2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kız benim sancılar kaçıyor o yüzden korkmuyorda değilim ama işte bir ümit bakalım 40 50 arası çok yuksek değil ama ben hissediyorum baya

Kız benim sancılar kaçıyor o yüzden korkmuyorda değilim ama işte bir ümit bakalım 40 50 arası çok yuksek değil ama ben hissediyorum baya
Önemli olan hissetmek kasilmalari hissedersen açılma oluyor canım .sancı çıkıyor ve hissetmiyosan o zaman açılma olmuyor grnelde

Ayyyy bende sayfaları heycanla an an okudum şu cümleyi görene kadar.Çoook şükür...
Mis kokulu kızın sağlıklı bahtı açık ömrü olsun inşallah.Geldi demek sonunda kıyamam yaaa

Ayyy ne güzel ya kavustun bebisine çok sevindim ohh miss yaa :) var mı ağrı sızı dikiş falan canım

Doğumlar başlamış maşallah. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin hepsine. Dün benimde kontrolum vardı. Bebek 3600 olmus. İlk dogumumda catım dar diye sonlarda baya zorlanmıstık. Şimdi doktorum bebek büyük oldugu için kararsız kaldı baya. Ben cesaret etsem normal denemek istiyorum desem belki deniyecrz ama kararsızım bende. 4 kiloyu bulacak muhtemelen.

İlk dogumun normalse normal doğar canım niye dogmasin. Bi kere ciktimi yine çıkar 300 500 gram fazla olsada doğar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…