2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
valla bunları gördükçe özelde doğurmaktan bende vazgeçicem sanırım,

Sabah 4 te uyananlarda bugun
hala uyuyamayanlardanım üstelik gözlerim faltaşı gibi
Hala uykunun gelmesini bekleyen ben :)
aynen bu gidişle kafayı yiycemmmm

Sagolasin CNm bence cok ideal
Olmus Çantan bende boyle haizrlayacagim
Günaydın kızlar, ben Doğuma gidiyorum birazdan, şans dileyin:)
Ay hadi sagsalim alin insaallah kucaginiza yavrunuzu :) darısı bize

Benim de şimdi ki doktorum Aysel Hanim. Çok samimi ,ilgili,umarim sorunsuz doğumlarımız olur.sizin doğumunuz sezaryen mi oldu? Bu 2. Hamileliginiz mi?

Amin inş çok sağolun. Sizinde çok rahat olur inş.
Evet ikinci Doğumum olcak nasipse. İlki sezeryan olmuştu. Bunda normal olsun diye bekliicktk ama bebeğmn beyninde su damarı genişlemesi var. Riskli genişleme boyuntnda olmadı takip edilen dönemde ama normal Doğum denettirmem dio Aysel hnm. Nasip bakalm hayrlsı olsn

valla bunları gördükçe özelde doğurmaktan bende vazgeçicem sanırım,

hala uyuyamayanlardanım üstelik gözlerim faltaşı gibi
aynen bu gidişle kafayı yiycemmmm
Ya bilinçaltımızda doğumu mu düsünüyoruz sürekli kafaya takıyoruz ondan mı uyku düzenimiz bu kadar bozuldu acaba?

Merhaba kızlar.ya ben dünde yazmıştım felaket Şekilde vajinamın kemikleri agrıyor. Sızdede var mı ? Yürüyemiyorum doğru dürüst acayip agrıyo.zaten 1 haftadan fazla sabahları kalktığımda kusuyorum basa döndüm sanki.ınternette okudum son zamalar kusmalar rahim ağzının açılmasının Göster gesıymıs. Ya su evi bi taşısaydık yarın başka bısey ıstemıyorum, ondan sonra gelecekse gelişim bızım kızım.

Bende yürüyemiyorum ve bacaklarımı iki yana açamıyorum canım, sebebi bebeğin seviye olarak aşağı inmesi.. Bende bulantı yok. Artık doğuma daha yakınız, yani benim çok acıyo tabi, yatakta dönerken bile eşimden beni döndürmesini istiyorum düşün.. Bakalım 1 cm açıklığım haftaya ne kadar olacak ?!

Eklentiler

• fetal_station1321413075594-e1427905318180.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 66
Canım ben de öyle bir ağrı yok ama doğum yaklaştı diye oluyodur hepsi.. dikkat et canım taşınacaksınız da Allah korusun inşallah geçer ağrıların rahatça taşınırsın kafan rahat eder de öyle gelir bebişin :)

Ay tarihlerimiz aynı bende heycan yaptım o yüzden ...suyun geldi birden gece 4 de yazmışsın.
Gözaydınlığıyla haberlerin olsun inşallah hadi bakalım bekliyoruz
Onun da planlı sezaryendi canım,kanin da pıhtılaşma olduğunu yazmıştı,sagsalim alsın kucağına bebisi inşaallah,hepimiz saglikla alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…