- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.681
Canim dün yazyagmurununkide aynı senin gibiydi şiddetli değildi ve oda 6 7 dk diyodu :) inşallah gittikçe siklasacak hiç merak etme canımYa deneyim mı ...6 baze 7 8 dak da bir sancı gırıyor ama hala dayanışöıyacak kadar değil ..ama bu da geçip gıdecekmiş gibi geliyor
Çocuklarda yok şuan evde yanlızım ınsaAllah canım bakalım neler olacak ...birazdan yürümek için çıkacağım azcık yuruyeyım belki iyi gelir ..açılmayı hızlandırır inşaAllah..buralardayım kimse yok bugün sansıma burasıda bos :)))Canim dün yazyagmurununkide aynı senin gibiydi şiddetli değildi ve oda 6 7 dk diyodu :) inşallah gittikçe siklasacak hiç merak etme canım
Seninde mi ev yakın canım hastaneye.?Çocuklarda yok şuan evde yanlızım ınsaAllah canım bakalım neler olacak ...birazdan yürümek için çıkacağım azcık yuruyeyım belki iyi gelir ..açılmayı hızlandırır inşaAllah..buralardayım kimse yok bugün sansıma burasıda bos :)))
Kızların çoğu doğum yaptıya ondan sanırım yarında sen doğum yapcan :) bizi unutmaÇocuklarda yok şuan evde yanlızım ınsaAllah canım bakalım neler olacak ...birazdan yürümek için çıkacağım azcık yuruyeyım belki iyi gelir ..açılmayı hızlandırır inşaAllah..buralardayım kimse yok bugün sansıma burasıda bos :)))
Aynen kimse yok :)) evet en iyi şey yurumek canım çık 2 saat yürü acilmayi hızlandırır sonrada bi dusunu al hatta sıcak suya otur birazÇocuklarda yok şuan evde yanlızım ınsaAllah canım bakalım neler olacak ...birazdan yürümek için çıkacağım azcık yuruyeyım belki iyi gelir ..açılmayı hızlandırır inşaAllah..buralardayım kimse yok bugün sansıma burasıda bos :)))
Biz dogurana kadar buralar boş olcak gibime geliyorKızların çoğu doğum yaptıya ondan sanırım yarında sen doğum yapcan :) bizi unutma
Bizim tarihlerde çok yakınmış :) şimdi dikkat ettim.Aynen kimse yok :)) evet en iyi şey yurumek canım çık 2 saat yürü acilmayi hızlandırır sonrada bi dusunu al hatta sıcak suya otur biraz
Cumalı demeseydın iyiydin açıkçası yatış yapsaydım suni sancı verecekti canım birde dogumhanedekı doktor erkek ti dedim ben en iyisi eve gıdıyım hem biraz sancım sıklassın hemde nöbet değişimi olsun bayan doktor gelsin..Seninde mi ev yakın canım hastaneye.?
Açıklığa baktırmak için gidip gelecekmisin? Yoksa sancılarımı beklicen.
Kızz Allah gönlüne göre vercek heralde bak. Cuma cuma dediin :):) olacak inşallah
Cumaliyi doğur bugün :):):)
Yok yok unutmam hepinize dua ediyorum hepiniz aklımdasınız sağ salım kurtulalım..Kızların çoğu doğum yaptıya ondan sanırım yarında sen doğum yapcan :) bizi unutma
Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum biraz daha sıklasacakmı diye bekliyorum çıkıp yürüyecegim sonrada sıcak duşa girwyim inşaAllahAynen kimse yok :)) evet en iyi şey yurumek canım çık 2 saat yürü acilmayi hızlandırır sonrada bi dusunu al hatta sıcak suya otur biraz
Umudum o yönde sen ben bide bi arkadas daha vardı ev bulup taşınan ? Günlerimiz aynı 3 umuzde 2 oglandan sonra kız :) bakalım kiminki aceleci çıkcak kiminki tembelBizim tarihlerde çok yakınmış :) şimdi dikkat ettim.
Ne dersin mutluyumkiyle yazyzgmurum gibi bizde berabrr doğururmuyuz
Bi arkadaş daha var. Oda bizle aynı :) dörtledik grubu aynen valla hadi bakalım kimin kızı erkenci kiminki tembel . Denk getirceklermi aynı güne . Hayırlısyla.Umudum o yönde sen ben bide bi arkadas daha vardı ev bulup taşınan ? Günlerimiz aynı 3 umuzde 2 oglandan sonra kız :) bakalım kiminki aceleci çıkcak kiminki tembel
Gitmez Allahın izni ile artık. Ama durursa bence hastaneye git canım.Kızlar sancı girdikçe küçük abdestim geliyor buda iyiye işaret değil mi..
Kız insan sancım gider diye korkarmı
InsaAllah canım inşaAllah bugün hastanede bir bayanla tanıstım 40 hafta kusur 41 yakınmıs doktor yatış verdi o da istemedi ..bana diyor kı ne kadar rahatsın dedim ben sancı geldikçe mutlu oluyorum gelsınde dogurayım diye ..Allah yardımcısı olsun korkuyor galiba Rabbim sekınet versin...ben daha hazır değilim dıyorGitmez Allahın izni ile artık. Ama durursa bence hastaneye git canım.
Tuvalete çok çıkmakda doğum belirtisi zaten. Geliyor geliyorr
Soğukkanlılık sakinlik çok önemli. Hem anne hem bebek için. Maşallah tecrübeler konuşuyo artık senin , benim. Bak görr bu sefer hepsinden daha rahat olacaksın gidişatı biliyosun artıkInsaAllah canım inşaAllah bugün hastanede bir bayanla tanıstım 40 hafta kusur 41 yakınmıs doktor yatış verdi o da istemedi ..bana diyor kı ne kadar rahatsın dedim ben sancı geldik ve mutlu oluyorum gelsınde dogurayım diye ..Allah yardımcısı olsun korkuyor galiba Rabbim sekınet versin...ben daha hazır değilim dıyor
Kızlar sancı girdikçe küçük abdestim geliyor buda iyiye işaret değil mi..
Kız insan sancım gider diye korkarmı
Bende hazırım çok şükür hafif bi ağrı olsa seviniyorumInsaAllah canım inşaAllah bugün hastanede bir bayanla tanıstım 40 hafta kusur 41 yakınmıs doktor yatış verdi o da istemedi ..bana diyor kı ne kadar rahatsın dedim ben sancı geldikçe mutlu oluyorum gelsınde dogurayım diye ..Allah yardımcısı olsun korkuyor galiba Rabbim sekınet versin...ben daha hazır değilim dıyor
Canım benim sancı gidip geliyor ..mesela öyle bir kasılma ki üstten alt taraf çıkacak sanki hafıfden de belımde sızı oluyor şuan..ama bu sancılar şiddetli değil anladığım kadarıyla yolun çok başı dahaevet canım iyi bişey bebek baskı yapıyor ama büyük abdesti n gelmesi dahada iyi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?