2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İkinci dogumda oyleydim canım ozellikle dogurdugum gün 3 4 kere lavaboya çıktım

Kızlar belimin ağrısı geçmiyor hiç neyin nesi bu ağrı kafayı yicem yaa.enfeksiyo desen değil dün idrar tahlilim temizdi. Doğum sancisida gidip gelir derler oda değil peki bu ne uzaninca oturunca ayaktayken hiç bi şekilde geçmiyo

Anladim canim perine zeytinyagi ile de yapiliyo da ondan dedim bende :) ne guzel acilmaya baslamassin darisi basimiza

Kizlar karnim kasiliyor sertlesiyor asasi sizliyor belim tutmuyor ama agri yok normal mi bunlar

Kizlar belki dogum basliyodur ne dersiniz ? Belinizdeki agri nasi bi agri hat boyunca mi bende hafif var da belin tam ortasi bi el kadar agriyo hafif hafif

Kizlar belki dogum basliyodur ne dersiniz ? Belinizdeki agri nasi bi agri hat boyunca mi bende hafif var da belin tam ortasi bi el kadar agriyo hafif hafif
Hafif bir agri bobrek agrisi gibi bendeki bebekte cok hareketli kalbim sıkışıp duruyor hareket ettikce

Hafif bir agri bobrek agrisi gibi bendeki bebekte cok hareketli kalbim sıkışıp duruyor hareket ettikce
Canim ümit vermek gibi olmasinda ikinci dogumda ara ara sağ bobregim sizliuodu böyle ağrı gibi bişeydi. Gittim acile 2 3 cm açıktı elle muayenede n sonra kanamada baslayinca birakmadilar ve suni sanciyla dogurdum o gün

Ayyy keske .... artik o kadar ki kendimi gerilim filminin icinde gibi hissediyorum ha geldi ha gelecek ya ilk diskisini yerse ya kordon dolanirsa ya su olursa ya bu olursa Allahim Allahim

Ayy kendimi gördüm yazdıklarında. Allah yardımcımız olsun da annelerimizi eşlerimizi kırmayalım :)

Ayyy keske .... artik o kadar ki kendimi gerilim filminin icinde gibi hissediyorum ha geldi ha gelecek ya ilk diskisini yerse ya kordon dolanirsa ya su olursa ya bu olursa Allahim Allahim
Aklına kötü şeyler getirme canım .kaderinde ne varsa onu görürsün. İlk oğlum 42 de dogdu çok şükür kaka falanda yapmamisti. Senin ilk dogummu bu?

böyle şeylerle strese sokmayin kendinizi zaten zor bi süreçten geçiyoruz sonra bide bunlarla ugrasmak Allah yardımcımız olsun benim kaynana da çok bilir off
Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falan

Eşim tarafı tuhafbenim de taa 2 ayönceden başlamışlardı yok memeni sık yok ben kilo almamıştım çatlağim yoktu. Bilmem kim de hamile kilo almamış zayıflamış falan
Bıktım bende bu muhabbetlerden. Ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa. Kendileride boy boy doğurmuş ne hissettiğimizi anlamıyorlarmı acaba yoksa bilerek mi yapıyorlar.
Dün biri gördü beni ayyy naakadar şişmişin bu kız seni çok çirkinleştirmiş dedi.hahaha dedim tşk ederim , şişkinliğim cehaletimden değil hamileliğimden.
Bunun lohusalığı var daha a dostlaar gardınızı alın , kalkanları takın kimse bizden önemli değil. Doğurur doğurmaz habet vermicem ben , geldilerde naptılar sanki daha önce işime yaramadığı gibi canımı sıktı gitti. Birdha tövbee

Harikasın
Ben de söylüyorum kilo bu gider bebeğim iyi olsun yeter bana 2 kaybım var kiloydu çatlaktı umrumda değil. Eşim beni seviyor ve bana bakışı hiç değişmedi hem. Önemli olan bu. Ama bebek bakımında karışırlarsa o zaman mantıklı cevap veremem sanırım. Çünkü onların yetiştirdikleri ortada.
Ben öğretmenim ve çocuk gelişimiyle ilgili bir sürü kitap okudum ve 6 yıl meslek 4 yıl üni toplam 10 yıldır gözlem yapıyorum ve sürekli öğrenmeye devam ediyorum. Gerekirse bunları da söyleyecem . Varsın burnu havada desinler

Aklına kötü şeyler getirme canım .kaderinde ne varsa onu görürsün. İlk oğlum 42 de dogdu çok şükür kaka falanda yapmamisti. Senin ilk dogummu bu?
42 de normal mi dogdu canim senin, bakalim bizimkiler ne zaman dogucak hayirlisiyla gelsin hepsi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…