2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Zamanı gelince sende saknleşirsin canım. Çünkü o an anlıyosun , sakin kalırsan bebeğine kavuşmak daha kolay olacak , hemde işler kolay ilerleyecek...
Kendini en iy sen tanıosun , yok ben sakin kalamam dersen , evde çekmezsin erkenden hastaneye gidersin senin için daha rahat olur o zaman gözetim altında olmak.

Canım bizim üçüncü dogum az çok başımıza gelecekleri biliyoruz birde su var bu sancıları cekmessek doğum olmıyacagını biliyoruz bu hafta olmazsa haftaya olacak biran önce olsun bitsin hayırla rahatlıyım istiyor insan .. Birde buraya yazıyorum ama gelen sancılar karsılayamıyacagım kadar şiddetli değil şuan yolun daha çok başı...

Gözetim ama epedural kacta alacam acaba sali kontrol bakmam lazimm
Ya dualarla Allah var birsey olmaz biz hepimiz ona emanetizz em guzel seyy yavrunu kavusmakk

Benim nıyeyse ümidim yok inşaAllah öyle olur ..sancılar gitmedi sabahdan belli buda iyi birşey inşaAllah hayırla sağlıkla sıhhatle güzellikle gelsin yavrumuz..

Bende geldiğimden beri uyumaya çalışıyorum ama sancılar devam ediyor hafif geliyor dayanılmayacak kadar değil resmen dua ediyorum artık artsın diye

Kızlar açılma olsun diye hareket etmeye çalışıyorum fakat çok yoruluyorum hemen uykum geliyor. Bu kadar yorgunluk normal mi sizce? Ara ara adet sancısı oluyor belim inceden ağrıyor

L LaleZar86 canım yürüyüş yap cidden bak çok faydası oluyor ben 4 5 gibi cıkacagım yürümek için inşaAllah ...ben sabah hastaneye yürüyerek gittim dedim belki faydası olur ...sancım çoğaldı sanki yürüdükten sonra..

Bende devamlı hareket halindeydim normalde ama hastaneden geldiğimden beri sersemim biraz, bende bugün yapamamda haftasonu yürüyüş yapayım faydası olur inşallah

Kızlar bol bol Yürüyün çömelip kalkın sicak dus alın ,sıcağa oturun ,ayağınızı sıcak
Tutun bol bol
Hurma yiyin rahim
Yollarını adab duaalar okuyun hadi bakalım günü gelenler patır patır doğursun bebeciklerini sırayla

Bi arkadaş daha var. Oda bizle aynı :) dörtledik grubu aynen valla hadi bakalım kimin kızı erkenci kiminki tembel . Denk getirceklermi aynı güne . Hayırlısyla. jtaime020626 @_kvrckmom_
Kizlar benim ruyam cikarsa eger 12 martta dogum yaparim diyorum hayirlisiyla.ama Rabbim bilir tabi. Hakkimizda hayirlisi.

Kizlar benim ruyam cikarsa eger 12 martta dogum yaparim diyorum hayirlisiyla.ama Rabbim bilir tabi. Hakkimizda hayirlisi.
Benim de gönlümden geçen o gün canım.
Öyle bişey olsa banada çok güzel olur , abisiyle doğum tarihleri aynı olur :)
Naptın sen , yerleşebildin mi? Hafifledin mi işleri

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir pek giremiyorum malum ev isleri daha bitmedi. Bide telefonum yok. Yeni bir telefon alamadim daha.
Bugun kontrolumuz vardi. Cok sukur hersey yolunda. Bebis 2 kilo 700 olmus. Bugun 36+6 yiz cok sukur. Yahu bebek kilo aliyor ben almiyorum. Hala baslangic kilomdayim 73 kiloydum. 72.5 olmusum. Hayirlisi insallah. Artik dort gozle dogumu bekliyoruz..

seninde günün yaklaştı desene :) bu kilo olayı başlangıç kilonla da alakalı zaten biraz fazla kilon varsa daha az veya hiç almıyorsun hamilelikte bu da iyi birşey aslında Doğumdan sonra fazlalıklar gider ne güzel :) bende ikincide 73 le hamile kalmıştım 8 kilo aldım, birinci ve bunda kilom daha azdı daha fazla aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…