- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.301
Ah canim evet ilk ama tabi ne zaman hayırlısıysa ozaman gelsin kuzular inşAllah :)Tutt tut içinde :) ilk bebekse sendeki heyecan daha fazladır tabii anlıyorum seni.
Bende hep gelse artık derdim. Şimdi öğrendim beklemeyi.
Maşallah de kendine
Atlaskom doğunca gelcez teyzesi, memlekete geri taşınıcaz, ya balıkesir olacak ya da izmir. Tanışırız belki kısmet olursaBende izmirliyim canım burda yaşıyorum ondan sordum 35 görünce :)
Gelin gelin burası cok güzel:)Atlaskom doğunca gelcez teyzesi, memlekete geri taşınıcaz, ya balıkesir olacak ya da izmir. Tanışırız belki kısmet olursa
Canım ben ilk dogumumda 3 cm acıklıkla bekledim. Bir hafta sonra gittigimde 4 cm ile doguma girdim.Canim bende durum ayni valla sancim falan olmuyor ama karnimda sertlesme olmaya devam ediyor, doktor onlar sanci ama sen hissetmiyorsun dedi. 1 cm acilmayla haftaya olan kontrolu beklicem sanirim, anlamadim ki kizlar, turkiyede olsam yatis vermezler miydi ? Bana birseyler yanlismis gibi geliyor yaa
aa valla sevindim buna, belki benimde öyle olur canım. İlk olunca insan bilemiyor tabi, benimde 2 martta kontrolüm var bakalım senin gibi olur muyum bendeCanım ben ilk dogumumda 3 cm acıklıkla bekledim. Bir hafta sonra gittigimde 4 cm ile doguma girdim.
Aman bosverin ya Allah muhtaç etmesin,sen dinlenmene bak zaten acil bi durum olursa gidersiniz amaçsız yatmanin ne anlamı var kiEşimin gözünden ateş püskürüyodu o laflara. Tavırlarıda değişti. Ya o parayı vermek bir yana, önce yatış sonra muayeneye gelcekmiş nçbetçi dr. Bu nasıl mantık. Muayene etsin doğum olcak derse yatış yapalım anlarım. Allah büyük canım, eve geldik napalım
Aminn inşaallah canım ,benim eşim hayatta gelmez o dışarda oturur ağlar bence:)Bende ilk goreyim istiyorm dr izin verirse eşimde gelmk istiyo bakalim hayirli saglikli gelsinlerde rabbim kavuştursun hepimizi minnaklara
Benimki kanalda:)ama öyleymiş canım ilk duyduğumda bebeğin kemiği noluyo zarar mı verdim dedim de o suyun içinde olduğu için öyle kemik sesi ondan gelmezmis bizim kemiklermis onlar:))Aaaaaa gercektenmi benim bebegin basi dogum pozisyonunda hep ordan duydum ben ama şaşirdim valla
Olabilir tabi gitmeden ne kadar cok acılırsa o kDar iyi. İstedigin tarihte olur inşallahaa valla sevindim buna, belki benimde öyle olur canım. İlk olunca insan bilemiyor tabi, benimde 2 martta kontrolüm var bakalım senin gibi olur muyum bende3 Martta doğururum diye de bi tezim vardı, olur mu dersin
@Kelebekcikk34 memleketime ölürüm ya, buralar ancak fotodan veya filmden ibaret yaşam kaliteleri sıfır canım. hiç görülen gibi değilmiş.hastane prosedürlerine bile ayarım yani öyle diyim, zaten sağlıkta en berbat ülke burası..
Nezamandir merikadasiniz niye tr ye gudiorsunuz bende almanyayi özledim bu hollandada yanlizim ailem almanyadaaaa valla sevindim buna, belki benimde öyle olur canım. İlk olunca insan bilemiyor tabi, benimde 2 martta kontrolüm var bakalım senin gibi olur muyum bende3 Martta doğururum diye de bi tezim vardı, olur mu dersin
@Kelebekcikk34 memleketime ölürüm ya, buralar ancak fotodan veya filmden ibaret yaşam kaliteleri sıfır canım. hiç görülen gibi değilmiş.hastane prosedürlerine bile ayarım yani öyle diyim, zaten sağlıkta en berbat ülke burası..
Türkiye'de olsan özele gitsen herşeye yatış verirlerdi az önce bize verdikleri gibi. Devlette öyle değil genelde. 4 cm.le bile sıkıntı yoksa yolluyorlar canım.Canim bende durum ayni valla sancim falan olmuyor ama karnimda sertlesme olmaya devam ediyor, doktor onlar sanci ama sen hissetmiyorsun dedi. 1 cm acilmayla haftaya olan kontrolu beklicem sanirim, anlamadim ki kizlar, turkiyede olsam yatis vermezler miydi ? Bana birseyler yanlismis gibi geliyor yaa
Kesinlikle haklısın canım vicdan meselesi biraz.. bir imza için bile alıyorlar ne güzel yolunu bulmuşlar. Allah muhtaç etmesin, düşürmesin kimseyi gerçekten.Canım benim hepsi aynı sıkma canını paracı olmuş herkes vidanlı düşünen çok az, 5. Ayımda dişime geçici dolgu yaptırcaktım kadın doğumcundan git imzalı kağıt getir dediler gittim dedi ki sıra al öyle gel sırf benden muayene parası aldılar bi imza için düşün ben de gitmişken ultrasonla bakınmıştım :) hepsi uyanık valla biz çemkirmezsek sömürmeye çalışıyolar kendilerince.. sıkma canını dün benden de öyle akıntı geldi bugün bişey yok şimdilik dün beni de yatırcaklardı boşa istemedim iyi ki..
Canım hiç sorma. Gördüğümüz muameleye inanamadık. Geçen seferde direkt tek kişilik oda verdikleri için 80 TL fazla odemisiz bu arada onuda öğrenmiş oldum. İki kişilik boş odalar olsa da vermiyorlar anladığım kadarıyla. Biraz daha kurcalasam bilemiyorum artık...y4zy4qmurum ya o nasıl iş öyle çok sinir oldum bak yaa.. nasıl bi sistemi varmış o hastanenin öyle.. pişkin pişkin bizde doğurmicak musun nedir yani.. herkes okuyor da insan olmak mesele !!
Canım ben özeli mahremiyet acısından çok isterdim ama benimde kkı çocuğum var sorumlu olduğum oğlum özele gidiyor o yüzden açıkçası bana da gereksiz masraf yapıyormuş um gibi geliyor ...Rabbim yar ve yardımcımız olsuny4zy4qmurum çok sinir bozucu canım yaa insanı enayi yerine koyuyorlar. Özel hastanede doğum yapmaya maddiyatım yeterli olduğu halde ben tercih etmiyorum çok çektim onlardan gereksiz yere tavuk gibi yolundum. Maddiyatını geçtim manen çöktüm diğer hamileliğimde bebekte olmayan bir şey uydurup çökerttiler psikolojimi. şimdi kapısından geçmiyorum o hastanelerin
Canım takvime bakılırsa gerçekten günün cok az ve bebek artık sığmıyor bence seninKızlar benim kı bugün yine çok hareketsiz çok çok az kımıldıyor((
Bence gelmeye hazırlanıyorlar. Dinleniyorlar. 2 gündür benim bebeğinde çok az hareket ediyor.Kızlar benim kı bugün yine çok hareketsiz çok çok az kımıldıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?