2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iyi aksamlar kizlarcok sukur dogum yaptim 5bucuk 6 gibi hastaneye geldim yatisim yapildi sancim iyiydi aslinda bende seviniyordum cok siddetli olmadigi icin sonra ebe geldi suyunu patlatayim birazdan alirim seni dedi bende cok sanci cekmedigime seviniyordum cunku onceki dogumlarimda dogum ani cok iyidi zorlanmadan ikinmam gelip dogum yapıyordum ama bunda ikinma gelmeden bebek tam inmeden aldi catala basladilar karnima bastirmaya bi yandan elleriyle vajinami aciyo biyandan ikin diye bagiriyo şekilden sekile girdim artik hic bu kadar bagirdigimi hatirlamiyorum cok kotu gecti bebek cikti bu kez bebeğin eşini cikartmaya calisti karnima bastirarak öldüm artik cok kotu oldum ama şükür kurtuldum allah kimseyi o sikintida birakmasin

Son haftalarda tansiyonum biraz yukseldigi icin bebek kilo alamamis cok zayif 2550 dogdu cok sukur sağlığı yerinde olsunda insallah kilosunuda alir

İyi geceler kızlar bende Doğum yaptım oğlumuz dünyaya geldi çok şükür, tam gününde yani 5 martta doğdu saat 14.30 da. Hiç belirti yoktu gece saat 2 de suyum geldi aniden hastaneye gittik orda sancılarım başladı, diğer doğumlarımda suni sancı almıştım bunda gerek kalmadı sonunda da normal Doğum yaptım, kesi ve dikiş hiç Yok o yüzden rahatım bebeği biraz küveze aldılar oksijen verdiler ama şimdi yanımda çok şükür mışıl mışıl uyuyor 3600 gram ve 52 cm doğdu, tüm bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum fırsat bulursam ayrıntılı da yazarım.

Sabah 10:28 itibariyle evladımı aldım kucagima. Göğüs ucum olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum doymuyor gibi geliyor bana
Gozun aydın CNm ya darısı bize sagsalim büyüt yavrunu insaallah :) göğus ucu çıkarıcı kullansan belki ise yarar

Dogum yaptim canim cok şükür

Ayy CNm ya zor olmus ama neyseki sagsalim kucagina almışsın ona bende cok kızıyorum benimde çatala aldığında Dr açıklığı
Beğenmemişti ebeleri terslemişti neden tam açılmadan aldınız diye sonra cikti birazdan çağırın Dedi ebede Dr afra tafra yapmıştı eliyle vazelinle masaj yapmıştı biraz sonra Dr çağırdı ve doğurdum
Kolayca. Neden ebeler boyle aceleci acaba doktorum bu dogum icinde tam acıkıp
İkinma isteğin gelince dogum olacak ins Dedi o zmn ikinci en fazla ucuncu ikinmada cikar bebegimiz Dedi bakalım umarım hersey yolunda gider bu doğumumda da
Oyu Masallah oglusuna da sana da CNm gozunuz aydın zzkendi sancınla olmasi ne guzel olmus darısı bize :)

Masallah subhanallah gozunaydin canim bizim oglanda 5 mart dogumlu oldu rbbim bize bagislasin insallah

Neye göre karar verdi acaba?
Canm valla dediki elimzde böyle bi imkan barken onu kullanıyorz tabiki dedi.

Ben de epudural istiyorum birinci oyleydi ama ozele gitmeme ragmen bu dokyor dayanamazsan yaparim diyo pekcsicak bakmiyo gibi ama ben cok korkuyorum

Hmm o zamn ilkinde rahat ettinz yine istediğinize göre.Ama doktorunuz haklı olablr yinede deneyn çünkü sizinki ikinci doğmmş

Evet canm bende bu sebeplerden ötürü biras şüphelydm epidurale karşı ama tabiki her insan böyle olmuyo yani rahatlığını çok iyi yaşayan da var.Herşeyin her insanda değiştiği gibi bunda da öyle.

Canm ne güzel memnun kalmşsn.Tabiki her risk her zaman görüleck diye bişey yok.Senn gibi memnun kalanları da çok.Doktoruma aslnda güveniyorm da hani zaten sormadı bile bütün hastalarına öyle yapıyo sanrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…