- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.661
İlk dogumum normaldi. 3080 dogdu. Çatı kemiğim çok basıkmıs. Olsa da zorlayacak muhtemelen cok. Napmalıyım bilmiyorum ciddenİlk dogumun normalse normal doğar canım niye dogmasin. Bi kere ciktimi yine çıkar 300 500 gram fazla olsada doğar merak etme
Canım sancım düzenli ama çok şiddetli değil yatış verdi aslında ben eve gıdıyım sancım çoğalsın dıye..N
Niye yarına bıraktılar canım?
Açılma için düzenli olması gerekiyormuş canım. Bende de durum aynı kasılıyor ve arada bel ağrısı oluyor ama düzensiz. Nst de de sancı çıkıyor ama o da düzensiz hatta 70lerde çıkıyordu en son ne açılma var ne başka bir şey beklicez bakalım :))Kızlar dün sabahtan beri belimde geçmeyen bir ağrı var. Bazen hafif adet ağrısı gibi oluyor. Düzensiz kasılma da oluyor. Bu açılma belirtisi olabilir mi
Kızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Bugün bebeği olacak arkadaşlar vardı. Geriye dönük okuyamadım. bebeklerimizi sağlıkla büyütelim insallah
herkese iyi aksamlarr şu an koynumda mışıl mışıl uyuyan melegimle yaziyorum size :) bu sabah 09:09 da kizimi kucagima aldim inanilmaz anlatilmaz bir duygu kizlar sezeryanda sizlerede dua ettim hatim indirmisimdir heralde tedirginlikten :)
Aynısı bendede var iki gecedir bel agrisindan uyuyamiyorum kasılma zaten hep oluyo ara ara sonra geçiyo .açma olayı bence doğum basladiginda olur .dogumdan önce en fazla 2 3 cmlik bi açıklık oluyo bazen ama sancı olmayınca doğum baslamiyor. Bide açılma olmasi için bebegin alta baskı yapmali sende baskı varmı ? Benimki daha tepelerde geziyo:)
Açılma için düzenli olması gerekiyormuş canım. Bende de durum aynı kasılıyor ve arada bel ağrısı oluyor ama düzensiz. Nst de de sancı çıkıyor ama o da düzensiz hatta 70lerde çıkıyordu en son ne açılma var ne başka bir şey beklicez bakalım :))
Düzene girer ve şiddetlenirse salıyı beklemezsin zaten. Bel ağrısı olduğunda nefes alırken zorlanıyorum baya kemiklerin birbirine batıyor gibi oluyor bende deBekleyelim bakalım. Salı günü kontrol var o zaman belli olacak açılıyor mı açılmıyor mu. Yatıp kalkınca banyo yapınca falan geçiyordu normalde ama belim hiç durmadan ağrıyor bu sefer bilemedim..
Aslında bugün verdi ama yarında olabilir dedi bende eve geleyim biraz daha sancım artsın diyorum neler yapabılırım hızlanması için artık cömelıp kalmaktan bacaklarım ağırdı ...ınsaAllah artarak çoğalır bilmiyorum kı nst de düzenli cıktıda ama çok şiddetli değil ama ben baya hissediyorum sancı gırınceniye yarın açıklık kaç çıktı ?
Aslında bugün verdi ama yarında olabilir dedi bende eve geleyim biraz daha sancım artsın diyorum neler yapabılırım hızlanması için artık cömelıp kalmaktan bacaklarım ağırdı ...ınsaAllah artarak çoğalır bilmiyorum kı nst de düzenli cıktıda ama çok şiddetli değil ama ben baya hissediyorum sancı gırınce
Ya deneyim mı ...6 baze 7 8 dak da bir sancı gırıyor ama hala dayanışöıyacak kadar değil ..ama bu da geçip gıdecekmiş gibi geliyorYERDE EMEKleyerek gezmek de doğumu hızlandırıyormuş . Hayırlısı ile sağ Salim kurtul inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?