2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam :) eşimin kuzeni dogum yapmış onunda 05 Martti daha 2 gün ince konusmustum ne ağrısı vardı ne biseyi şimdi mesaj atmış ben dogum yaptım diye :) daha kızının adı bile yoktu düşünün artık :) Darısı bizlere inşAllah :)

Ben doktorumun sezaryenci olduğunu söylemedim ki canım. Arkadaş birşey yazmış, bende ondan ötürü yazdım o cevabı. Doktorumda maddi konular devreye girdiğinde tavrı değişen biri haline gelmiş. Dört sene öncesinde bu hastane ve doktorlar böyle değildi.
Yapmadıgımız gün varmı ki kuzum:) bnm evde yapcak iş kalmadıki..
y4zy4qmurum hic mesajın yok CNm oglen oldu hayırdır insaallah iyisindir belki de doğuruyor musun Suan da yoksa ??
Yok cnm kv var, dısardaydık
Benim nişanın devamı geldi nstye gel dedi doktor. Çok tedirgin hissediyorum
Aynı durumu yaşamışız canım hayırlısı hakkımızda
y4zy4qmurum uzun zamandır girmedin canım.Doğurduğunu düşünmeye başlıyorum ?
Giremedim kuzum, kv var pek bakamıyorum

Dün bende ciddi anlamda gerildim doktorumun ettiği laflara. Son zamanlarda insan napıcanı nereye gideceğini şaşırıyor. Bizde o çaresizlikle devlete gittik. Daha önce gitmiştik iki kere ama ilgilenilmemişti. Bu kez gayet iyi geçti. Özeldeki dr cumartesiye randevu verdi, o zamana kadar bebiş doğacak olursa belki durumda bir sıkıntı olmazsa devlette yaparım doğumu diye düşünüyorum. Dr halimizden anlamadıktan sonra, doğuma gelmicek olduktan sonra ne anlamı kalıyor devletten? Hakkımızda hayırlısı olsun.
Maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah:) 5 mart diyince bi heyecan hissetmedim desem yalan olur:)

Valla benimde aklıma direk sen ve Y Yeni ben lazim geldi . Kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor sizin yine agriniz falan oluyor onun hic biseymi yoktu bianda dogum yapmış şok oldum :) hadi bakalım yakında sizden de iyi haberler duymak nasip olur inşAllah :)

Benim gibi altta baskı hissetmeyen varmı herkes hissettiginden bahsediyor benim alt taraf turp gibi ne çatı ağrısı ne vajinada batma acaba dogumummu geç olcak diye kuruntu yapiyorum yoksa o belirtiye bakmazmiki bu sekilde dogururmuyum

Canım inşaAllah bende şaştım kaldım vardır bundada hayır sağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ...Rabbim selamet versin bizlere..ben sancılarımıza kasılmalarımıza rağmen devamı gelmemesine sasırıyorum..sanki doğuma gidecek gibi oluyoruz biranda kesiliyor ....

Hayırlısıyla inşallah canım. Bende sancılar olup geçiyor. Öyle anlık seyler yani, sevinemiyorum bile:) hayırlısı sağlıklısı hepimiz için inşallah

İyi akşamlar hanımlar... Bende çok bakamadım bugün foruma.
Bişey danışmak istiyorum sizlere , üç dörtgündür belimde zonklama tarzı ritmik ağrılar var nefes bile aldırmayan . Ama iki dakika kadar ancak sürüyor devamı gelse durdurmaz o derece...
Daha önce kız bebek doğuran anneler , doğumunuz başladığında sancılarınız belinizden mi giriyordu ? Kasıklardan mı?
Doğum belirtisimi yalancı ağrılar mı bilemedim. Oğullarımın ikisündede kasıklardan başlayıp , tüm karnıma yayılmıştı benim sancılarım...

Karnimin yanlarindan geliyordu benim canim ustten alta

Canım şimdi konuştum kızla kontrole diye gitmiş bebek geriden geliyor alalım demiş normal doğuma uğraşmışlar olmamış sezryana almışlar . Yani Rabbimden başka kimse bilemez ne olacağını . Kizin hiç bir sikayetide yoktu :) Ama ben hissediyorum bu hafta sanki sizlerden de iyi şeyler duyacakmisiz gibi :) sizin bbebislerbiraz inatçı ama olsun :)

Masallah,darisi tüm bekleyenlere,bebisin sağlık durumu nasilmis canım,geriden dedin ya kuveze falan girmiş mi

Canım aslında norrmalız 41 artı da bile gelen var ama bizim sıkıntı çok nasıl inan son 1 saatte 5 kere adet sancısı gibi girip çıktı çok zorluyor..ama devamlılık yok...buda sürekli bizi doguracakmış gibi hissttiriyor

Tahmin edebiliyorum canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah . Böyle agrilarla beklemek zordur tabiki bir an ince Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah . Bol bol hareket et lütfen gerçi eminim ediyorsundur da

Bende anlamadım canim kilosunuda daha az bekliyormuş doktorlar ama maşAllah yine iyi bence kilosu
Bu doktorların hangi dediği çıkıyor acaba,benim de çok yakın bi arkadaşım 36 dan itibaren gelişimi durdu dediler kız direndi,41.haftada normal doğum yaptı bebek de 2900 du gayet gelişmiş yani sadece minyonmus

Ama bu da ayrı bi cesaret yani ben olsam bekleyemezdim bebeğe bisey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…