2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
benim diğer doğumlarda hiç sancım yoktu suyum geldiği için gittim ikisinde de sancı gelmesini bekledim orda saatlerce gelmeyince taktılar suniyi, bu sefer en azından sancı var diyorum ama bununda devamı gelmiyor. Neyse hayırlısıyla doğuralımda sunidende korkmuyorum en azından o sancılar gelince bir işe yaradığını biliyorsun Doğuma yaklaştığını hissediyorsun

Aynen sırf sancılar dıklassın diye yürüyerek geldim hastaneye ve hastane içinde volta atıyorum alt tarafta bir baskı bir sancı var ama bununla doğum olmaz dıyotum Allaha emanetız canım ..kacsın bizim kızlar nereye kadar en fazla bir haftaları var

gözünüz aydın canım .Rabbim hayırlı evlat eylesin cennet vesileniz olsun..

canim cok tebrik ederim cok mutlu oldum darisi basimiza musait olunca mutlaka son yaşadıklarıni bizimle paylas nolur cok ihtiyacımız var ve senin gibi normal istiyoruzm

Mevla, şehitlerimizin şehâdetini kabul etsin; bağrına kor ateş düşen analara, babalara, eşlere, babasız kalan yavrulara sabırlar versin; yaralılarımıza acil şifalar ihsan eylesin; zalimlere fırsat vermesin; birliğimize, dirliğimize kastedenleri zelil etsin; mehmetlerimizi mansur ve muzaffer eylesin!
Cumanın bereketinden istifade edenlerden olmak ümidiyle hayırlı Cumalar..

kizlar umidinizi kaybetmeyim belki bu srger dogumunuz kolay olacak insallah Allahin izniyle o yuzden agriniz az olabilir insallah

Kızlar dün sabahtan beri belimde geçmeyen bir ağrı var. Bazen hafif adet ağrısı gibi oluyor. Düzensiz kasılma da oluyor. Bu açılma belirtisi olabilir mi

Kızlar dün sabahtan beri belimde geçmeyen bir ağrı var. Bazen hafif adet ağrısı gibi oluyor. Düzensiz kasılma da oluyor. Bu açılma belirtisi olabilir mi
Aynısı bendede var iki gecedir bel agrisindan uyuyamiyorum kasılma zaten hep oluyo ara ara sonra geçiyo .açma olayı bence doğum basladiginda olur .dogumdan önce en fazla 2 3 cmlik bi açıklık oluyo bazen ama sancı olmayınca doğum baslamiyor. Bide açılma olmasi için bebegin alta baskı yapmali sende baskı varmı ? Benimki daha tepelerde geziyo:)

Marta neguzel geldi masallah bebekler doldu aii melek mis kokulu
Hayirlis cnm öleymis neguzell bak kokla bizede dua etseydiniz
çok şükür, Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah canim, ağrısız doğum olsun, bebisiniz de analı babalı sağlıkla büyüsün yuvanıza daha da mutluluk katsın canim

Cok sukur kurtuldun canim gozumuz aydin rabbim anali babalu büyütsün darisi bizlere insallah

Daydream_ oncelikle hayırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adina ve darisi basimiza :) dogumu devlette mi ozelde mi yaptin cnm zorlandinmi
çok sağol canim, Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin, hayırlı bir şekilde gelsin.
özelde yaptım çalıştığım şirketin özel sigorta anlaşması olduğu için. çok anlatmak istemiyorum korkmasın arkadaşlar diye ama doğum sancısı gerçekten şiddetli sabah başladı ağrılar 12 saat bekledim daha bekleseydim en az bi 6 saat daha bekleyecektim tam açılma icin ama bebek sıkıntıya girecekti dr.un söylediğine göre, bir turlu kanala inemedi.oyuzden sezaryen oldu mecburen. sezaryenin de zorluklarını biliyorum az çok çevreden, sanırım 1 2 hafta eğilip kalkarken zorlanicam dikişler atana kadar ama napalim hayırlısı boyleymis. herkesin ağrı eşiği ve koşulları farklı eğer normal istiyorsanız o çok daha sağlıklı aslında.

Amin cnm onlar ölmedi efendimize komsu ama kalanlara sabir ver Rabbim

gunaydın kızlarrr ... dun doktor kontrolum vardı, cok sukur hersey yolunda gıdıyor, bır guzel poz verdı teyzelerı gorsenızz opucuk atarken resemn :):) dudaklarını buzusturmustu cok tatlıydııı, gecen ay hıc gostermemıs ellerıyle kapatmıstı yuzunu ama bu ay cok guzel gorduk.. masallah masallah dıyorum her baktıgımdaaa.... bu arada bızım paşa 3100 gram olmuss teyzelerii.. bır ay da bır kılo almıs.. sizlerin durumu nasıl canlarrr, bakalım bugun kım mucizesini kucagına alacakk...hepınızı cok opuyorum kızlarrr...

Canım çook sevindim maşallah size.
Atlattınız çok şükür ikinizde. Aramıza hoşgeldi minik prenses. Rabbim bundan sonrasında bir ömür sağlıkla huzurla ağız tadıyla büyütmeni nasip etsin yavrularını...
Küçük beyi öpüyorum , yenidoğan meleğide bizim yerimize bolca kokla inşallah... Bol sütlü , gazsız günler dilerim bacım...
y4zy4qmurum

Kızlar düzenli sancın cıktı eğer açılma varsa doğum haneye yollıycak
Ay hadi inşallah önemli olan zaten düzenli sancı gelmesi :) sancı geldikçe açılma yapıyor .haber ver bize acilmadan sonra inşallah acilmistiraçılma yoksada sıkma canını sancı baslamis bu gece olur seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…