2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar doğumdan beri giremiyorum doğru düzgün kimler doğum yaptı bilmiyorum inşallah bekleyenler hayırlısıyla yaparlar dogumlarini

Tatlım daha 37.haftadasın bu neyin acelesi. Milletin sormasının mantığı ne. Göbeğin çok da ondan mı diyorlar neyin kafası. 1ay var daha geç sen de takma, bence çok erken

Sabah 10:28 itibariyle evladımı aldım kucagima. Göğüs ucum olmadığı için emzirmekte zorlanıyorum doymuyor gibi geliyor bana
Ay gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah :) atlatmışsın şükür darısı bize inşallah :) sütün de çoğalır emdikçe inşallah canım bol hurma ye süt yapan yiyecekler ye

esranisa_
hayirli olsun canim gozunuz aydin.. musait oldugunda dogum hikayeni dinlemek isteriz.. bol sutlu gunler dogum yapan arkadaslara :)

@mervem-metem Ceren Cansu @Uykcanne 5 gunden az kalanlar :) bu gidisle @mervem-metem bugun yarin doguracak :) bizde zaman gecmeden bi dogursak bende hic belirti yok ya kafayi yicem
Damla damla kanamam var koyu pembe daha artmıyo da hiç belim de hafif ağrıyo sancım da yok bekliyorum artsa gidicez valla :)))

Senin ağrın ancın belirtin var mı canım 1 gün var aramızda benden öndesin

Bende aynen senin gibiyim kolay olur inssaallah

Damla damla kanamam var koyu pembe daha artmıyo da hiç belim de hafif ağrıyo sancım da yok bekliyorum artsa gidicez valla :)))

Senin ağrın ancın belirtin var mı canım 1 gün var aramızda benden öndesin
Yok canim ya olsa gobek atcam .. o kadar yuruyus spor hic bi belirti yok.. dun biraz kasilmam vardi bugun biraz bel agrisi, gece biraz adet sancisi sonra puff belirtiler kayboldu :) bu gidisle kestircek bu kiz beni

Yok canim ya olsa gobek atcam .. o kadar yuruyus spor hic bi belirti yok.. dun biraz kasilmam vardi bugun biraz bel agrisi, gece biraz adet sancisi sonra puff belirtiler kayboldu :) bu gidisle kestircek bu kiz beni
Hayırlısı canım olur inşallah senin de benim var da yine de bişey olmuyo bekliyorum bak :) belki bir gece ansızın suyun gelir belli mi olur sağlıkla gelsinler de inşallah 9 ay bekledik 10 gün daha bekleriz :))

Hayırlısı canım olur inşallah senin de benim var da yine de bişey olmuyo bekliyorum bak :) belki bir gece ansızın suyun gelir belli mi olur sağlıkla gelsinler de inşallah 9 ay bekledik 10 gün daha bekleriz :))
9 ay+10gun 280 gune tekabul ediyor zaten son gunler ama cikkkss ses seda yok

Rahatlari iyi heralde artik cok zorlaniyorum ama tık yok
İnsallah kizlar herkes saglikla alir kuzucuklari kucagina
Dr a giden geri donus yapsin kizlaarr bekliyoruz meraklaa
Benim kiz cok hareketli bugun keske dogum belirtisi olsa XD

Kızlar günde 1 ya da 2 kere adet sancısı gibi bi ağrı giriyor karnım sertleşiyor sonra geçiyor . Doktor 15 mart 39+5 de sezeryan tarihi verdi. Bu sancılar normal mi sizce :/
Seninle aynıymış normal doğum zamanımız, benimki de sezeryan, 15 martta 38+5 olmuyor mu?

Benimde belim ve Karnım ağrıyor ama gidip gelen değil sürekli ağrıyor doğum sancisi illa gelip gidenmi oluyor ?
Benim de belim sancılanıyor 2-3 gündür sürekli, benimki bir de sezeryan olacak, doğuma mı hazırlanıyor vücut acaba bilmiyorum

NurrBanuu canım sen yürüyüş spor filan yaptın mı, maşallah doğumun çok rahat olmuş. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin

İnsallah kizlar herkes saglikla alir kuzucuklari kucagina
Dr a giden geri donus yapsin kizlaarr bekliyoruz meraklaa
Benim kiz cok hareketli bugun keske dogum belirtisi olsa XD
Tamam canım ben haber veririm yarın benim bebiş de çok sakin korkuyorum kordonu dolaşcak bişey diye Allah korusun bebişlerimizi inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…