- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.241
Amin canım çok sağol.Kızlar doğum denilen şeyin çok garip birşey olduğunu şimdi daha ıyı anladım.daha uç gün önce kasılmalar dan agrılardan doğum dan konuşan ben..şimdi bana konuşanlar o adar uzak geliyor kii..
Rabbim hepınızı en güzel şekilde kavustursun kurtarsın..
Bir avazda kurtarsın..
Aklım dualarım burada
..
O doğurur inşallah bu gece hem sancisi düzenli hemde 3. Dogumu
Canım doktorum 41. Haftaya kadar bekliycez normal doğumu ama benim dün geceden beri kanamam var suyumu ya da sancımın atbasını bekliyorum yarın da kontrolüm var sorcam yine doktora@mervem-metem seninle günlerimiz aynı ben de cuma 40'ı dolduruyorum. Benim doktorum bebek gelmezse 1 hafta daha bekleyecek senin doktorun bir şey dedi mi
Yaa bizimde üçüncü doğum ya . Üçğmcü doğumu olacak arkadaşları daha bir merak ediyorum. Nasıl geçecek kolaymı , doğum sayısı farketmiyormu kafamda deli sorular.O doğurur inşallah bu gece hem sancisi düzenli hemde 3. Dogumu
Bilmiyorumki benim ikinci doğum ilkinden daha zordu suni sancinin etkisi varmı bilmem 2 doğumu m suniyle oldu bakalım inşallah bu hem kolay olur hem kendi sancimla olurYaa bizimde üçüncü doğum ya . Üçğmcü doğumu olacak arkadaşları daha bir merak ediyorum. Nasıl geçecek kolaymı , doğum sayısı farketmiyormu kafamda deli sorular.
Ama doktora epidurali sorduğumda , senin üçüncü neden istiyosun kolay olur zaten dediğinden dolayı biraz ümitliyim :)
Benimde ikinci suniyle oldu. Bana sorsalar kesinlikle kendi sancımla doğurmak istiyorum derim. Çünkü suni sancıda aralık yok gibiydi hiç dinlenemiyor gibiydimBilmiyorumki benim ikinci doğum ilkinden daha zordu suni sancinin etkisi varmı bilmem 2 doğumu m suniyle oldu bakalım inşallah bu hem kolay olur hem kendi sancimla olur
Her dpgumda önce su patlatiliyor zaten bence benimde ikinci doğumda suyumu patlattilarBenimde ikinci suniyle oldu. Bana sorsalar kesinlikle kendi sancımla doğurmak istiyorum derim. Çünkü suni sancıda aralık yok gibiydi hiç dinlenemiyor gibiydimaslında süresi daha kısaydı ama yinede kendi sancımız olsa daha güzel olur gibi geliyor banada
Belki suyumu patlatmalarının da etkisi vardı , ıkınmakta zorlanmıştım çünkü
Öylemi :) onuda bilmiyodum. İlkinde ıkınmayla birlikte yani bebekle birlikte gelmişti benim suyum.Her dpgumda önce su patlatiliyor zaten bence benimde ikinci doğumda suyumu patlattilar
Aaa senin doğum başlamış sayılır o zaman ben de henüz bir şey yok :) 41 dolduracagim heralde :) Umarım senin için her şey yolunda gider canımCanım doktorum 41. Haftaya kadar bekliycez normal doğumu ama benim dün geceden beri kanamam var suyumu ya da sancımın atbasını bekliyorum yarın da kontrolüm var sorcam yine doktora
Aynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.Kızlar doğum denilen şeyin çok garip birşey olduğunu şimdi daha ıyı anladım.daha uç gün önce kasılmalar dan agrılardan doğum dan konuşan ben..şimdi bana konuşanlar o adar uzak geliyor kii..
Bir avazda kurtarsın..
Aklım dualarım burada
..
Ay cok tatlısın yaa@NurrBanuu benimde sancım çok hem rahim toparlandığı için biraz da suni sancının etkisi var herhalde..Rabbim kavustursun.
Kızlar sızı heveslendırmek istemiyorum ama çok güzel kokuyorlar ...mis gibi..
Bu arada kızım çirkin değil acaıb güzel bir kız..babası asık oldu.. ben lafın gelişi dedim hamdolsun..
Hadi hayırla kurtul insaallah Can'ımGünaydınlar hayırlı haftalar. Birazdan doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah AllahaA emanet
Neden Can'ım ben birinci de aldım ikinci de de ins epidural istiyirum agri EsiğimKızlar meraba doğm yapan arkdşlar gözünüz aydn darısı bize.Bende bugn doktora gttm haftaya çatı nuayenesi yapcak bebiş dönmüş baş aşağı.Bana doktorm epidural yaparz doğumunu dedi direk ya.Ben sağlıkçı olduğumdan biliyorm epidural normal doğumu aslnda pek terch etmiyodm ama doktorum önerdi siz ne düşünüyosun ki ya napmalıym acaba
Kızlar doğum denilen şeyin çok garip birşey olduğunu şimdi daha ıyı anladım.daha uç gün önce kasılmalar dan agrılardan doğum dan konuşan ben..şimdi bana konuşanlar o adar uzak geliyor kii..
Bir avazda kurtarsın..
Aklım dualarım burada
..
Ayy oyle evet kızlar yaa oyle oluyordu dimi sakaAynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.
Erken doğum riskim vardı tansiyonlarım yükseldi protein miktarı arttı idrarimda bebekte ben de zarar görmemesi için aldı dr beyOy canim maşAllah bende nisan annesiyim . Tahmini 04 nisan ... erken dogum riski mi vardı yoksa bi anda mi oldu acaba
Bende aynı şeyleri hissediyorum hadi kızlar çabuk dogurun sizi bekliyoruz sonra bebisleri konuşalım mamayi sütü uykuyu hadi acele edin:)Aynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.
Sağol canım benim inşallah bakalım ne yaşarız yarın öbür güne gelir gibime geliyo haber veririm senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minikler :)Aaa senin doğum başlamış sayılır o zaman ben de henüz bir şey yok :) 41 dolduracagim heralde :) Umarım senin için her şey yolunda gider canım
Canım rahatladın mı rahatça uyuyo musun nasıl kızın iyidir inşallah ben gece çok zorlanıyorum valla bi doğsaydı bu bebiş de hayırlısıylaAynenn yaa, bnde aynı seyleri hissediyorum. Sanki hiç hamile olmamış gibi, üstünden uzun zaman geçmiş gibi felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?