2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ohhh beee allahım Nasıl duygulandim Suan sana anlatamam resmen bize an be an yasattın mucizeyi Can'ım gozun aydın olsun Rabb'im hayırlı Evlat eylesin guzel
Kızını Nasıl Bisey biraz anlatsana kokusu kendisi erkekten sonra kız evlat kucaklamak farklı mı

2. Dogum canim. Dikisim var ama dr.az dedi .
Anladim CNm olsun o kadar ya Masallah 4 kiloya yakin bebek doğurmuşsun Ya sende birincide almışsın epidral ikinci de almadin ne diyorsun bende birinci de Aldim ikincide biraz kafam karışık daha hızlı olur dogum
Almasam mı diyorum ama bir yandan birinci guzel bir dogum Olmustu bunu da oyle hatırlamak isterim o yuzden alayım epidral
Yine diyorum sen ne tavsiye edersin ?

Seninde az kaldi degilmi sendemi normal yaoacaksin sizde böle adim adim yazin uyuyamadim ya
Evet Can'ım Allah izin verirse normal istiyjrum birinci doğumum epidral
Normal oldu bakalım Suan 40. Haftam dolmasına iki kusur hafta var bakalım Dr 10
Marttan once gekmez Dedi fkt belli olmaz bu isler bekliyoruz artık İnsaaallah bende an be an yazmak isterim size Nasıl yasarız o günü tabi bilemiyorim :)

Epedural almissin nasildi agrui olmuo ama.hiz var diorlar burdaki doktorum.anlamiomm yaa agriii yok deme yani ben panik atak bide agri esigim dusukk

Oy maşallah ilk cimcimemiz teşrif etti desene o minnak ayağını ısır bi keregözün aydın sağlıkla büyüt canım musait olunca detaylı şekilde hikayeni dinlemek isterim

Gözün Aydın canım hayırlı olsun :)) dün geceden sabırsızlıkla bu haberi bekliyordum çok şükür :))

Kıyamam size ne mutlu , gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün , sabah ilk işim buraya bakmak oldu çok sevindim . Allahım bize de nasip et bu güzel duyguyu .

inşallah bir doğuralım hayırlısıyla sırayı seve seve devrederiz :)) bu arada Y Yeni ben lazim ne yaptı acaba
Canım gece kasılmalar hafifledi uyıdum sabah kalktığında belımde ve kasıgımda adet sancısı gibi bı ağrı vardı evı topladım hastaneye yürüyerek geldim zsimdi sancın var ama aman aman değil yine hüsran olacakmış gibi hissediyorum

Kızlar tek tek alıntılayamadım, en kısa zamanda anlatıcam detaylarıda inşallah. Bebiş kontrole gitti. Bende de serum var halen yatıyorum. Biraz toparlanayım yazıcam Allahın izniyle :)
Oy MasaAllah kuzum Rabbim sağlık afiyet sıhhat versin gözün aydın Rabbim sen buyuksun..Rabbim ıslama size bagıslasın

Y Yeni ben lazim Aynen bende aynısını yaşadım şu an evdeyim bizde birazdan hastaneye gideceğiz inşallah açılma olmuştur ya boş yere çekmemişizdir o sancıları, haber ver merak ediyoruz :)

Ohhh canım çok sevindim rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün normalmi oldu bebişin yarın sıra bende

Y Yeni ben lazim Aynen bende aynısını yaşadım şu an evdeyim bizde birazdan hastaneye gideceğiz inşallah açılma olmuştur ya boş yere çekmemişizdir o sancıları, haber ver merak ediyoruz :)
Taöam inşaAllah ama hıc umudum yok bize suni sancı yolu gözüktü sanki canısı ..günümüz u tamamlayıp sunıyle doguracagız ınsaAllah.beni hep boyle oluyor sancılar hıc sıklasmıyordu dıger dogumlardada

Kızlar tek tek alıntılayamadım, en kısa zamanda anlatıcam detaylarıda inşallah. Bebiş kontrole gitti. Bende de serum var halen yatıyorum. Biraz toparlanayım yazıcam Allahın izniyle :)
Canım benim direk sana baktım girip naptın acaba diye :) çok şükür gelmiş meleğin çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize ben de artık doğum istiyorum :) sağlııcakla kalın bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…