- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.561
Nst.deyken zordu canım. Yürür haldeyken daha kolay geliyor bana. Eve geldim simdi az daha beklemek istiyorum hayırlısıyla.Evet yaa yatmak zorunda misinn kalksan yürüsen filan sanci yatarak cok zor
Ohhh Masallah barekallah normal oldu dimi
Dogum dikişin cok oldu mu nasildi kacinci doğumdu senin ?
Hadi bakalım iyi yapmissin yarin öğlene insaallah gelir kuzun kendi sancınla olursa. Gerci 5 cm den sonra hızlanıyor suyunu patlatırsa Dr daha hızlıNst.deyken zordu canım. Yürür haldeyken daha kolay geliyor bana. Eve geldim simdi az daha beklemek istiyorum hayırlısıyla.
Marta neguzel geldi masallah bebekler doldu aii melek mis kokulukızlar selam ben de minik oğlumu bugun kucağıma aldim Allah a binlerce kez şükürler olsun. bekleyen tüm arkadaşlara ve bebisi doganlara Allah kolaylık versin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünler hayırlı evlatları olsun inşallah.
normal doğum çok istedim 4 cm açıklığa ulaştık ancak başı bir türlü kanala girmedi kalp atışları dusmeye basladi. meğerse kordon dolanmış acilen sezaryene alındım, epidural istiyordum en azından ama bekletip riske atmak istemedi doktorum oyuzden genel anestezi oldum. tahmin ettiğimden farklı oldu doğum yine de hayırlısı boyleymis diyorum çok şükür sağlıklıyiz. görüşmek üzere
Hayırlı olsun canım sağlıcakla analı babalı büyüsün inşallah:)kızlar selam ben de minik oğlumu bugun kucağıma aldim Allah a binlerce kez şükürler olsun. bekleyen tüm arkadaşlara ve bebisi doganlara Allah kolaylık versin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünler hayırlı evlatları olsun inşallah.
normal doğum çok istedim 4 cm açıklığa ulaştık ancak başı bir türlü kanala girmedi kalp atışları dusmeye basladi. meğerse kordon dolanmış acilen sezaryene alındım, epidural istiyordum en azından ama bekletip riske atmak istemedi doktorum oyuzden genel anestezi oldum. tahmin ettiğimden farklı oldu doğum yine de hayırlısı boyleymis diyorum çok şükür sağlıklıyiz. görüşmek üzere
Bozma sinirlerini CNm ya sakin ol dur bakalım bak az kaldı bebegin geliyor misler gibiİyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama dr yatıs verdi 2-3 cm açıklığa. Yatış yaparsam direkt suni bağlıcaktı, reddetme şansı vermiyolarmış maalesef. Kadın doğumcuyla görüşülmüyoki ya acildeki dr.lar görüşüyor biz öylece bekliyoruz. Allahım hayırlısıyla sağ salim bi kavustursaydı.. Sinirlerim bozuluyor cidden
Aminnn rabbi yessir oku sebilehu yesserah de yolunu kolay etsin Rabb'imSancılar git gide sıklaşıyor kızlar.. Allahım zorlaştırma kolaylaştır..
Hayurlisi buymus demek ki gozun aydın CNm Rabb'im anali babalı büyütsün inskızlar selam ben de minik oğlumu bugun kucağıma aldim Allah a binlerce kez şükürler olsun. bekleyen tüm arkadaşlara ve bebisi doganlara Allah kolaylık versin analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsünler hayırlı evlatları olsun inşallah.
İlkinde aldıgım suni sancı yüzünden mahvolmuştum canım, korkuyorum sırf o yüzden. Ama çok sıklaştı, sanırım gidicem tekrar. Suniyse suni ne yapayım hayırlısı..Bozma sinirlerini CNm ya sakin ol dur bakalım bak az kaldı bebegin geliyor misler gibiama sunide hızlandırıyor Aslı'nda alabilirdin en azından 6 7cm E kadar sonrası ztn cok hizli oluyir su patlayınca ben diger turlusunu bilmediğim icin suni sancı bana cokta korkunc gelmiyor Aslı'nda
AyyAminnn rabbi yessir oku sebilehu yesserah de yolunu kolay etsin Rabb'im
İlk hayat mücadelesini veriyor r minik mucize yavru kus oradan Allah'ın izniyle cikacak
Az kaldi cnm.azz hadi ins bize dua rtmeyi unutma dualarimizdasinnnnİlkinde aldıgım suni sancı yüzünden mahvolmuştum canım, korkuyorum sırf o yüzden. Ama çok sıklaştı, sanırım gidicem tekrar. Suniyse suni ne yapayım hayırlısı..
AyyOkuyorum canım. Silinme hızlı olabilir diyip duruyo herkes hastanede. Bu gidişimde bari açılmış olsun Allahın izniyle. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insallah
Sagol canım 3 saat kadar aldım. Ilk 1.5 saat cok bir agrim yoktu,Ama son 30 dk zordu .Epidural almayınca zorladı. Ilk doğumda epiduralle daha rahattı.Gözünaydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. suniyi kaç saat aldın acaba?
2. Dogum canim. Dikisim var ama dr.az dedi .Evet yaa yatmak zorunda misinn kalksan yürüsen filan sanci yatarak cok zor
Ohhh Masallah barekallah normal oldu dimi
Dogum dikişin cok oldu mu nasildi kacinci doğumdu senin ?
Cnm epeduralle gercrktende rahattmi bende istiorum konustum dontorumla tm dedide insaAllah ise yarar agri hizetmemSagol canım 3 saat kadar aldım. Ilk 1.5 saat cok bir agrim yoktu,Ama son 30 dk zordu .Epidural almayınca zorladı. Ilk doğumda epiduralle daha rahattı.
Hepinize ediyorum canım, ffena geliyor sancılarAz kaldi cnm.azz hadi ins bize dua rtmeyi unutma dualarimizdasinnnn
Doğumum suan seninkine benzer ilerliyor canım. Tşk ederim cvbın için. Senin açıklığın 2 cm iken sancın yoktu galiba değil mi? Bnm nst 90lara cıkıyor. Üstüne bir de suni almaktan korkuyorum. Allah gerek bırakmadan kavusturur insallahBucuS .!.:Sagol canım 3 saat kadar aldım. Ilk 1.5 saat cok bir agrim yoktu,Ama son 30 dk zordu .Epidural almayınca zorladı. Ilk doğumda epiduralle daha rahattı.
Cnm guzel sey dusun mis kokunu alcanaaa dusunñ Allah varrr korkmaa3-4 cm açıklıkla yatış yapıldı. Nst bağlandı.. Bitincede suyu patlatıcaklarmış galiba. Kızlar çok kötü hissediyorum ben ya, yatağa bağlı kalınca çok zorlanıyorum. Allahım nolur kolayca nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?