2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya deneyim mı ...6 baze 7 8 dak da bir sancı gırıyor ama hala dayanışöıyacak kadar değil ..ama bu da geçip gıdecekmiş gibi geliyor
Canim dün yazyagmurununkide aynı senin gibiydi şiddetli değildi ve oda 6 7 dk diyodu :) inşallah gittikçe siklasacak hiç merak etme canım

Canim dün yazyagmurununkide aynı senin gibiydi şiddetli değildi ve oda 6 7 dk diyodu :) inşallah gittikçe siklasacak hiç merak etme canım
Çocuklarda yok şuan evde yanlızım ınsaAllah canım bakalım neler olacak ...birazdan yürümek için çıkacağım azcık yuruyeyım belki iyi gelir ..açılmayı hızlandırır inşaAllah..buralardayım kimse yok bugün sansıma burasıda bos :)))

Seninde mi ev yakın canım hastaneye.?
Açıklığa baktırmak için gidip gelecekmisin? Yoksa sancılarımı beklicen.
Kızz Allah gönlüne göre vercek heralde bak. Cuma cuma dediin :):) olacak inşallah
Cumaliyi doğur bugün :):):)

Kızların çoğu doğum yaptıya ondan sanırım yarında sen doğum yapcan :) bizi unutma

Aynen kimse yok :)) evet en iyi şey yurumek canım çık 2 saat yürü acilmayi hızlandırır sonrada bi dusunu al hatta sıcak suya otur biraz

Cumalı demeseydın iyiydin açıkçası yatış yapsaydım suni sancı verecekti canım birde dogumhanedekı doktor erkek ti dedim ben en iyisi eve gıdıyım hem biraz sancım sıklassın hemde nöbet değişimi olsun bayan doktor gelsin..
Kızların çoğu doğum yaptıya ondan sanırım yarında sen doğum yapcan :) bizi unutma
Yok yok unutmam hepinize dua ediyorum hepiniz aklımdasınız sağ salım kurtulalım..
Aynen kimse yok :)) evet en iyi şey yurumek canım çık 2 saat yürü acilmayi hızlandırır sonrada bi dusunu al hatta sıcak suya otur biraz
Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum biraz daha sıklasacakmı diye bekliyorum çıkıp yürüyecegim sonrada sıcak duşa girwyim inşaAllah

Bizim tarihlerde çok yakınmış :) şimdi dikkat ettim.
Ne dersin mutluyumkiyle yazyzgmurum gibi bizde berabrr doğururmuyuz
Umudum o yönde sen ben bide bi arkadas daha vardı ev bulup taşınan ? Günlerimiz aynı 3 umuzde 2 oglandan sonra kız :) bakalım kiminki aceleci çıkcak kiminki tembel

Umudum o yönde sen ben bide bi arkadas daha vardı ev bulup taşınan ? Günlerimiz aynı 3 umuzde 2 oglandan sonra kız :) bakalım kiminki aceleci çıkcak kiminki tembel
Bi arkadaş daha var. Oda bizle aynı :) dörtledik grubu aynen valla hadi bakalım kimin kızı erkenci kiminki tembel . Denk getirceklermi aynı güne . Hayırlısyla. jtaime020626 _kvrckmom_

Gitmez Allahın izni ile artık. Ama durursa bence hastaneye git canım.
Tuvalete çok çıkmakda doğum belirtisi zaten. Geliyor geliyorr
InsaAllah canım inşaAllah bugün hastanede bir bayanla tanıstım 40 hafta kusur 41 yakınmıs doktor yatış verdi o da istemedi ..bana diyor kı ne kadar rahatsın dedim ben sancı geldikçe mutlu oluyorum gelsınde dogurayım diye ..Allah yardımcısı olsun korkuyor galiba Rabbim sekınet versin...ben daha hazır değilim dıyor

Soğukkanlılık sakinlik çok önemli. Hem anne hem bebek için. Maşallah tecrübeler konuşuyo artık senin , benim. Bak görr bu sefer hepsinden daha rahat olacaksın gidişatı biliyosun artık
Akşama haber gelcek senden bekliyorum açıkcası. Bir bastırdım mı tamamdırr

Merak ediyorum doğum sancisi sadece gelip giden turdenmi oluyor yoksa kalıcı bi agrida varmı

Bende hazırım çok şükür hafif bi ağrı olsa seviniyorumgaliba 3. Dogumlarimiz diye rahatız

Size hayranimm sanciyi evde cekiyonuzz korkmadan böle buraya yazionuzz bennn suan bile karnim agrisa agliomm niye bökeeyim niye bu kadar vesvese bendee guzel seyi maf ediio hastalik degil su bu degil bebek yavrun icin ama seytannn vesvesee verioo herzaman böleydii beni azz rahatlattin canlarr size hayranim

evet canım iyi bişey bebek baskı yapıyor ama büyük abdesti n gelmesi dahada iyi bişey
Canım benim sancı gidip geliyor ..mesela öyle bir kasılma ki üstten alt taraf çıkacak sanki hafıfden de belımde sızı oluyor şuan..ama bu sancılar şiddetli değil anladığım kadarıyla yolun çok başı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…