2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Alttan muayene cok yipratiyo insani bir de nst ye baglayip yatirdiklari icin yatakta daha zor sanci o yuzden gitmek istemiyorum hemen

Oy Canım ya heyecanlandırdın valla beni bugün yarın giderim gibime geliyo doğuma :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Alttan muayene cok yipratiyo insani bir de nst ye baglayip yatirdiklari icin yatakta daha zor sanci o yuzden gitmek istemiyorum hemen
Bende sırf bundan çekindiğimden evde kalmayı seçenlerdenim. En yajın kontrolün ne zamandı gelmek üzere falan demişmiydi canım doktorun. Birden mi başladı ağrıların senin

Ay insallah canim hemen olup bitiverse.o sudan otu ilk koydugumda bir kere ictim icmeye devam edeyimmi ki bilmiyordum

Bende sırf bundan çekindiğimden evde kalmayı seçenlerdenim. En yajın kontrolün ne zamandı gelmek üzere falan demişmiydi canım doktorun. Birden mi başladı ağrıların senin
10 gun once gitmistim sadece biraz tansiyonum yuksekti bugunde aslinda kontrole gitmeyi dusunuyodum sanci vurmaya baslayinca gitmedim d\n temizlik yaptim yordum kendimi o da tetiklemis olabilir gece basladi agri ama sık duzenli deyil

Kızlar bugün kontrolum vardı sabah belli hastanede dön dur mahvoldum suyu iyi haftası uyumlu dedi kanala girmismi dedim başı yerlesmis ama kanalda değil dedi ben ters döndü sandim geçen gunlerde biliyos7nuzçok şükür baş asagiydiinş dönmez heralde 37 den sonra dimi3 gecedir karın ağrım var söyledim iyi dedi ağrılarin başlıyor ilkin tansiyon yüksek çıktı 3kerw dinlenip tekrar olcturdum sonra normal dendi. Bu sefer nst de kalp atışı ni begenmedi hep 130da gitti tekrar çek dedi yine çekti m yine beyenmediacile in dedi bi serum yapsinlar nst ceksinlwr yine gel dedi indim serum nst sonra düzelmis dedi sancida hiç çıkmadı Bu aradaultrasondan bakarken acilman daha yok dediDemekki utrasondanda gorebiliyolar. Haftalık kontrol dedi bilmiyorum haftalikmi gitse m yoksa iki hafta sonrami.benden durumlar böyle

10 gun once gitmistim sadece biraz tansiyonum yuksekti bugunde aslinda kontrole gitmeyi dusunuyodum sanci vurmaya baslayinca gitmedim d\n temizlik yaptim yordum kendimi o da tetiklemis olabilir gece basladi agri ama sık duzenli deyil
İçebilirsin yudum yudum. Hatta tek seferlik olan bişey değilmiş o ot.
Çıkarıp kuruyunca aynı işlemle devam ediliyomuş iki üç kullanımlık yani

3. Dogumun canım sancin iyice siklasmadan gitme .mahvediyolar orda insanı . Bide ni gittinmi sancin varsa artık birakmiyolardaonu göze alıp git

Belli olmaz bak ağrılan başladı.güzel demiş :) sen haftada bir git bence yinede.
Serum ne için acaba canım?

Aksi bi durum olmadikca gitmeyi dusunmuyorum simdi insallah tansiyonum cikmaz suan olctum 13/8
Benimde 13 9 olunca yüksek dediler sonradan düzeldi .doktor baş ağrı si olunca gel dedi tsnsiyon için . Şuan başım ağrıyor niyeki acaba biraz önce geldim hastaneden tekrarda gidilmezki

Benimde 13 9 olunca yüksek dediler sonradan düzeldi .doktor baş ağrı si olunca gel dedi tsnsiyon için . Şuan başım ağrıyor niyeki acaba biraz önce geldim hastaneden tekrarda gidilmezki
Yorulduğun için olabilir canım , biraz limonlu su iç istersen. Sonra yine ölçüm yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…