2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde 13 9 olunca yüksek dediler sonradan düzeldi .doktor baş ağrı si olunca gel dedi tsnsiyon için . Şuan başım ağrıyor niyeki acaba biraz önce geldim hastaneden tekrarda gidilmezki
Gecen hafta kac kere acile gitmistim tansiyon yüzünden sadece nst ye baglayip tansiyon takibi yapildi tahlil yaptilar bisey cikmadi şükür ilac verip gonderdiler tuzsuz yememi soylediler

İ

İKi hafta oldu.
Kaç kilo olmuş bişey dedimi bugün senin kontrolde
Ultrason kagidinda genelde yazıyo diye sormadim şansıma kağıt çıktısı yapmamış ogrenemedimzaten devlet olunca bişey soramadan muayene bitiyormuayene kagidimda ölçülerini 37 yazmıştı .şükür geri çıkmamış kiloda önemli değil zaten

Merhaba kizlar. Firsat buldukca anca giriyorum. Zaten ev isi flan derken cok yoruluyorum. Cok sukur bende valizlerimi hazirladim. artik ne zaman isterse gelsin benim mis kokulu melegim. Dün babasi besiginide kurdu. dogum yapan arkadaslar hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun. Dogum yapacak olanlar Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah. Ve benim gibi dogumu bekleyenlere Rabbim sabir versin. Ve vakitlice dogum yapmayi nasip etsin. ayy benim ruyam cikarsa 12 martta dogum olur diyor insallah. Bakalim dogru cikacak mi?bizden boyle kizlar. Dun hurma aldim hurma yiyecem artik. Zaten arada birde karnimda kasilmalar oluyor. Bakalim dogum ne zaman olcak ? Hayirlisi insallh

Evet canim dun iki saat yurudum en az bide ustune spor bi amuda kalkmadigim kaldi oyle deyince dr da guluyor :) benim bebis kafayi kanala sokamadi bas cevresi onden gidiyor ondan sanirim.. insallah en hayirli zamanda ve sekilde gelirler saglikla

Canım maşallah daha dönmez bence bebeğin, kanala da girer zamanla inşallah :) ben de hep nst yi 2 kez çekiniyodum beğenmiyodu doktor, en son meyve suyu iç kek fln ye dedi öyle yaptım beğendi galiva şeker oranımızdan da kaynaklanıyo.. haftada 10 günde git bence ben bu ara haftada 1 gidiyorum cuma günü 40. Haftama gircem yine tedbiri elden bırakmamak iyidir

Kızlar günde 1 ya da 2 kere adet sancısı gibi bi ağrı giriyor karnım sertleşiyor sonra geçiyor . Doktor 15 mart 39+5 de sezeryan tarihi verdi. Bu sancılar normal mi sizce :/

Kızlar meraba doğm yapan arkdşlar gözünüz aydn darısı bize.Bende bugn doktora gttm haftaya çatı nuayenesi yapcak bebiş dönmüş baş aşağı.Bana doktorm epidural yaparz doğumunu dedi direk ya.Ben sağlıkçı olduğumdan biliyorm epidural normal doğumu aslnda pek terch etmiyodm ama doktorum önerdi siz ne düşünüyosun ki ya napmalıym acaba

Neye göre karar verdi acaba?

Demek çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu. Umarım Doğumdan sonra canımızı sıkmazlar. Böyle yap şöyle yap derlerse ben dayanamam cevabımı veririm

Aynen cnm veriosn cvbnı. Özellikle eşlermze Allah sabır versin :) yine akşam kızım ağlama krizine girdi annemle uğraşyrz sakinlştrmek için eşimle bi ara gözgöze geldik anında sus dedm şakın tek kelime etme. Kıyamam adam ağzını açamadı bile

Ben de epudural istiyorum birinci oyleydi ama ozele gitmeme ragmen bu dokyor dayanamazsan yaparim diyo pekcsicak bakmiyo gibi ama ben cok korkuyorum

Ona da katlansınlar bi zahmet
ben de dün çok sinirliydim bugün de pamuk gibiyim çok sakinim. Eşim diyor ki birşey mi oldu neden böylesin. Sakinliğim tuhafına gidiyor adamın artık

Ben de birkac yerde epidural normalin sanci cekip normal dogurmaktan daha uzun sürdüğü. Sanci olmadgi icin ikinmanin daha zahmetli oldugu vs gbi seyler okudum ama hic biomiyorum canm. Sence neden peki? Yani sen neden tercih etmiyordun bizle de paylasirmisin

Kızlar doğum denilen şeyin çok garip birşey olduğunu şimdi daha ıyı anladım.daha uç gün önce kasılmalar dan agrılardan doğum dan konuşan ben..şimdi bana konuşanlar o adar uzak geliyor kii..
Rabbim hepınızı en güzel şekilde kavustursun kurtarsın..
Bir avazda kurtarsın..
Aklım dualarım burada
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…