2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimki donmustu çok şükür 5 gün once canim. Korktugum inşallah geri kafa yukarı dönmez

Ben bu sancıları cidden anlamıyorum artık gece sancıdan uyuyamadım üstelik öncekilerden çok daha şiddetliydi ama sabah kalktıktan sonra hiç gelmedi sancı, geçen günde bütün gün sancım vardı gece bişey yoktu

ben nisan anneleri grubundayim buyuk ihtimal 4nisanda sezeryan olacagim bu vajina kemikleri agrisi bendede asiri oluyor bu aralar özellikle ilk kalktigimda suan 33+0im kizimda bu agrilari son haftada falan hissetmistim cok korkuyorum

Kızlar çıktık doktordan moralim bozuldu yine. Aramızda ıletişim sorunu var ve ben bunu dile getirdim yaptığı çatı muayenesinden sonra normal doğumdan korktuğumdan bahsettim ve bu hafta alttan muayene istemedim. Tabi kendini savundu işinin ciddiyetinden falan bahsetti samimi tavrının öyle olduğunu söyledi.Bu konusma sonrasinda Bizimle doğru dürüst ilgilenmedi bile bebek yüzünü göstermiyor deyip ultrasonu çok kısa tuttu. Ben de kendimi iyi ifade edemedim galiba sadece cok hassas bir donemdeyiz ve buna gore bir muamele bekliyorum ama bi sey diyemedim doktorun yanında tutulup kalıyorum iyice dondum Kızlar son hafta doktor da değiştirilmez kendimi çok kötü hissediyorum bir an önce doğurmak istiyorum artık

Canım artık ben sizden utanıyorum sancın var demeye artık kasılmayıda bıraktım adet sancısı gibi girip çıkıyor ..ama ne düzene giriyor ne devamı geliyor seni çok iyi anlıyorum gecen gece ben bebegımi kucagıma alacagıma o kadar emındım ki..ama olmadı..

Normal canım hissettiklerin , bazen bendede oluyor . Doktorun yaklaşımı da etkiliyor tabi bizleri. Ama çok az zamanın kalmış , bu saatten sonra değiştirme imkanın varmıki zor olur senin için.
Belki doktorununda gergin bir zamanına gelmişindir.

Benimki donmustu çok şükür 5 gün once canim. Korktugum inşallah geri kafa yukarı dönmez
bende çok hareketli olduğunda tedirgin oluyordum acaba dönüyor mu tekrar siye ama son haftalardayız artık dönmezler :)

ben nisan anneleri grubundayim buyuk ihtimal 4nisanda sezeryan olacagim bu vajina kemikleri agrisi bendede asiri oluyor bu aralar özellikle ilk kalktigimda suan 33+0im kizimda bu agrilari son haftada falan hissetmistim cok korkuyorum
ikinci herhalde sizin o halde çok normal ilkinde bu ağrılar çok sonra çıkıyor sonraki hamileliklerde vucüt daha çabuk Doğuma hazırlık yapmaya başlıyor benimde üçüncü bu çatı ağrısı ta 20inci haftalarda başladı

aynı durumdayız canım bende de düzenli olsa şiddetli değil şiddetli olsa düzen yok, artık eşime bile söylemiyorum valla yüzümden anlıyor sancın mı var diyor :) korkarım yine suni sancı gerekecek bize.

Selam
Hergün okusam da aktif yazmıyorum.
Benimde akşam üstü oldu mu başlıyor herşey. ara ara sol bobregim de agrim oluyor uykudan da uyandırıyor soluma yatmak mümkün olmuyor ağarıyorken.
Sağıma yatsam döner dönmez midem ekşiyor ağzıma acı sular geliyor.
Idrarimi yaparken son bikac damlasinda bir baskı hissediyorum alt tarafta sanki içimde ne varsa dökülmüş gibi birden.
Karnım da bebek öyle bir şekil alıyor ki füze gibi elips gibi bisi o sırada nefes alması bile güç oluyor.
Ben bu şikayetleri dr söyledim.normal dedi
Nts 'ye hiç girmedim çatı muayeneside olmadım henüz.bu şikayetlerle yapması gereklimiydi.

Selam kızlar. Geçmişe bakamadım. Kv burda, bugün dışardaydık hem işlerimizi hallettik hem yürüyüş yaptık. Sizleri fazlasıyla merak ediyorum böyle bakamadıkça, inşallah iyidir herkes. Bizde durumlar aynı, sarımsı sümüksü akıntı geldi yine ama kan yoktu.. Beklemeye devam :)

Kızlar kaç gündür nezle gibiyim burnum çok tıkalı kulaklarım dahi artık nefes alamıyorum eczaneden okyanus suyu aldk sirkeli su yaptık ama anlık açılıyor burnum sonra yine tıkalı bıktım ya varmı başka önerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…