- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.421
Ben doktorumun sezaryenci olduğunu söylemedim ki canım. Arkadaş birşey yazmış, bende ondan ötürü yazdım o cevabı. Doktorumda maddi konular devreye girdiğinde tavrı değişen biri haline gelmiş. Dört sene öncesinde bu hastane ve doktorlar böyle değildi.Bişey soracağm yani tmm özelde var bu mantk ama yani ne biliyim doktorla alakalı bnce ya yani sormamşmıydnz kmseye bu doktora gtmedn önce.Bende özeldeym mesela ama bizm doktorda aksine sezeryana almıyomuş gerçktn gerekmedikçe.hastanede çalışn arkdşmdn öğrndm ve onun için seçtm bu doktoruda.İzinde olmasıda kötü olmş cidden bnde ondn korkuyorm bu gittiğimde sorcm .sonçta doktorda bi şekilde izne gidebilir yani bana denk gelmese başka hastasına denk geliyosur heralde ama yönlendirmeyi yapması lazm sanrm gtmeden.
Yapmadıgımız gün varmı ki kuzum:) bnm evde yapcak iş kalmadıki..Y Yeni ben lazimy4zy4qmurum kızlar doğurmak istiyorsaniz temizlik yapın kasilmalari baslatiyor gerçekten . Dün 3 saat boyunca 3 veya 5 dk da bi Karnım kasiliyodu günüm olsaydi herhalde dogurmustum dün akşama kadar yatak odası temizligi yaptım çok şükür geçti kasilmalarim
Yok cnm kv var, dısardaydıky4zy4qmurum hic mesajın yok CNm oglen oldu hayırdır insaallah iyisindir belki de doğuruyor musun Suan da yoksa ??
Aynı durumu yaşamışız canım hayırlısı hakkımızdaBenim nişanın devamı geldi nstye gel dedi doktor. Çok tedirgin hissediyorum
Giremedim kuzum, kv var pek bakamıyorumy4zy4qmurum uzun zamandır girmedin canım.Doğurduğunu düşünmeye başlıyorum ?
Dün bende ciddi anlamda gerildim doktorumun ettiği laflara. Son zamanlarda insan napıcanı nereye gideceğini şaşırıyor. Bizde o çaresizlikle devlete gittik. Daha önce gitmiştik iki kere ama ilgilenilmemişti. Bu kez gayet iyi geçti. Özeldeki dr cumartesiye randevu verdi, o zamana kadar bebiş doğacak olursa belki durumda bir sıkıntı olmazsa devlette yaparım doğumu diye düşünüyorum. Dr halimizden anlamadıktan sonra, doğuma gelmicek olduktan sonra ne anlamı kalıyor devletten? Hakkımızda hayırlısı olsun.Kızlar çıktık doktordan moralim bozuldu yine. Aramızda ıletişim sorunu var ve ben bunu dile getirdim yaptığı çatı muayenesinden sonra normal doğumdan korktuğumdan bahsettim ve bu hafta alttan muayene istemedim. Tabi kendini savundu işinin ciddiyetinden falan bahsetti samimi tavrının öyle olduğunu söyledi.Bu konusma sonrasinda Bizimle doğru dürüst ilgilenmedi bile bebek yüzünü göstermiyor deyip ultrasonu çok kısa tuttu. Ben de kendimi iyi ifade edemedim galiba sadece cok hassas bir donemdeyiz ve buna gore bir muamele bekliyorum ama bi sey diyemedim doktorun yanında tutulup kalıyorum iyice dondumKızlar son hafta doktor da değiştirilmez kendimi çok kötü hissediyorum bir an önce doğurmak istiyorum artık
Maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah:) 5 mart diyince bi heyecan hissetmedim desem yalan olur:)Ya kızlar nasıl mutlu oldum anlatamam :) eşimin kuzeni dogum yapmış onunda 05 Martti daha 2 gün ince konusmustum ne ağrısı vardı ne biseyi şimdi mesaj atmış ben dogum yaptım diye :) daha kızının adı bile yoktu düşünün artık :) Darısı bizlere inşAllah :)
Valla benimde aklıma direk sen ve Y Yeni ben lazim geldi . Kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor sizin yine agriniz falan oluyor onun hic biseymi yoktu bianda dogum yapmış şok oldum :) hadi bakalım yakında sizden de iyi haberler duymak nasip olur inşAllah :)Dün bende ciddi anlamda gerildim doktorumun ettiği laflara. Son zamanlarda insan napıcanı nereye gideceğini şaşırıyor. Bizde o çaresizlikle devlete gittik. Daha önce gitmiştik iki kere ama ilgilenilmemişti. Bu kez gayet iyi geçti. Özeldeki dr cumartesiye randevu verdi, o zamana kadar bebiş doğacak olursa belki durumda bir sıkıntı olmazsa devlette yaparım doğumu diye düşünüyorum. Dr halimizden anlamadıktan sonra, doğuma gelmicek olduktan sonra ne anlamı kalıyor devletten? Hakkımızda hayırlısı olsun.
Maşallah, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah:) 5 mart diyince bi heyecan hissetmedim desem yalan olur:)
Canım inşaAllah bende şaştım kaldım vardır bundada hayır sağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ...Rabbim selamet versin bizlere..ben sancılarımıza kasılmalarımıza rağmen devamı gelmemesine sasırıyorum..sanki doğuma gidecek gibi oluyoruz biranda kesiliyor ....Valla benimde aklıma direk sen ve Y Yeni ben lazim geldi . Kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor sizin yine agriniz falan oluyor onun hic biseymi yoktu bianda dogum yapmış şok oldum :) hadi bakalım yakında sizden de iyi haberler duymak nasip olur inşAllah :)
Hayırlısıyla inşallah canım. Bende sancılar olup geçiyor. Öyle anlık seyler yani, sevinemiyorum bile:) hayırlısı sağlıklısı hepimiz için inşallahValla benimde aklıma direk sen ve Y Yeni ben lazim geldi . Kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor sizin yine agriniz falan oluyor onun hic biseymi yoktu bianda dogum yapmış şok oldum :) hadi bakalım yakında sizden de iyi haberler duymak nasip olur inşAllah :)
Karnimin yanlarindan geliyordu benim canim ustten altaİyi akşamlar hanımlar... Bende çok bakamadım bugün foruma.
Bişey danışmak istiyorum sizlere , üç dörtgündür belimde zonklama tarzı ritmik ağrılar var nefes bile aldırmayan . Ama iki dakika kadar ancak sürüyor devamı gelse durdurmaz o derece...
Daha önce kız bebek doğuran anneler , doğumunuz başladığında sancılarınız belinizden mi giriyordu ? Kasıklardan mı?
Doğum belirtisimi yalancı ağrılar mı bilemedim. Oğullarımın ikisündede kasıklardan başlayıp , tüm karnıma yayılmıştı benim sancılarım...
Gerçek sancılarda öyleymiş diye okudum şimdi alt karından değilde üstten girip devamlı olunca gerçekmiş. TşklerKarnimin yanlarindan geliyordu benim canim ustten alta
Canım şimdi konuştum kızla kontrole diye gitmiş bebek geriden geliyor alalım demiş normal doğuma uğraşmışlar olmamış sezryana almışlar . Yani Rabbimden başka kimse bilemez ne olacağını . Kizin hiç bir sikayetide yoktu :) Ama ben hissediyorum bu hafta sanki sizlerden de iyi şeyler duyacakmisiz gibi :) sizin bbebislerbiraz inatçı ama olsun :)Canım inşaAllah bende şaştım kaldım vardır bundada hayır sağlıkla sıhhatle alalım kucagımıza ...Rabbim selamet versin bizlere..ben sancılarımıza kasılmalarımıza rağmen devamı gelmemesine sasırıyorum..sanki doğuma gidecek gibi oluyoruz biranda kesiliyor ....
Masallah,darisi tüm bekleyenlere,bebisin sağlık durumu nasilmis canım,geriden dedin ya kuveze falan girmiş miCanım şimdi konuştum kızla kontrole diye gitmiş bebek geriden geliyor alalım demiş normal doğuma uğraşmışlar olmamış sezryana almışlar . Yani Rabbimden başka kimse bilemez ne olacağını . Kizin hiç bir sikayetide yoktu :) Ama ben hissediyorum bu hafta sanki sizlerden de iyi şeyler duyacakmisiz gibi :) sizin bbebislerbiraz inatçı ama olsun :)
Canim bu zamana kadar yoktu gerilik en son ki kontrolünde demişler . Yok çok şükür iyiymiş ikiside 2.950 gr doğmuş fıstık :)Masallah,darisi tüm bekleyenlere,bebisin sağlık durumu nasilmis canım,geriden dedin ya kuveze falan girmiş mi
Maşallah Allah analı babalı büyütsün canım kilosu iyimis aslında neye göre karar veriyorlar gerilige acaba ?Canim bu zamana kadar yoktu gerilik en son ki kontrolünde demişler . Yok çok şükür iyiymiş ikiside 2.950 gr doğmuş fıstık :)
Canım aslında norrmalız 41 artı da bile gelen var ama bizim sıkıntı çok nasıl inan son 1 saatte 5 kere adet sancısı gibi girip çıktı çok zorluyor..ama devamlılık yok...buda sürekli bizi doguracakmış gibi hissttiriyorCanım şimdi konuştum kızla kontrole diye gitmiş bebek geriden geliyor alalım demiş normal doğuma uğraşmışlar olmamış sezryana almışlar . Yani Rabbimden başka kimse bilemez ne olacağını . Kizin hiç bir sikayetide yoktu :) Ama ben hissediyorum bu hafta sanki sizlerden de iyi şeyler duyacakmisiz gibi :) sizin bbebislerbiraz inatçı ama olsun :)
Masallah öyleyse Allah bağışlasın:)Canim bu zamana kadar yoktu gerilik en son ki kontrolünde demişler . Yok çok şükür iyiymiş ikiside 2.950 gr doğmuş fıstık :)
Bende anlamadım canim kilosunuda daha az bekliyormuş doktorlar ama maşAllah yine iyi bence kilosuMaşallah Allah analı babalı büyütsün canım kilosu iyimis aslında neye göre karar veriyorlar gerilige acaba ?
Tahmin edebiliyorum canimCanım aslında norrmalız 41 artı da bile gelen var ama bizim sıkıntı çok nasıl inan son 1 saatte 5 kere adet sancısı gibi girip çıktı çok zorluyor..ama devamlılık yok...buda sürekli bizi doguracakmış gibi hissttiriyor
Bu doktorların hangi dediği çıkıyor acaba,benim de çok yakın bi arkadaşım 36 dan itibaren gelişimi durdu dediler kız direndi,41.haftada normal doğum yaptı bebek de 2900 du gayet gelişmiş yani sadece minyonmusBende anlamadım canim kilosunuda daha az bekliyormuş doktorlar ama maşAllah yine iyi bence kilosu
Ama bu da ayrı bi cesaret yani ben olsam bekleyemezdim bebeğe bisey olur diyeBu doktorların hangi dediği çıkıyor acaba,benim de çok yakın bi arkadaşım 36 dan itibaren gelişimi durdu dediler kız direndi,41.haftada normal doğum yaptı bebek de 2900 du gayet gelişmiş yani sadece minyonmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?