2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin canım çok sağol.
Süt sorununu hallettiniz mi geldi inşallah sütün

@mervem-metem seninle günlerimiz aynı ben de cuma 40'ı dolduruyorum. Benim doktorum bebek gelmezse 1 hafta daha bekleyecek senin doktorun bir şey dedi mi
Canım doktorum 41. Haftaya kadar bekliycez normal doğumu ama benim dün geceden beri kanamam var suyumu ya da sancımın atbasını bekliyorum yarın da kontrolüm var sorcam yine doktora

O doğurur inşallah bu gece hem sancisi düzenli hemde 3. Dogumu
Yaa bizimde üçüncü doğum ya . Üçğmcü doğumu olacak arkadaşları daha bir merak ediyorum. Nasıl geçecek kolaymı , doğum sayısı farketmiyormu kafamda deli sorular.
Ama doktora epidurali sorduğumda , senin üçüncü neden istiyosun kolay olur zaten dediğinden dolayı biraz ümitliyim :)

Bilmiyorumki benim ikinci doğum ilkinden daha zordu suni sancinin etkisi varmı bilmem 2 doğumu m suniyle oldu bakalım inşallah bu hem kolay olur hem kendi sancimla olur

Bilmiyorumki benim ikinci doğum ilkinden daha zordu suni sancinin etkisi varmı bilmem 2 doğumu m suniyle oldu bakalım inşallah bu hem kolay olur hem kendi sancimla olur
Benimde ikinci suniyle oldu. Bana sorsalar kesinlikle kendi sancımla doğurmak istiyorum derim. Çünkü suni sancıda aralık yok gibiydi hiç dinlenemiyor gibiydim aslında süresi daha kısaydı ama yinede kendi sancımız olsa daha güzel olur gibi geliyor banada
Belki suyumu patlatmalarının da etkisi vardı , ıkınmakta zorlanmıştım çünkü

Gece olsun istemiyorum ya artık sizdede gece karın ağrısı tarzı sancılar oluyormuözellikle iki gecedir hiç rahat degilim

Her dpgumda önce su patlatiliyor zaten bence benimde ikinci doğumda suyumu patlattilar

Her dpgumda önce su patlatiliyor zaten bence benimde ikinci doğumda suyumu patlattilar
Öylemi :) onuda bilmiyodum. İlkinde ıkınmayla birlikte yani bebekle birlikte gelmişti benim suyum.
Amaaan on kerede doğursak hepsinde farklı şeyler olabiliyor demekki :):)

Belim agriyor ayakta duramiyorum otur kalk otur kalk yemek yapiyorum bebek gerinip duruyor hic bisey anlamadim ben bu isten

Canım doktorum 41. Haftaya kadar bekliycez normal doğumu ama benim dün geceden beri kanamam var suyumu ya da sancımın atbasını bekliyorum yarın da kontrolüm var sorcam yine doktora
Aaa senin doğum başlamış sayılır o zaman ben de henüz bir şey yok :) 41 dolduracagim heralde :) Umarım senin için her şey yolunda gider canım

Aynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.

Ay cok tatlısın yaa guzel olmaz mı annesi Masallah ya Nasıl
Özledim o mis kokuyu birde bizim
İkinci baya zor
Oldu tedaviler filan uğraştırdı nazli
Kız ayrı bir bekleyiş var :)
Günaydınlar hayırlı haftalar. Birazdan doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah AllahaA emanet
Hadi hayırla kurtul insaallah Can'ım
Sagsalim kucagina almissindir insaallah yavrunu :)
Neden Can'ım ben birinci de aldım ikinci de de ins epidural istiyirum agri Esiğim
Dusuk ve dogum sancıları travma yasatmasın guzel
Hatirlamak istedim memnun kaldım.
Fkt tabiki oda bir müdahale neticede

Aynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.
Ayy oyle evet kızlar yaa oyle oluyordu dimi saka
Gibi geliyor
İnsana bir kac gun önceki sanki hic sen değilmişsin gibi o
Koca göbekli hamile insan :) bir anda geciyor
Hele yüz ustu yatmayı
Nasıl ozledim yaa oglumda dogumdan sonra Nasıl mutluydum
Özgürce uyumak sahaneydi :)

Bende aynı şeyleri hissediyorum hadi kızlar çabuk dogurun sizi bekliyoruz sonra bebisleri konuşalım mamayi sütü uykuyu hadi acele edin:)

Aaa senin doğum başlamış sayılır o zaman ben de henüz bir şey yok :) 41 dolduracagim heralde :) Umarım senin için her şey yolunda gider canım
Sağol canım benim inşallah bakalım ne yaşarız yarın öbür güne gelir gibime geliyo haber veririm senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…