- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.361
ay hadi Allah bi avazda kurtarsın canımmm.. Sezaryan mı olacak? Sancın mı tuttu ne oldu yaazzGünaydın kızlar, ben Doğuma gidiyorum birazdan, şans dileyin:)
valla bunları gördükçe özelde doğurmaktan bende vazgeçicem sanırım,Kızlar eşimin telefonundan giriyorum alıntayamiyorum mesajları tek tek. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, uzak bile olsak desteğiniz yanımda hep. Böyle zamanda insan o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki..
Akşam hastanede olanlar esimide benide çok gerdi. Dahasini anlatmadım bile. Gerekte yok zaten çoğumuzun bildiği muameleler.
Şimdi eve geldik. İdrarda hafif bir enfeksiyon çıktı ki bende kronik zaten. O yüzden de kültür aldı normal doğum sırasında sıkıntı yaratacak bir üreme olup olmadığına bakılması açısından. Sabah doktorum usg ile bakıp hiç açılman yok diyodu, ama devlette alttan baktılar ve bir parmak dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Belki doğuma da devlete gidebilirim.
hala uyuyamayanlardanım üstelik gözlerim faltaşı gibiSabah 4 te uyananlarda bugun
aynen bu gidişle kafayı yiycemmmmHala uykunun gelmesini bekleyen ben :)
Allah sağlıkla kavuştursun sizi. Sezeryan mı tarihimiz aynı gözüküyor heyecanlandımGünaydın kızlar, ben Doğuma gidiyorum birazdan, şans dileyin:)
Sagolasin CNm bence cok idealAynı canım bizimde ev yakın o yüzden abartmadim temelde ne lazımsa onları koydum sadece.
Bebise; iki tane alt üst takım, bir tulum, zıbın, eldiven, şapka. Battaniye, ıslak mendil, bez.
Kendime; pijama takımı, gecelik, alt üst eşofman. Hastaneden çıkarken giymeye kıyafet. İç çamaşırı, corap, bakım malzemeleri, hasta bezi, terlik, havlu, peçete.
Suan bu kafayla ancak bunlar geldi aklıma:)
Ay hadi sagsalim alin insaallah kucaginiza yavrunuzu :) darısı bizeGünaydın kızlar, ben Doğuma gidiyorum birazdan, şans dileyin:)
Benim de şimdi ki doktorum Aysel Hanim. Çok samimi ,ilgili,umarim sorunsuz doğumlarımız olur.sizin doğumunuz sezaryen mi oldu? Bu 2. Hamileliginiz mi?
Stres mi yapıyoruz acaba bilinçaltımızda ondan mı boyle oluyorHala uykunun gelmesini bekleyen ben :)
Ya bilinçaltımızda doğumu mu düsünüyoruz sürekli kafaya takıyoruz ondan mı uyku düzenimiz bu kadar bozuldu acaba?valla bunları gördükçe özelde doğurmaktan bende vazgeçicem sanırım,
hala uyuyamayanlardanım üstelik gözlerim faltaşı gibi
aynen bu gidişle kafayı yiycemmmm
Surekli bas agrisi ile sacma sapan saatlerde uyaniyorum...Ben uykum olduğu halde resmen hortluyorumartık uyumak istiyorum ama hiç uykum yokgünler geçmiyooo
Bende yürüyemiyorum ve bacaklarımı iki yana açamıyorum canım, sebebi bebeğin seviye olarak aşağı inmesi.. Bende bulantı yok.Merhaba kızlar.ya ben dünde yazmıştım felaket Şekilde vajinamın kemikleri agrıyor. Sızdede var mı ? Yürüyemiyorum doğru dürüst acayip agrıyo.zaten 1 haftadan fazla sabahları kalktığımda kusuyorum basa döndüm sanki.ınternette okudum son zamalar kusmalar rahim ağzının açılmasının Göster gesıymıs. Ya su evi bi taşısaydık yarın başka bısey ıstemıyorum, ondan sonra gelecekse gelişim bızım kızım.
Canım ben de öyle bir ağrı yok ama doğum yaklaştı diye oluyodur hepsi.. dikkat et canım taşınacaksınız da Allah korusun inşallah geçer ağrıların rahatça taşınırsın kafan rahat eder de öyle gelir bebişin :)Merhaba kızlar.ya ben dünde yazmıştım felaket Şekilde vajinamın kemikleri agrıyor. Sızdede var mı ? Yürüyemiyorum doğru dürüst acayip agrıyo.zaten 1 haftadan fazla sabahları kalktığımda kusuyorum basa döndüm sanki.ınternette okudum son zamalar kusmalar rahim ağzının açılmasının Göster gesıymıs. Ya su evi bi taşısaydık yarın başka bısey ıstemıyorum, ondan sonra gelecekse gelişim bızım kızım.
Ay tarihlerimiz aynı bende heycan yaptım o yüzden ...suyun geldi birden gece 4 de yazmışsın.Günaydın kızlar, ben Doğuma gidiyorum birazdan, şans dileyin:)
Onun da planlı sezaryendi canım,kanin da pıhtılaşma olduğunu yazmıştı,sagsalim alsın kucağına bebisi inşaallah,hepimiz saglikla alalım:)Ay tarihlerimiz aynı bende heycan yaptım o yüzden ...suyun geldi birden gece 4 de yazmışsın.
Gözaydınlığıyla haberlerin olsun inşallah hadi bakalım bekliyoruz
Benm sezaryen olup olmayacağı salı günü belli olcak çatı muayenesine göre...Onun da planlı sezaryendi canım,kanin da pıhtılaşma olduğunu yazmıştı,sagsalim alsın kucağına bebisi inşaallah,hepimiz saglikla alalım:)
Senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım:)Benm sezaryen olup olmayacağı salı günü belli olcak çatı muayenesine göre...
Gece 4 de yazınca suyu geldi sandım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?