2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım teşekkür ederim .masallah tosuncuk biraaz 3950 gr maşallah .
Iri olduğu ve açılmam olmadığı için suni şancı ile başlatıldı doğum.
Maşallah canim benimde oyle olcak sanirim ilk dogummu bu senin cok zorlandin mi bende israrla normal istiyom da

Daydream_ oncelikle hayırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adina ve darisi basimiza :) dogumu devlette mi ozelde mi yaptin cnm zorlandinmi

y4zy4qmurum Allah yardimcin olsun canim soyle düşün bu son gun bundan sonra bi daha olmayacak bu ağrılar bittiğinde inanılmaz rahatliycaksin
İnşallah canım. 5 cm oldu şükür. Yarısı gitti Allhın izniyle. Bundan sonra hızlı ilerler inşallah.

Ayyy çok heyecanlı. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Önce L LaleZar86 y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim 'ye. Sonra bizlere.. Hadi bakalım

Ay hadi gözün aydın iyi olmanıza sevindim bebiş geldi çok şükür

Aiii inanmiorum agliorum suannn mutuluktann aii bak guzel odu dogum bencee kolayy zor degil bukadar olcak galiba degilmiiii nasilsin anlat bizedeee

Ay çok duygulandım :) maşAllah size annesi :) Rabbim sağlıkla buyutmeni nasip etsin inşAllah :)

Canım gözün aydın.bebeginiz hosgelmis.rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…