2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar eşimin telefonundan giriyorum alıntayamiyorum mesajları tek tek. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, uzak bile olsak desteğiniz yanımda hep. Böyle zamanda insan o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki..
Akşam hastanede olanlar esimide benide çok gerdi. Dahasini anlatmadım bile. Gerekte yok zaten çoğumuzun bildiği muameleler.
Şimdi eve geldik. İdrarda hafif bir enfeksiyon çıktı ki bende kronik zaten. O yüzden de kültür aldı normal doğum sırasında sıkıntı yaratacak bir üreme olup olmadığına bakılması açısından. Sabah doktorum usg ile bakıp hiç açılman yok diyodu, ama devlette alttan baktılar ve bir parmak dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Belki doğuma da devlete gidebilirim.

Eger ztn doğumun da olmayacaksa bence devlet daha mantıklı baksana açıklığa usg den bakması da bana degisik geldi parmakla daha garanti sanki

Kesinlikle katılıyorum canım özellikle de sezeryan yapma çabaları da delirtiyor beni.Face de mart anneleri sayfasını takip ediyorum neredeyse herkes sezeryan oluyor.Bu ne yahu?yok kafası buyuk,yok kilosu cok vs vs
Bugün nst.de yedi kişi vardık sırada ve üçünü sezaryene yolladılar. Diğerlerini görmedim. Sebeplerini bilmiyorum neden sezaryen olduklarının ama gelen gidiyor gibiydi..

Cnm okuyorum yasadiklarini ya biz bu doktorari inanmiyacaksak ne olcak halimiz yaa neysekii iyisinnn evdesinnn insaAllah atlatirsin

Bu arada en tembel benim sanırım hala hastane çantam tam hazır degil sizler neler koydunuz kızlar ya az öz olsun ev yakın ztn lazım
Olursa getirirler normal
Olursa ins bir gece kalırız. Oglumda canta daki cogu seyi
Kullanmamıştık sanki bu sefer o kadar doldurmayacağım

Zaten yaşadığımız belirsizlik ister istemez belli ölçüde stres yaratıyor bir de böyle çirkin olaylar yaşamak büyük talihsizlik. Şimdilik bu olayı hatırlayıp hatırlayıp kendini ve bebeği üzmeyi bırak ama en yakın zamanda hastane yönetimine şikayet et canım.
En azından bir uyarı alsalar başka anne adaylarına bınu yaşatmakta hoyratça davranmazlar.

Aynı canım bizimde ev yakın o yüzden abartmadim temelde ne lazımsa onları koydum sadece.
Bebise; iki tane alt üst takım, bir tulum, zıbın, eldiven, şapka. Battaniye, ıslak mendil, bez.
Kendime; pijama takımı, gecelik, alt üst eşofman. Hastaneden çıkarken giymeye kıyafet. İç çamaşırı, corap, bakım malzemeleri, hasta bezi, terlik, havlu, peçete.
Suan bu kafayla ancak bunlar geldi aklıma:)

Hastane sahibinin ortağı sayılır canım. En eski iki doktor bunlar. O yüzden köpek köpeği ısırmaz. Şikayet etsem ben mimli olurum kesin. Ben bunda da bir hayır vardır düşüncesindeyim. Devlete gitmeme vesile oldu, belki doğumu bile devlette yapicam.

Ooo o zaman haklısın. Kimi kime şikayet edeceksin. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
BaZı özel hastaneler devlet hastanesinden beter.
Devlet hastaneleri daha güvenilir bazı durumlarda

Anladm aktif kanama gibi degil yani.o gelir gelmez doktora gitmek gerekirmi sizce
yok canım doktora gitmen gerekmez, benim nişanım da geldi üstüne 1 cm açılmam var, evdeyim yani sorun yok. Gitmen gereken durumlar yazıyor zaten internette bile yazıyor, aşırı kanama, su patlaması, sancıların düzenli gelmesi..vs.

Canım ben ilk dogumumda 3 cm acıklıkla bekledim. Bir hafta sonra gittigimde 4 cm ile doguma girdim.
3 cm le bir hafta gerçktn bu doğum olayı çok farklı.

Bugün nst.de yedi kişi vardık sırada ve üçünü sezaryene yolladılar. Diğerlerini görmedim. Sebeplerini bilmiyorum neden sezaryen olduklarının ama gelen gidiyor gibiydi..
Bişey soracağm yani tmm özelde var bu mantk ama yani ne biliyim doktorla alakalı bnce ya yani sormamşmıydnz kmseye bu doktora gtmedn önce.Bende özeldeym mesela ama bizm doktorda aksine sezeryana almıyomuş gerçktn gerekmedikçe.hastanede çalışn arkdşmdn öğrndm ve onun için seçtm bu doktoruda.İzinde olmasıda kötü olmş cidden bnde ondn korkuyorm bu gittiğimde sorcm .sonçta doktorda bi şekilde izne gidebilir yani bana denk gelmese başka hastasına denk geliyosur heralde ama yönlendirmeyi yapması lazm sanrm gtmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…