- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.621
benim diğer doğumlarda hiç sancım yoktu suyum geldiği için gittim ikisinde de sancı gelmesini bekledim orda saatlerce gelmeyince taktılar suniyi, bu sefer en azından sancı var diyorum ama bununda devamı gelmiyor. Neyse hayırlısıyla doğuralımda sunidende korkmuyorum en azından o sancılar gelince bir işe yaradığını biliyorsun Doğuma yaklaştığını hissediyorsunTaöam inşaAllah ama hıc umudum yok bize suni sancı yolu gözüktü sanki canısı ..günümüz u tamamlayıp sunıyle doguracagız ınsaAllah.beni hep boyle oluyor sancılar hıc sıklasmıyordu dıger dogumlardada
Aynen sırf sancılar dıklassın diye yürüyerek geldim hastaneye ve hastane içinde volta atıyorum alt tarafta bir baskı bir sancı var ama bununla doğum olmaz dıyotum Allaha emanetız canım ..kacsın bizim kızlar nereye kadar en fazla bir haftaları varbenim diğer doğumlarda hiç sancım yoktu suyum geldiği için gittim ikisinde de sancı gelmesini bekledim orda saatlerce gelmeyince taktılar suniyi, bu sefer en azından sancı var diyorum ama bununda devamı gelmiyor. Neyse hayırlısıyla doğuralımda sunidende korkmuyorum en azından o sancılar gelince bir işe yaradığını biliyorsun Doğuma yaklaştığını hissediyorsun
Kızlar 06.40 da kavuştum meleğime binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Şuan hemşire bekliyorum muayene edip odaya çıkarıcak. 2950 gram maşallah, ikimizde iyiyiz şükür:)
Rabbim hepinizi sağlıcakla kavuştursun inşallah
canim cok tebrik ederim cok mutlu oldum darisi basimiza musait olunca mutlaka son yaşadıklarıni bizimle paylas nolur cok ihtiyacımız var ve senin gibi normal istiyoruzmKızlar 06.40 da kavuştum meleğime binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Şuan hemşire bekliyorum muayene edip odaya çıkarıcak. 2950 gram maşallah, ikimizde iyiyiz şükür:)
Canım gece kasılmalar hafifledi uyıdum sabah kalktığında belımde ve kasıgımda adet sancısı gibi bı ağrı vardı evı topladım hastaneye yürüyerek geldim zsimdi sancın var ama aman aman değil yine hüsran olacakmış gibi hissediyorum
kizlar umidinizi kaybetmeyim belki bu srger dogumunuz kolay olacak insallah Allahin izniyle o yuzden agriniz az olabilir insallahTaöam inşaAllah ama hıc umudum yok bize suni sancı yolu gözüktü sanki canısı ..günümüz u tamamlayıp sunıyle doguracagız ınsaAllah.beni hep boyle oluyor sancılar hıc sıklasmıyordu dıger dogumlardada
Aynısı bendede var iki gecedir bel agrisindan uyuyamiyorum kasılma zaten hep oluyo ara ara sonra geçiyo .açma olayı bence doğum basladiginda olur .dogumdan önce en fazla 2 3 cmlik bi açıklık oluyo bazen ama sancı olmayınca doğum baslamiyor. Bide açılma olmasi için bebegin alta baskı yapmali sende baskı varmı ? Benimki daha tepelerde geziyo:)Kızlar dün sabahtan beri belimde geçmeyen bir ağrı var. Bazen hafif adet ağrısı gibi oluyor. Düzensiz kasılma da oluyor. Bu açılma belirtisi olabilir mi
amin inşallah hepimizin çok saol canimHayırlı olsun canım sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah:)
İnşallah canım neyi duymak istiyorsan onunla dön inşallahBu mübarek günde dualarımdasınız ve dualarınıza talibim hanımlar.. Öğleden sonra kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle dönerim
çok şükür, Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah canim, ağrısız doğum olsun, bebisiniz de analı babalı sağlıkla büyüsün yuvanıza daha da mutluluk katsın canimMarta neguzel geldi masallah bebekler doldu aii melek mis kokulu
Hayirlis cnm öleymis neguzell bak kokla bizede dua etseydiniz
Cok sukur kurtuldun canim gozumuz aydin rabbim anali babalu büyütsün darisi bizlere insallahKızlar 06.40 da kavuştum meleğime binlerce kez şükürler olsun Rabbime. Şuan hemşire bekliyorum muayene edip odaya çıkarıcak. 2950 gram maşallah, ikimizde iyiyiz şükür:)
çok sağol canim, Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin, hayırlı bir şekilde gelsin.Daydream_ oncelikle hayırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adina ve darisi basimiza :) dogumu devlette mi ozelde mi yaptin cnm zorlandinmi
Amin cnm onlar ölmedi efendimize komsu ama kalanlara sabir ver RabbimMevla, şehitlerimizin şehâdetini kabul etsin; bağrına kor ateş düşen analara, babalara, eşlere, babasız kalan yavrulara sabırlar versin; yaralılarımıza acil şifalar ihsan eylesin; zalimlere fırsat vermesin; birliğimize, dirliğimize kastedenleri zelil etsin; mehmetlerimizi mansur ve muzaffer eylesin!
Cumanın bereketinden istifade edenlerden olmak ümidiyle hayırlı Cumalar..
Ay hadi inşallah önemli olan zaten düzenli sancı gelmesi :) sancı geldikçe açılma yapıyor .haber ver bize acilmadan sonra inşallah acilmistirKızlar düzenli sancın cıktı eğer açılma varsa doğum haneye yollıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?