- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.301
Ona da katlansınlar bi zahmet
ben de dün çok sinirliydim bugün de pamuk gibiyim çok sakinim. Eşim diyor ki birşey mi oldu neden böylesin. Sakinliğim tuhafına gidiyor adamın artık
Tatlım daha 37.haftadasın bu neyin acelesi. Milletin sormasının mantığı ne. Göbeğin çok da ondan mı diyorlar neyin kafası. 1ay var daha geç sen de takma, bence çok erken
Doğum yapan arkadaşlarım, tek tek alıntılayamadım, Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah, Rabbim acılarını göstermesin. Canım sıkkın ya artık tat almamaya başladım, yemek yaptım yiyesim yok, yemeyince oğlum aç kalıyor diyorum. Ağlıyorum, böyle salak saçma bir haldeyim. Bugün biraz yalancı sancım oldu, sonra geçti, beklemeye devam kuzular...Sizler iyisiniz inşallah?
Allah razı olsun güzel arkadaşım, evet gerçekten çok zormuş. Harika bir hamilelik geçirdim diyemiyorum ama bunu demek de istemiyorum Allaha isyan eder gibi.. Çok şükür bu zamana kadar hiç bir şeyim ters gitmedi, sağlıklıyız. Ama insan yok yanımızda, çok zor yani.. Annemi çok arıyorum daha doğum yapmadım düşün yani.. Yavrum doğsun döneceğiz ama dayanacak gücüm de kalmadı yani, canım bişey çekiyor, yiyemiyorum, bulamıyorum, pişiremiyorum vs.. Allaha şükür az kaldı, nankörlük yapmıyım, yine de dertsiz tasasız geçti ama çok da ağladım, eşim işe gitti çok tek kaldım evde, 4 duvar arasında.. Yaşayan bilir kuzum ya, uzattım, başınızı şişirmeyim, çenem kapanmaz benimAllah yardmcn olsn cnm. Gurbet zor yalnzlk daha zor.
Benmde bugnlrde iştahım baya azaldı. Şaşryrm kendime. Bende reflüdn dolayı geceleri yiyemyrm sonra vicdan azabı çekyrm bebeğmde hissedio mu diye. Asla uyuyamyrm ama ne yapcğmı bilemyrm gerçktn. Allah m hayrlsyla sağsalim kurtarsn inş hepimizi
Kızlar bu arada şimdi gördüm, doğumu kolaylaştıran şeylere bakarken, forumda da konuşulmuş hatta, Perinde yırtık olmaması için ve açılmanın hızlandırılması için zeytinyağlı pamuk koyuyorlarmış veya masajla sürüyorlarmış, hiç duydunuz mu ?[/QUOTE0] bunu bende okudum cnn ama bi türlü başlayamadimm yapmak lazım normal istiyoruz
Ben şimdi duştan çıktım da, genelde pamukla veya mendille perin bölgesine koyuyorlarmış canım. Masaj olarak yapan da varmış ama ben içeri kaçar diye sürmedim, mendille perin ile tam vajen girişine koydum. Ben şimdi denedim işte, bakalım faydası olacak mı ?!Bir geceyi daha sabah ettik kaldiramiyorum dört gün ama ne ağrı var ne sizi
Valla az önce bende gittim pamukla sürdüm birazda içeri bastirdim. Iyi i hatırlattın inşallah işe yarar. Normalden korkmaya başladım ebe üstüne cokuyomus falan günüm de doldu dolacak ağrı sizi yok acayip uykum var hep uyuyorum üç gündür napicaz bakalımBen şimdi duştan çıktım da, genelde pamukla veya mendille perin bölgesine koyuyorlarmış canım. Masaj olarak yapan da varmış ama ben içeri kaçar diye sürmedim, mendille perin ile tam vajen girişine koydum. Ben şimdi denedim işte, bakalım faydası olacak mı ?!
senin günün çok yakın canım, işe yarar inşallahValla az önce bende gittim pamukla sürdüm birazda içeri bastirdim. Iyi i hatırlattın inşallah işe yarar. Normalden korkmaya başladım ebe üstüne cokuyomus falan günüm de doldu dolacak ağrı sizi yok acayip uykum var hep uyuyorum üç gündür napicaz bakalım
Ben de annemle tersleşecek gibiyim inşallah olmaz öyle birşey. İlk yorun olduğu için fazla hevesli ve heyecanlı. Doğsunartık dedikçe sinirleniyorum.Lohusalktn asıl korkuyrm. Lohusalkta annemle falan da baya terslimştk. Sağolsn ayrı şehirlrde oldğmzdn yanımzda kaldı baya bi süre ama .kaynanam msn sana bişey diyemiick Mym. Ben mi lohusaym sen mi belli değil.dediğimi hatrlyrm. İnş bu sefer daha sakin psikolojik olarak rahat bi lohusalk geçirrm diyrm
Canim o perine masaji diye geciyo 34. Haftadan sonra haftada 4 5 kez uygulanabiliyor. Saf bir yag ile o bolgeye 5 dk masaj yapiyosun. Ben bayadir yapiyorum. Bi seferlik bi olay degil, pamuk koymuyorum direk masaj uyguluyorum. İnternette videolari var izleyebilirsinizKızlar bu arada şimdi gördüm, doğumu kolaylaştıran şeylere bakarken, forumda da konuşulmuş hatta, Perinde yırtık olmaması için ve açılmanın hızlandırılması için zeytinyağlı pamuk koyuyorlarmış veya masajla sürüyorlarmış, hiç duydunuz mu ?
Allah razı olsun güzel arkadaşım, evet gerçekten çok zormuş. Harika bir hamilelik geçirdim diyemiyorum ama bunu demek de istemiyorum Allaha isyan eder gibi.. Çok şükür bu zamana kadar hiç bir şeyim ters gitmedi, sağlıklıyız. Ama insan yok yanımızda, çok zor yani.. Annemi çok arıyorum daha doğum yapmadım düşün yani.. Yavrum doğsun döneceğiz ama dayanacak gücüm de kalmadı yani, canım bişey çekiyor, yiyemiyorum, bulamıyorum, pişiremiyorum vs.. Allaha şükür az kaldı, nankörlük yapmıyım, yine de dertsiz tasasız geçti ama çok da ağladım, eşim işe gitti çok tek kaldım evde, 4 duvar arasında.. Yaşayan bilir kuzum ya, uzattım, başınızı şişirmeyim, çenem kapanmaz benimAllah hepimizin evladını korusun, sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Ben de annemle tersleşecek gibiyim inşallah olmaz öyle birşey. İlk yorun olduğu için fazla hevesli ve heyecanlı. Doğsunartık dedikçe sinirleniyorum.
bir de maalesef etrafımda cahil insan çok. Şimdiden tuhaf bilgilerini empoze etmeye çalışıyorlar. Tepkimi göstersem de devam ediyorlar. Bakalım lohusalıkta napıcaz
Ja ben ne edeyim.canlar almanyada dogdum buyudum.ailem hersey ordaa evlendim.hollandaya geldim esimin annesi babasi burda diyee hemm sorluk hem.ailem 5 saatlik yerde ha dediginde gidilmio yanliz cektim hamileliyimi annem gelcek diguma insaAllah diom tabikideDönmenize gerçekten çok sevndm. İnşallah herşey çok güzel olck. Bende aynı ülkede gurbette oldğmdn benzer şeyler yaşadım yaşıyorm. Döneceğnz için moral olsun diye söyleyym. Hamilelk yine bi nebze kolay ama bebek büyütürkn yalnızlk daha çok yoruo insanı. Ondan dönünce inşallah rahat edersn. Asıl ihtiyacn oldğu zamanlrda diyym. Allah m tez zamanda yavruna ve ailene kavuştrsn inşallah. Hayırlısıyla :)
Kuzum perine masajını biliyordum ama zeytinyağının ayrıca masaj bile yapılmadan açılmaya faydası olduğunu okudum bugün. Ondan yazmak istedim. Hurma, ananas, nar, pilates topu vs. bir çok şeyi yapıyordum zaten, 1cm açılmam var hali hazırda ve %25 silinmem yani rahim incelmem var, zeytinyağı da hızlndırsın istiyoruummCanim o perine masaji diye geciyo 34. Haftadan sonra haftada 4 5 kez uygulanabiliyor. Saf bir yag ile o bolgeye 5 dk masaj yapiyosun. Ben bayadir yapiyorum. Bi seferlik bi olay degil, pamuk koymuyorum direk masaj uyguluyorum. İnternette videolari var izleyebilirsiniz
böyle şeylerle strese sokmayin kendinizi zaten zor bi süreçten geçiyoruz sonra bide bunlarla ugrasmak Allah yardımcımız olsun benim kaynana da çok bilir offBen de annemle tersleşecek gibiyim inşallah olmaz öyle birşey. İlk yorun olduğu için fazla hevesli ve heyecanlı. Doğsunartık dedikçe sinirleniyorum.
bir de maalesef etrafımda cahil insan çok. Şimdiden tuhaf bilgilerini empoze etmeye çalışıyorlar. Tepkimi göstersem de devam ediyorlar. Bakalım lohusalıkta napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?