- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.281
Beni niye ekledin kuzum:)geldi benim bebis:)5 gün oldu bile@mervem-metem @Ceren Cansu S Salty 5 gunden az kalanlar :) bu gidisle @mervem-metem bugun yarin doguracak :) bizde zaman gecmeden bi dogursak bende hic belirti yok ya kafayi yicem
Dogum yaptim canim cok şükürNaptın canım merak ettim seni , sancıların arttımı veya düzene girdi mi?
Eneeee pardon kuzum ya Allah anali babali buyutsun gozumden kacmis da :)Beni niye ekledin kuzum:)geldi benim bebis:)5 gün oldu bile
Dogum yaptim canim cok şükür
Tesekkur ederiz caninmm darısı sizlere inşaallah:)Eneeee pardon kuzum ya Allah anali babali buyutsun gozumden kacmis da :)
Ayyymaşallah gözünüz aydın olsuun.Dogum yaptim canim cok şükür
Sagol canim rabbim yardimciniz olsun bi avazda kurtulun insallahGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Müsait zamanında bizimle de paylaşır mısın Doğum hikayeni
Galiba benimki sezaryen olcak tereddutteym iyice zor mu olur ikinci dogum nasil olur vsBenim iki doğum sezeryan, bu 3. Olacak inşallah
Gozun aydın CNm ya darısı bize sagsalim büyüt yavrunu insaallah :) göğus ucu çıkarıcı kullansan belki ise yararSabah 10:28 itibariyle evladımı aldım kucagima. Göğüs ucum olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum doymuyor gibi geliyor bana
Dogum yaptim canim cok şükür
Ayy CNm ya zor olmus ama neyseki sagsalim kucagina almışsın ona bende cok kızıyorum benimde çatala aldığında Dr açıklığıIyi aksamlar kizlarcok sukur dogum yaptim 5bucuk 6 gibi hastaneye geldim yatisim yapildi sancim iyiydi aslinda bende seviniyordum cok siddetli olmadigi icin sonra ebe geldi suyunu patlatayim birazdan alirim seni dedi bende cok sanci cekmedigime seviniyordum cunku onceki dogumlarimda dogum ani cok iyidi zorlanmadan ikinmam gelip dogum yapıyordum ama bunda ikinma gelmeden bebek tam inmeden aldi catala basladilar karnima bastirmaya bi yandan elleriyle vajinami aciyo biyandan ikin diye bagiriyo şekilden sekile girdim artik hic bu kadar bagirdigimi hatirlamiyorum cok kotu gecti bebek cikti bu kez bebeğin eşini cikartmaya calisti karnima bastirarak öldüm artik cok kotu oldum ama şükür kurtuldum allah kimseyi o sikintida birakmasin
Oyu Masallah oglusuna da sana da CNm gozunuz aydın zzkendi sancınla olmasi ne guzel olmus darısı bize :)İyi geceler kızlar bende Doğum yaptım oğlumuz dünyaya geldi çok şükür, tam gününde yani 5 martta doğdu saat 14.30 da. Hiç belirti yoktu gece saat 2 de suyum geldi aniden hastaneye gittik orda sancılarım başladı, diğer doğumlarımda suni sancı almıştım bunda gerek kalmadı sonunda da normal Doğum yaptım, kesi ve dikiş hiç Yok o yüzden rahatım bebeği biraz küveze aldılar oksijen verdiler ama şimdi yanımda çok şükür mışıl mışıl uyuyor3600 gram ve 52 cm doğdu, tüm bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum fırsat bulursam ayrıntılı da yazarım.
Masallah subhanallah gozunaydin canim bizim oglanda 5 mart dogumlu oldu rbbim bize bagislasin insallahİyi geceler kızlar bende Doğum yaptım oğlumuz dünyaya geldi çok şükür, tam gününde yani 5 martta doğdu saat 14.30 da. Hiç belirti yoktu gece saat 2 de suyum geldi aniden hastaneye gittik orda sancılarım başladı, diğer doğumlarımda suni sancı almıştım bunda gerek kalmadı sonunda da normal Doğum yaptım, kesi ve dikiş hiç Yok o yüzden rahatım bebeği biraz küveze aldılar oksijen verdiler ama şimdi yanımda çok şükür mışıl mışıl uyuyor3600 gram ve 52 cm doğdu, tüm bekleyenlere de kolay doğumlar diliyorum fırsat bulursam ayrıntılı da yazarım.
Gozun aydın CNm ya darısı bize sagsalim büyüt yavrunu insaallah :) göğus ucu çıkarıcı kullansan belki ise yarar
Ayy CNm ya zor olmus ama neyseki sagsalim kucagina almışsın ona bende cok kızıyorum benimde çatala aldığında Dr açıklığı
Beğenmemişti ebeleri terslemişti neden tam açılmadan aldınız diye sonra cikti birazdan çağırın Dedi ebede Dr afra tafra yapmıştı eliyle vazelinle masaj yapmıştı biraz sonra Dr çağırdı ve doğurdum
Kolayca. Neden ebeler boyle aceleci acabadoktorum bu dogum icinde tam acıkıp
İkinma isteğin gelince dogum olacak ins Dedi o zmn ikinci en fazla ucuncu ikinmada cikar bebegimiz Dedi bakalım umarım hersey yolunda gider bu doğumumda da
Evet canim cok acele ettirdiler çatalda biraz cektim
Oyu Masallah oglusuna da sana da CNm gozunuz aydın zzkendi sancınla olmasi ne guzel olmus darısı bize :)
Canm valla dediki elimzde böyle bi imkan barken onu kullanıyorz tabiki dedi.Neye göre karar verdi acaba?
Ben de epudural istiyorum birinci oyleydi ama ozele gitmeme ragmen bu dokyor dayanamazsan yaparim diyo pekcsicak bakmiyo gibi ama ben cok korkuyorum
Evet canm bende bu sebeplerden ötürü biras şüphelydm epidurale karşı ama tabiki her insan böyle olmuyo yani rahatlığını çok iyi yaşayan da var.Herşeyin her insanda değiştiği gibi bunda da öyle.Ben de birkac yerde epidural normalin sanci cekip normal dogurmaktan daha uzun sürdüğü. Sanci olmadgi icin ikinmanin daha zahmetli oldugu vs gbi seyler okudum ama hic biomiyorum canm. Sence neden peki? Yani sen neden tercih etmiyordun bizle de paylasirmisin
Ay cok tatlısın yaaguzel olmaz mı annesi Masallah ya Nasıl
Özledim o mis kokuyu birde bizim
İkinci baya zor
Oldu tedaviler filan uğraştırdı nazli
Kız ayrı bir bekleyiş var :)
Hadi hayırla kurtul insaallah Can'ım
Sagsalim kucagina almissindir insaallah yavrunu :)
Neden Can'ım ben birinci de aldım ikinci de de ins epidural istiyirum agri Esiğim
Dusuk ve dogum sancıları travma yasatmasın guzel
Hatirlamak istedim memnun kaldım.
Fkt tabiki oda bir müdahale neticede
Ayy oyle evet kızlar yaa oyle oluyordu dimi saka
Gibi geliyor
İnsana bir kac gun önceki sanki hic sen değilmişsin gibi o
Koca göbekli hamile insan :) bir anda geciyor
Hele yüz ustu yatmayı
Nasıl ozledim yaa oglumda dogumdan sonra Nasıl mutluydum
Özgürce uyumak sahaneydi :)
Uyuyamayanlar burdami ... felaket derecede el ayak kaşıntısı dan uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?