2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Daydream_ S Sipahi1987 y4zy4qmurum hayirli olsun kizlar, gozunuz aydin.. bebislerinizin kokusunu bol bol icinize cekin :)
Y Yeni ben lazim Allah bi avazda kurtarsin insallah canim, neden yarina dediler senin dogumu
L LaleZar86 insallah tekrar gelir sancilarin da minigine kavusursun canim
Darisi basimiza artik kizlar :)

y4zy4qmurum gözün aydın kurucumuz baş kahramanımız doğum yaptı sıra bizlerde inşallah en son biz yapacağız Allah'ın izniyle . Allah bütün doğum yapanların yardımcısı olsun sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin

y4zy4qmurum ayyy canım beniimmm :)) kavuşmuşsunuz çok şükür :) hiç atlamadan nasıl heyecanla okudum sürecini sanki yaşıyormuş gibi.. maşallah size.. sağlıklı huzurlu musmutlu günleriniz olsun minik prensesle :) Doğum suda mı oldu nasıldı merak ediyorum yaz mutlaka. Meleğini kokla bol bol yerimize :) ohhh rahatladım sen doğurunca tatliş anne :)

Kızlar dün sabahtan beri belimde geçmeyen bir ağrı var. Bazen hafif adet ağrısı gibi oluyor. Düzensiz kasılma da oluyor. Bu açılma belirtisi olabilir mi
Açılma için düzenli olması gerekiyormuş canım. Bende de durum aynı kasılıyor ve arada bel ağrısı oluyor ama düzensiz. Nst de de sancı çıkıyor ama o da düzensiz hatta 70lerde çıkıyordu en son ne açılma var ne başka bir şey beklicez bakalım :))

Gözünüz aydın hanımlar :)) rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin mis kokuluları :)
Hayırlı zamanda darısı başımıza artık

Evet canım bende bayağı baskı var zor yürüyorum

Ebeyle son görüşmemiz vardı geçen gün 10 güne gelecek gibi sanki dedi ben de bi panik bi heyecan :))) halılarımı stoklarımı yıkamaya verdim, dün temizlik yaptım biraz bebişin kıyafetlerinden ni posta daha yıkadım kuruyanları ütüledim :)) ebe bişi söylemese sanki bi kaç ay daha böyle duracakmışım gibi geliyordu herhalde çamaşırları makinaya atarken çömelince denge mi kaybettim popomun üstüne oturuverdi geriye doğru pat diye ay yerde halıda Yok canım acıdı kucağımda çamaşırlar toparlanamadım Güler misin ağlar mısın bu kadar harekete akşama çıktı acısı ağrılar kramplar sancılar ohh duyan geldi Bol hıçkırıklı kıpırdak kızımda sağolsun uyutmadı çok :)) Neyse böyle şeyler işte
Eeeee Bugün sırada kimler vaaaarrrr

Sabah gittik kontrole giderken yolda yine hafif sancılar başladı orda beklerkende vardı sonra ultrasona girdim dedim geceden beri sancı var ama şiddetli değil ve düzensiz neyse ultrasonda baktı doktorum ölçümler yapıldı kilo boy hakkında bir şey demedi artık ne çıkarsa bahtıma :) neyse yatışını yapalım artık günü yaklaşmış sancında var dedi ama birde alttan bakayım dedi sadece iki parmak var çok az yatışa gerçek YOk dedi bu sefer 2 hafta önce 1cmdi yani sancıları boşuna çekmişim nstye bağladılar sadece kalp atışı dinlendi o da normal çıktı şükür. Haftasonu bir şey olursa acile gel yoksa pazartesi tekrar gel dediler öyle elim boş döndüm geri eve

Bekleyelim bakalım. Salı günü kontrol var o zaman belli olacak açılıyor mı açılmıyor mu. Yatıp kalkınca banyo yapınca falan geçiyordu normalde ama belim hiç durmadan ağrıyor bu sefer bilemedim..

Bekleyelim bakalım. Salı günü kontrol var o zaman belli olacak açılıyor mı açılmıyor mu. Yatıp kalkınca banyo yapınca falan geçiyordu normalde ama belim hiç durmadan ağrıyor bu sefer bilemedim..
Düzene girer ve şiddetlenirse salıyı beklemezsin zaten. Bel ağrısı olduğunda nefes alırken zorlanıyorum baya kemiklerin birbirine batıyor gibi oluyor bende de

Doguran arkadaslara hayirli olsun anali babali buyutsunler bekleyen arkadaslarda hayirlisiyla kolay dogumlarla saglik sihhatle alsinlar kucaklarina insallah ben sessiz takipciydim burda bende 1 hafta once sezeryan dogumla 3. Oglumu kucagima aldim cok sukur kolaylikla gecti hersey. Bu cuma gunu ne duaniz varsa Rabbim kabul etsin inşallah.

niye yarın açıklık kaç çıktı ?
Aslında bugün verdi ama yarında olabilir dedi bende eve geleyim biraz daha sancım artsın diyorum neler yapabılırım hızlanması için artık cömelıp kalmaktan bacaklarım ağırdı ...ınsaAllah artarak çoğalır bilmiyorum kı nst de düzenli cıktıda ama çok şiddetli değil ama ben baya hissediyorum sancı gırınce

YERDE EMEKleyerek gezmek de doğumu hızlandırıyormuş . Hayırlısı ile sağ Salim kurtul inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…