- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.321
İkinci dogumda oyleydim canım ozellikle dogurdugum gün 3 4 kere lavaboya çıktımKuzum perine masajını biliyordum ama zeytinyağının ayrıca masaj bile yapılmadan açılmaya faydası olduğunu okudum bugün. Ondan yazmak istedim. Hurma, ananas, nar, pilates topu vs. bir çok şeyi yapıyordum zaten, 1cm açılmam var hali hazırda ve %25 silinmem yani rahim incelmem var, zeytinyağı da hızlndırsın istiyoruummBakalım işe yarayacak mı ? Bu arada ben ishalim kızlar, doğum yakındır diye oluyormuş öyle okudum, doğum yapan annişlerde oldu mu acaba ? yoksa alakası yok mu ?
Yeni yeni basliyodur belki dpgum canım . Bendede feci bel ağrısı var kasılma yok ama yani varsada hissetmiyorumKizlar karnim kasiliyor sertlesiyor asasi sizliyor belim tutmuyor ama agri yok normal mi bunlar
Cok bunaldim artik depresyona gircem hayattan sogudum yaYeni yeni basliyodur belki dpgum canım . Bendede feci bel ağrısı var kasılma yok ama yani varsada hissetmiyorum
Anladim canim perine zeytinyagi ile de yapiliyo da ondan dedim bende :) ne guzel acilmaya baslamassin darisi basimizaKuzum perine masajını biliyordum ama zeytinyağının ayrıca masaj bile yapılmadan açılmaya faydası olduğunu okudum bugün. Ondan yazmak istedim. Hurma, ananas, nar, pilates topu vs. bir çok şeyi yapıyordum zaten, 1cm açılmam var hali hazırda ve %25 silinmem yani rahim incelmem var, zeytinyağı da hızlndırsın istiyoruummBakalım işe yarayacak mı ? Bu arada ben ishalim kızlar, doğum yakındır diye oluyormuş öyle okudum, doğum yapan annişlerde oldu mu acaba ? yoksa alakası yok mu ?
Kizlar karnim kasiliyor sertlesiyor asasi sizliyor belim tutmuyor ama agri yok normal mi bunlar
Kizlar belki dogum basliyodur ne dersiniz ? Belinizdeki agri nasi bi agri hat boyunca mi bende hafif var da belin tam ortasi bi el kadar agriyo hafif hafifKızlar belimin ağrısı geçmiyor hiçneyin nesi bu ağrı kafayı yicem yaa.enfeksiyo desen değil dün idrar tahlilim temizdi. Doğum sancisida gidip gelir derler oda değil peki bu ne uzaninca oturunca ayaktayken hiç bi şekilde geçmiyo
Hafif bir agri bobrek agrisi gibi bendeki bebekte cok hareketli kalbim sıkışıp duruyor hareket ettikceKizlar belki dogum basliyodur ne dersiniz ? Belinizdeki agri nasi bi agri hat boyunca mi bende hafif var da belin tam ortasi bi el kadar agriyo hafif hafif
Benimki komple böbrek hizasindaki heryer i ağrıyorKizlar belki dogum basliyodur ne dersiniz ? Belinizdeki agri nasi bi agri hat boyunca mi bende hafif var da belin tam ortasi bi el kadar agriyo hafif hafif
Canim ümit vermek gibi olmasinda ikinci dogumda ara ara sağ bobregim sizliuodu böyle ağrı gibi bişeydi. Gittim acile 2 3 cm açıktı elle muayenede n sonra kanamada baslayinca birakmadilar ve suni sanciyla dogurdum o günHafif bir agri bobrek agrisi gibi bendeki bebekte cok hareketli kalbim sıkışıp duruyor hareket ettikce
Ayyy keske .... artik o kadar ki kendimi gerilim filminin icinde gibi hissediyorum ha geldi ha gelecek ya ilk diskisini yerse ya kordon dolanirsa ya su olursa ya bu olursa Allahim AllahimCanim ümit vermek gibi olmasinda ikinci dogumda ara ara sağ bobregim sizliuodu böyle ağrı gibi bişeydi. Gittim acile 2 3 cm açıktı elle muayenede n sonra kanamada baslayinca birakmadilar ve suni sanciyla dogurdum o gün
Ayy kendimi gördüm yazdıklarında. Allah yardımcımız olsun da annelerimizi eşlerimizi kırmayalım :)bizim de ilk torun ve dediğin gibi hevesler. İlk sorunmz daha eve gelir gelmez olmştu. Biz bebekle odamzdyz annemde sürekli bebeğe bişey yapma modunda. Bende dayanamadm baştan söyliim dedm. Anne ben çocuğmla kendm ilgilenmk istyrm karnımz acıkıo birinn mutfağa girmesi lazım dedm annem acayip bozuldu. Bi de lohusalktn mdr nedr insan acayp acayp şeyler söylüo karşısından anlayş beklio yani. Ama zaman geçince kadınlrda unutuolr hamile lohusa psikolojisini
Aklına kötü şeyler getirme canım .kaderinde ne varsa onu görürsün. İlk oğlum 42 de dogdu çok şükür kaka falanda yapmamisti. Senin ilk dogummu bu?Ayyy keske .... artik o kadar ki kendimi gerilim filminin icinde gibi hissediyorum ha geldi ha gelecek ya ilk diskisini yerse ya kordon dolanirsa ya su olursa ya bu olursa Allahim Allahim
Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falanböyle şeylerle strese sokmayin kendinizi zaten zor bi süreçten geçiyoruz sonra bide bunlarla ugrasmak Allah yardımcımız olsun benim kaynana da çok bilir off
Bıktım bende bu muhabbetlerden. Ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa. Kendileride boy boy doğurmuş ne hissettiğimizi anlamıyorlarmı acaba yoksa bilerek mi yapıyorlar.Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falan
HarikasınBıktım bende bu muhabbetlerden. Ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa. Kendileride boy boy doğurmuş ne hissettiğimizi anlamıyorlarmı acaba yoksa bilerek mi yapıyorlar.
Dün biri gördü beni ayyy naakadar şişmişin bu kız seni çok çirkinleştirmiş dedi.hahaha dedim tşk ederim , şişkinliğim cehaletimden değil hamileliğimden.
Bunun lohusalığı var daha a dostlaargardınızı alın , kalkanları takın kimse bizden önemli değil. Doğurur doğurmaz habet vermicem ben , geldilerde naptılar sanki daha önce işime yaramadığı gibi canımı sıktı gitti. Birdha tövbee
42 de normal mi dogdu canim senin, bakalim bizimkiler ne zaman dogucak hayirlisiyla gelsin hepsi insallahAklına kötü şeyler getirme canım .kaderinde ne varsa onu görürsün. İlk oğlum 42 de dogdu çok şükür kaka falanda yapmamisti. Senin ilk dogummu bu?
Evet normal oldu şükür42 de normal mi dogdu canim senin, bakalim bizimkiler ne zaman dogucak hayirlisiyla gelsin hepsi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?