2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar size gene bişey sorcam özellikle doğum yapmış anneler...çatı darlığı ile vajinal darlığın bir ilgisi var mı sizce?

S Sueheck canim Allah kurtarsin saglikla kavusun bebisinle :)
Bende kontrolden ciktim 3300 falan olmus +-500gramla. Cok sukur kafayi biraz ortalamis sagdaydi cunku. Dr panik yapma zamanin var sancini beklicez artik dedi. Magnezyumu sordum internette kasilmalari sancilari engelliyo diye yaziyo dedim. Bacak kramplarin ilac kullanmayinca cok olmuyosa kullanmayabilirsin dedi. Deniyim dedim kullanmayinca ne olcak.

Bende benm doktor bana ne dicek merakettim.
Aslında eskiler anlarmış yaşlılar derlemiş senin çatın dar yada geniş onlar nasıl anlıyorlardı acaba.Ondan sordum.
Zayıflıktan veya beden olarak görüntüden mi anlıyorlardı acaba eskiler
Benim bir tanıdığım var , kız 42 kiloydu doğuma 48 le gitti ona da çatın dar kesinlikle yapamasın demişlerdi. Fiziksel olarak ta etkili demekki çatı darlığı sadece vajina darlığıyla ilgili değildir sanırım :) tamda bilmiyorum ama kendi fikrim

Benimde bu ara aşırı agriyo zor yatıp kalkıyorum zorla dönüyorum yatakta ve zor yürüyorum ama bebegin aşağı indiğini sanmıyorum hala tepelerde geziyo kaburgalarimi acıtıyor yaramaz, gerçekten çok zormuş son haftalar ya

Bende benm doktor bana ne dicek merakettim.
Aslında eskiler anlarmış yaşlılar derlemiş senin çatın dar yada geniş onlar nasıl anlıyorlardı acaba.Ondan sordum.
Bence vajina darlığı ile ilgisi yok zira oldukça dardı benim ki. Oglumda çatıma baktığında Dr 3700/3800 E kadar en fazla doğurabilirsin demişti cok şaşırmaktık fizik olarakta minyon sayılırim . kalça kısmim yapısı dan belki eskiler anlıyorlardır bilemiyorum . Kız kardeşiminde bel ve kalçası cok dardı mesela Boyu benden daha uzn . ama onunda Dr 4
Kiloya kadar musait oldugunu soylemisti fkt oglu inat etti 41. Haftasi doldu gekmedi suni sancı verdiler sancılanmadı kardesim agri esigi yüksekmis .velhasıl sezeryan oldu meğer paşamız kordonu iki defa kendisine dolamış İnememiş asagiya yukardan oyle dogumu kendi haline bırakmak lazım Nasip normal
Yada digeri ..

Kesinlikle öyle bende dedim doktora hayırlısı hangisiyse o olsun dedim illa şu olsun diyemiyorum dedim.

Ne zaman geri yukarı çıktı canım . Benimde 33 e kadar tersti sonra duzeldi ama bende korkuyorum geri ters olur diye
benimde 33e kadar kafa aşağıdaydı 34 de gittim kafa yukarıdaydı tekrar 36 da kafa geri aşağıya dönmüştü ondan beri de Doğum pozisyonunda, ilk hamileliğimde de 35 e kadar kafa yukarıdaydı 36 da dönmüştü seninki de döner inşallah

Canım temizlik sürekli yapıyoruz ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…