2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin canım hepimizin inşallah. Bende işin maddi boyutunda değilim inan, yatsam yatardim hazırlıklı gittim. Ama tavır muamele çok çok sinir bozucuydu.
Ben doğum yapıyor olsam kendi doktorum izinde ve gelmicek o belli oldu. Şimdi bile nbetciye bıraktıysa.. ilkinde de yoktu zaten. Ne anladım ki özel doktordan. Psikolojik boyutuna hiç girmeyim.
Kızlar benim kı bugün yine çok hareketsiz çok çok az kımıldıyor ((
Benimde öyle canım korkma. Hele kasildikca daha da hareketsiz kalıyor. Dürtüp duruyorum

Herhalde canım dünden belli o kadar kasıldum ki zorla sanki bir kaç kere kıpırdadı onlarda yoruluyor galiba

Canım alttaki takvime göre vaktin var daha neden pazartesi yatış yapıyorsun
Bebeğin gelişimi durduğu için 1 hafta önce alacak. Zaten nişanım geleli neredeyse 1 hafta oldu lekelenmem devam ediyor bebiş yola çıktı ama kafayı yerleştirememiş. Pazartesi inşallah sağlıkla gelecek

Benim oğluşumda az kımıldıyor ya, korkuyorum İyice aşağıda ama hissediyorum yani, doktor muayenede de kafasını hissedebiliyorum ben demişti yürüyemiyorum artık, oğlum haftayı beklese bari..
@y4zy4qmurum canım olayları okudum üzüldüm gerçekten, sağlık uğruna insanların soyulmaya çalışılması beni de deli ediyor ya, sıkma canını az kalmış, açılmanda varsa yakındır gelmesi hayırlısıyla..

Insallah canım benım İlk kızımda son ultrasonda 2560dı ama 2185 dogu tam kırkıncı haftada normal dogdu kuveze gırmedı ama dışarıda hemen toparlandı kırınca tombul yuzlu bebek oldu
Maşallah ne güzel. Sağlıklı olsun küveze girmesin de sonra alır kilo. Çok ağrım oluyo ve 1 haftadır lekelenmem oluyo korkuyorum bişey olacak diye hayırlısıyla doğar inşallah kuzucuklar

Kesinlikle katılıyorum canım özellikle de sezeryan yapma çabaları da delirtiyor beni.Face de mart anneleri sayfasını takip ediyorum neredeyse herkes sezeryan oluyor.Bu ne yahu?yok kafası buyuk,yok kilosu cok vs vs

Epey var erken dogumlar normal doguran yok neredeyse.özellikle bu hafta sezeryana girecek cok
Evet ya, bende şubat annesi olabilirim belki, 4 cm'e ulaştığında açılma yatış veriyorlarmış, sordum şimdi. Sende kontrol edebilirsin diyo yaa ben nası anlıcaksam, zaten bakamam da yaa manyak bunlar 1 mart babyshower yapcaktı arkadaşlar, yapamayabilirler belki de..

Mrb kızlar. Sessiz şekilde aranızdym y4zy4qmurum n yaşadklrnı okuyunca yorum yazmak istedm. Öncelikle çok geçmiş olsun cnm. İnşallah işini hakkıyla yapan iyi bir dr karşına çıkar.

İZmir de yaşyrm ve Karataş hastnde Aysel hnm. I şiddetle tavsiye ediyrm. Ark. Mzn yaşadğı problemleri asla yaşamadm bana aksine yardımcı oldu hep dr. M. İlk doğumumda sonuç göstermek için gitmştm ve kendi kendime kayıt açtırmş para ödemştm. Kayıt açtrmadn girmeye çekinmştm. Dr n yanına girince sonucuma baktı cvp verdi sağolsn sonra sen neden kayıt açtrdn ki diyip para iadesi yapılması için not yazdı ve para iadesi yapıldı. Bir diğer yaşadğm olayda Doğum zamanı sancılrm c tesi sabahı başladı.heöen hastaneye gittim nst ye bağlandm o ara dr.mda yatan hastalrı kontrole gelmş benm yanıma da geldi sağolsn. 2 cm açılma 78 sancyla Doğum yapamazsn git evde sancını cek ama suyun geldyse hemen yatşnı yapalm dedi. Bende haftasonu oldğu için yatmak istemedim eve gittk. Sonra ıkındı vaktı suyum tamamen geldi apar topar hastaneye geldk. Dr m şahsi tel. Ndn arayark sürekli telkinde bulundu. Normal Doğum yapmnı istyrm hiç dikişsiz yapablrsn vs. Ama benm sancılrm o kadar şiddetlendi ki ama açılma YOk dayanamııcm dedm. Sabahı bulur doğumn dedi ebeler suyumda bittğndn sancılar az da olsa çok şiddetli hissedilemş 3 saatlk bağırıştan sonra sezeryan olmaz mı dedim ebelere istersn 15 dk ya olursn dediler. Sonra dr m sağolsn yine aradı beni emin msn dedi gelmio hala açılma YOk dedm o da tmm gelyrm dedi ve ben amelyathneye inene kadar dr m gelmşti sağolsn. Orda da bana moral verdi. Normal olmadğı için ağlıodm olmadı açılmadı vs sayıklayıp duruyrdm o da ikinciyi normal yapablrsn üzülme diye o masa da bile destek oldu sağolsn. Meslek yoğunlğunn arasnda insanlğnı kaybetmemş müthiş bir insan.günde kaç kişiyi muayene ediodur ama her gittiğimde sanki daha dün görüşmüşüz gibi samimi davranış ve konuşmasına muhattap oluyrm ve mutlu oluyrm bu arada hastane için yorum yapamııcm. İzmir n en köklü hastanelrndn ama aksaklklr çok oluo rahatsz eden durumlr ama Aysel hnm için idare ediyrm ve idare eden çok kişi biliyrm

Benim de şimdi ki doktorum Aysel Hanim. Çok samimi ,ilgili,umarim sorunsuz doğumlarımız olur.sizin doğumunuz sezaryen mi oldu? Bu 2. Hamileliginiz mi?

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim üzüldüm yaa ama hep ayni muamele fırsatçılık yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…