı, olur mu dersin

@Kelebekcikk34 memleketime ölürüm ya, buralar ancak fotodan veya filmden ibaret yaşam kaliteleri sıfır canım. hiç görülen gibi değilmiş. hastane prosedürlerine bile ayarım yani öyle diyim, zaten sağlıkta en berbat ülke burası..

Aman bosverin ya Allah muhtaç etmesin,sen dinlenmene bak zaten acil bi durum olursa gidersiniz amaçsız yatmanin ne anlamı var ki

Aaaaaa gercektenmi benim bebegin basi dogum pozisyonunda hep ordan duydum ben ama şaşirdim valla
Benimki kanalda:)ama öyleymiş canım ilk duyduğumda bebeğin kemiği noluyo zarar mı verdim dedim de o suyun içinde olduğu için öyle kemik sesi ondan gelmezmis bizim kemiklermis onlar:))

Olabilir tabi gitmeden ne kadar cok acılırsa o kDar iyi. İstedigin tarihte olur inşallah

Nezamandir merikadasiniz niye tr ye gudiorsunuz bende almanyayi özledim bu hollandada yanlizim ailem almanyadaa

Türkiye'de olsan özele gitsen herşeye yatış verirlerdi az önce bize verdikleri gibi. Devlette öyle değil genelde. 4 cm.le bile sıkıntı yoksa yolluyorlar canım.
Kesinlikle haklısın canım vicdan meselesi biraz.. bir imza için bile alıyorlar ne güzel yolunu bulmuşlar. Allah muhtaç etmesin, düşürmesin kimseyi gerçekten.
y4zy4qmurum ya o nasıl iş öyle çok sinir oldum bak yaa.. nasıl bi sistemi varmış o hastanenin öyle.. pişkin pişkin bizde doğurmicak musun nedir yani.. herkes okuyor da insan olmak mesele !!
Canım hiç sorma. Gördüğümüz muameleye inanamadık. Geçen seferde direkt tek kişilik oda verdikleri için 80 TL fazla odemisiz bu arada onuda öğrenmiş oldum. İki kişilik boş odalar olsa da vermiyorlar anladığım kadarıyla. Biraz daha kurcalasam bilemiyorum artık...

y4zy4qmurum çok sinir bozucu canım yaa insanı enayi yerine koyuyorlar. Özel hastanede doğum yapmaya maddiyatım yeterli olduğu halde ben tercih etmiyorum çok çektim onlardan gereksiz yere tavuk gibi yolundum. Maddiyatını geçtim manen çöktüm diğer hamileliğimde bebekte olmayan bir şey uydurup çökerttiler psikolojimi. şimdi kapısından geçmiyorum o hastanelerin

Canım ben özeli mahremiyet acısından çok isterdim ama benimde kkı çocuğum var sorumlu olduğum oğlum özele gidiyor o yüzden açıkçası bana da gereksiz masraf yapıyormuş um gibi geliyor ...Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Kızlar benim kı bugün yine çok hareketsiz çok çok az kımıldıyor ((
Bence gelmeye hazırlanıyorlar. Dinleniyorlar. 2 gündür benim bebeğinde çok az hareket ediyor.

y4zy4qmurum geçmiş olsun .

Akşam üzeri tuvalette peceteye kahverengimsi sümüksü akinti geldi. Sonra kalkınca wc de daha büyük bir parça vardı. Nisan olabilir. Ama şancı ağrı yok. Biraz belin ağrıyor. Bekliyoruz hayirlisiyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…